hiçbir sorunu olmayıp düzenli adet olmasına rağmen hamile kalamayanlar var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
kızlar hiçbir sorununuz yok ve de düzenli adet oluyorsunuz ama buna rağmen hamile kalamıyorsanız size anlatacaklarım var:26: ama anlatacaklarım uzun bu yüzden baktım böyle sorunu olan var mı ona göre anlatacağım.

kızlar kimse yok mu bu durumda olan belki anlatacağım şeylerle yardımcı olabilirim diye düşünüyorum:18:

burda kımse cevap vermıyor bende 2 3 gundur yazıyorum ama zor cevP alıyorum arkadasım ben adet olamıyorum prolaktın yuzunden ama bebegımde olmuyorr suann

Ben varım canım sebepsiz infertilite teşhisi konuldu 1 kez tüp bebek denedik 4yıllık evliyim
Anlatacaklarını merak ettim çaremi buldun buna..

burda kımse cevap vermıyor bende 2 3 gundur yazıyorum ama zor cevP alıyorum arkadasım ben adet olamıyorum prolaktın yuzunden ama bebegımde olmuyorr suann

Canım sen adet olamıyorsan yumurtan gelişmiyor demktir..
Sen hayıt suyu denedinmi???
Senin sorunun varmış hiç bir sorun yokken gebe kalamamk çok kötü..
Derdin olsa dermen aramaya çalışırsın ama böyle ne yapacagını bilemiyor insan..
Rabbim daha fazla aratmasın inşallah..

ben varım yaklaşık bir buçuk senedir evliyim düzenli adet görüyorum ama hamile kalamıyorum...

1,5 yıldır evliyim, hiç korunmamama rağmen hamile kalmadım. bu ay rahim filmi çektirdim, tüpler açık çıktı.
siz neler yaşadınız, merak ettim

kızlar ben herhangi bir sorunu olmayan ve düzenli adet olanlar için yazıyorum biz kadınlar her ay yumurtlamayabiliyormuşuz bunu biliyor muydunuz:26: bu yumurta büyüyormuş büyüyormuş 2cm e ulaşınca çatlıyormuş ve o zaman hani yumurtlama günleri deriz ya 24 saat içinde içeriye sperm gönderilirse gebelik oluşuyormuş tabi RABBİMİZ İN istemesiyle. hani diyoruz ya kaç aydır deniyoruz olmuyor bu yumurta 2 cm olunca çatlıyormuş ben dün kadın doğum uzmanına gittim o baktı ve dedi ki bu ayda hamile kalamayacaksın çünkü yumurtan çatlamayıp büyüyor ve ilaç yazdı bunu düzenli adet olan biri diğer adet gününü bildiği için adet olacağı günden iki gün önce bitirecek bu ilaç on gün kullanılıyor adet bitiminden bikaç gün sonra ve diğer adetten iki gün önce bitmiş olacak bu ilaç yumurtanın çatlamasına neden oluyormuş ve diğer adet bitiminden sonraki yumurtlama günlerinde çocuk düşününce hamile kalabiliyormuşsun. ayrıca doktorum düzenli olarak hergün folik asit kullan dedi ve troit sorunu olanlar için yazıyorum önce iyi bir endokrine gidip normale ulaşınca değerler çocuk düşünmeliymişiz yoksa düşüklere neden oluyormuş troit. isteyen olursa özelime yazsın ilacın adını verebilirim bu arada senelerin doktoruna gittim eşimin doğumunu bile kendisi yapmış güvenilir yani.umarım sizlere yardımcı olabilirim.

Hiç böyle bir ilaç oldugunu bilmiyordum ismini yazabilirmisin??
Diğer şeyleride biliyorum canım profösör oldum resmen..
Merak ettim ilacı temini kolaymı????
Bu ilaç ne yapıcak şimdi yumurtanın çatlamasınımı engelliycek ozaman kadar???

canım yumurtanın çatlamasını sağlayacak ki hamile kalalım ayrıca eczaneden alınıyor doktor yazdı ben aldım ilacın adını yazmak yasak sitede. özelden sana yarın işim çıkarsa öbürgün yazacağım umarım iyi gelir .

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

amin canım amin benım prolaktın hormonum yuksek ıste o yuzden 1 senedır olmuyor 3 aydır tedavı asamasındayım hayıt suyunu denemedım hıc cunku neye ıyı gelıyor bılmıyorum ki

ben kullandım arkasındanda yumurta catlatıcı ıgnesınıde oldum canım 1.ayda olumlu olmadı 2.aydayız tekrar hapı kullanıp catlatıcı ıgnemı oldum beklemedeyız yumurta 2cm oldumu catlıo ölemıymıs benım 17mm di offffffffffff

amin canım amin benım prolaktın hormonum yuksek ıste o yuzden 1 senedır olmuyor 3 aydır tedavı asamasındayım hayıt suyunu denemedım hıc cunku neye ıyı gelıyor bılmıyorum ki

Yumurta geliştiriyor canım hayıt suyu ile hamile kalan çok kişi var yada hormonları düzenliyor sanırım ben bu ay kullanıcam..
Hayıt tohumu
aslan pençesi
çoban çantası
civan perçemi
Adaçayı
1 litre kaynayan suya 1 tutam atıp 5 dakika dinlendirip sabah akşam içicem..
bunlar Ahmet maranki vermişti..

Klomendenmi bahsediyosun sen???
Onu 3 ay kullandım 5 6 tane yumurtam gelişti kendi kendine çatladı ama hamilelik olmadı..

hadi yaa hıcbır yan etkısı yok yanı prolaktıne ölemi ayy canım benım yaaa süpersın cok cok cok tesekkur ederım hemen denıycemmmm alıppp ınsallah offffffffff

Klomendenmi bahsediyosun sen???
Onu 3 ay kullandım 5 6 tane yumurtam gelişti kendi kendine çatladı ama hamilelik olmadı..

klomen ben daha yenı basladım 2 ayım bu bakalım catlamıyor benım ve yumurta sayım 2 yada 4 tane en fazla o yuzden ıgnesınıde oluyorum sendemi pko hastasısın canım

canım senin kullandığın ilacın adı ne ben prolaktin verdi doktor onu kullanıyorum sende herhangi bir sorun var mı doktora gittin mi hiç bebek için. evet yumurta 2 cm olunca çatlıyormuş benimki daha küçük 3.8 mm di o zaman benim daha mı çok zamanım var. :18:

pardon canım ya yanlış yazmışım prolaktin değil ilacın adı primolut-n .

pardon canım ya yanlış yazmışım prolaktin değil ilacın adı primolut-n .

prolaktın hormonumun dusmesı ıcın dostınex verdı bana canımmm valla benım ılk ayda 17 di sımdıde 17mm ama 2 cm oldumu catlıyormus dıye duydum catlatıcı ıgnemı oldum catladı hıssettım agrılı gectı cunku ama tutarmı bılemıyorummmm offfffff beklemedeyımmm tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…