Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet eşıne bunu paylaştıgında o ne dıyor
şuan çalışmıyormusunuz? belki tüm gün evde olmak asosyal yapmıştır sizi ve tek derdinizde budur.. çünkü anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz aile kurumunuza zarar vericek hiçbirşey yapmış değil.. kendinize meşkaleler bulun.. yada eşinizle farklı şeyler yapmayı deneyin.. haftasonlarınızı daha aktif geçirmeye çalışın.. eğer hala problem varsa konuyu eşinizlede konuşup o şekilde karar verin...yorumlarınızı okumadım ama sanırım eşinize boşanmak istediğinizden bahsetmemişsiniz yani durumdan bi haber.. belkide haberi olsa herşey farklı olucak..
Kesinlikle katılıyorum..
Kimisi dayak yer..
Kimisinin maddi sıkıntısı vardır..
Kimisinin görümce kaynana sıkıntısı..
Kimisinin kumar sıkıntısı ihanet sıkıntısı
vs vs..
Kimisininde benim gibi sıkıntıları..
Evlilik muhteşem birşey..ama ben fazla mükemmeliyetçiyim sanırım..
Sevgimi ''tam yaşarım'2 araya fesatlık sokmam gereksiz tripler atmam..
İnanın şimdye kadar hemen hiç küsme kalmadık eşimle..
Kavga ederiz barışmak ço kısa sürer..
Benim için ayrılık sebebi olan birkonuyu eşim önemsemiyor.Bu durum benim için çokzor.
Şuan o eve norma gelecek..ama ben ona gerçekten çok dargın olacağım..
O bunu anlamayacak eminim..
Olanları sorunumu karşılıklı diyaloglar halinde anlatmadığım için anlamamışsınız..
Sorun şu..dayak ihanet vb durumlar yok.Eşimide seviyorum.Fakat MUTSUZUM.
Sebebine gelince kabaca ''düşüncelerimi önemsememsi.''
Şöyle yapalım..Eşinizi seviyorsunuz ihanet dayak vb durumlar yok.Ama sizin için çok önemli olan birşeyi eşiniz önemsemiyor.Geçiştiriyor..Bazı zaman oluyor muhabet dahi edemiyorsunuz..Zamanla gülmeyi bile özlüyor hale geliyorsunuz.Kısacası mutsuzsunuz...ne yapardnız?
İçimden gelmiyor inan..Yoruldum sürekli ona kendimi anlatmaktan..
Eş olmak bu değilmidir zaten..Birşeyleri söylemesine gerek kalmadan anlayabilmek..
Bence sen bıkmışsın artık...Eminim çok şey yaşadınız iyi kötü ama senin limit dolmuş..Eskiden çok önemsemediğin ya da belki de ertelediğin eşinin seni anlamaması durumuna artık hiç tahammül edemez hale gelmişsin.
Bazı arkadaşlar senin asosyal olabileceğini düşünmüş sanırım , ama ben tam tersini düşünüyorum.
Sen son derece sosyal (yani kendi istediğin zamanlarda) kendine özgüeveni tam, çok şeyle başa çıkmış,güçlü,hayattan müthiş keyif alan bir insansın.Bu yüzden genelde hep pozitif olmuşsun geçmişte ve hala ev dışındaki hayatında..Şimdi hal böyleyken ikilemde kalmışsın benim evlilik dşında çok mutlu bir hayatım var neden bu evlilikle kendimi mutsuz ediyorum? Ya geri kalan mutluluğumuda kaybedersem ? Tüm bunlara değer mi! Gerçekten seviyorum demişsin yani bu çok şey yaşadım kaderimizi paylaştık bunun vefası olan sevgimi bunu anlayamadım...
Ama tabiki evlilik çok ciddi bir kurum , tabiki yıkmamalıyız vs vs ....
Ama mutluluk , huzur bence herşeyden daha önemli...
Tüm yazılanları okumadım.Bunlar sadece nacizane fikirlerim.
Umarım senin için en güzelli ne ise , gelecekte onu yaşarsın...