• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidrosefali ventrikülomegali

Bende 27 haftalik hamileyim Bende de çift taraflı 12mm cikkti
Merhaba bebeğinizin durumu nasıl acaba? 22+6 haftamdayim ve bebegimin iki lv 13er mm tani kondu.beyin kıvrımının gelişimi geriden geldiği için oldugu soylendi genetik testler istendi.Çok üzgünüm ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum.

Merhaba mavi hayal geçmiş olsun bende şuan 22 haftalık gebeyim 20 haftalık ayrıntılı ultrasonda çift tarafı sıvı birikmesi var 13mm amiyosentez yaptırdım temiz çıktı mr sonucu bu hafta çıkacak ama bir damar tıkalı görünüyor hidrosefali dedi dr , siz ne yaptınız doğum yaptınız mı şant takıldı mı, en son ilerleme ne kadar di
Merhaba bebeğinizin durumu nasıl acaba? 22+6 haftamdayim ve bebegimin iki lv 13er mm tani kondu.beyin kıvrımının gelişimi geriden geldiği için oldugu soylendi genetik testler istendi.Çok üzgünüm ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum.

Merhaba sizin durumunuz ne oldu acaba ?

Merhaba durumunuz nasıl

Şuan 31 haftalık gebeyim. 29 haftalıkken detaylı ultrasonda bebeğimin kafasında 11 mm sıvı birikmesi görüldü. 1 haft sonra kontrole çağrıldık ve 13 mm çıktığını söyledi doktorumuz :KK43: ve bizi perinatoloji doktoruna yönlendirdi. Randevu tarihimizi bekliyoruz. İyi düşünüp iyi olsun desemde kendimi üzülmekten endişelenmekten alıkoyamıyorum ve çok mutsuzum :KK43: bu durumu yaşayanlar varsa rica ediyorum bilgilendirirlerse çok sevinirim buna çok ihtiyacım var.
Geçmiş olsun şimdi nasılsınız? Bebeğiniz nasıl?

Back