kızlar ben herhangi bir sorunu olmayan ve düzenli adet olanlar için yazıyorum biz kadınlar her ay yumurtlamayabiliyormuşuz bunu biliyor muydunuz:26: bu yumurta büyüyormuş büyüyormuş 2cm e ulaşınca çatlıyormuş ve o zaman hani yumurtlama günleri deriz ya 24 saat içinde içeriye sperm gönderilirse gebelik oluşuyormuş tabi RABBİMİZ İN istemesiyle. hani diyoruz ya kaç aydır deniyoruz olmuyor bu yumurta 2 cm olunca çatlıyormuş ben dün kadın doğum uzmanına gittim o baktı ve dedi ki bu ayda hamile kalamayacaksın çünkü yumurtan çatlamayıp büyüyor ve ilaç yazdı bunu düzenli adet olan biri diğer adet gününü bildiği için adet olacağı günden iki gün önce bitirecek bu ilaç on gün kullanılıyor adet bitiminden bikaç gün sonra ve diğer adetten iki gün önce bitmiş olacak bu ilaç yumurtanın çatlamasına neden oluyormuş ve diğer adet bitiminden sonraki yumurtlama günlerinde çocuk düşününce hamile kalabiliyormuşsun. ayrıca doktorum düzenli olarak hergün folik asit kullan dedi ve troit sorunu olanlar için yazıyorum önce iyi bir endokrine gidip normale ulaşınca değerler çocuk düşünmeliymişiz yoksa düşüklere neden oluyormuş troit. isteyen olursa özelime yazsın ilacın adını verebilirim bu arada senelerin doktoruna gittim eşimin doğumunu bile kendisi yapmış güvenilir yani.umarım sizlere yardımcı olabilirim.