• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldınız ?

In
akıntın şeffaflaştı, uzamaya başladıysa çatlıyor anlamında zaten. testi sil aklından,çıkar.
baksana döngünde biraz karışmış. sen akıntının şeffaflaştığı tarihten 14 gün sonrası bekle batı, eğer hatırlıyorsan.
bide eğer 30u gibiyse varsa dahi kanda bile çok zor bi ihtimal şimdeden çıkmadı. çatlamadan sonra 9 gün içinde normal şartlarda döllenme oluyor, eğer geç döllenme durumu varsa adet tarihinden sonra anca beliriyor testtee.
yakının faydasını görürsün inş. ben kullanmıştım bir ay.
Insallah sanada cok dua edecm ben kime dua etsem valla kabul oluyor burdan bi arkadasa icten dua ettim 2 ay icinde kaldi arkadasin ablasi 6 senedir kalamiyomus icten dua ettim gecen sok olduk dio ben hsg cekilsn dedim kiz dusun doktora gitmis hamile oldugunu ogrenmis butun aile sokta burdan yine bi arkadasa pco var demis doktor okadar uzuldumki icten dua ettm kiz 2 ay sonra gidio doktor sende pco yok hamilesin demis insallah sende kalirsin ya dua edcm sanada herseyin basi dua ztn bende bekliyorum duani insallah rabbim kabul eder

In

Insallah sanada cok dua edecm ben kime dua etsem valla kabul oluyor burdan bi arkadasa icten dua ettim 2 ay icinde kaldi arkadasin ablasi 6 senedir kalamiyomus icten dua ettim gecen sok olduk dio ben hsg cekilsn dedim kiz dusun doktora gitmis hamile oldugunu ogrenmis butun aile sokta burdan yine bi arkadasa pco var demis doktor okadar uzuldumki icten dua ettm kiz 2 ay sonra gidio doktor sende pco yok hamilesin demis insallah sende kalirsin ya dua edcm sanada herseyin basi dua ztn bende bekliyorum duani insallah rabbim kabul eder
günahsız ağızla dua etmek derler ya, buda bir başkasının senin için dua etmesi demek...
Allah c.c. razı olsun. Bende dua ederim tabi, burda istiyorum ama olmuyor diyen biri oldumu hayırlısıyla kavuşsun diyorum. kaldı ki sohbet ettiğim birine mi etmicem.
eğer olurda bu ay güzel haberi alırsan, yazarsın ;)

günahsız ağızla dua etmek derler ya, buda bir başkasının senin için dua etmesi demek...
Allah c.c. razı olsun. Bende dua ederim tabi, burda istiyorum ama olmuyor diyen biri oldumu hayırlısıyla kavuşsun diyorum. kaldı ki sohbet ettiğim birine mi etmicem.
eğer olurda bu ay güzel haberi alırsan, yazarsın :KK66:
Tabi ki yazarim cnm sendende Allah razi olsn

tarihleri pek aklımda tutamam ama tahminimce 9 ay kadar olmuştur. anlıcağın hsg sonrası o verimli aylar el sallamacı geçti gitti. bu ay zaten açık olan taraftan yumurtladım 20 mm di en son kontrolde, sonraki günde çatladı. ama adet belirtileri başladı bile.pazartesi,salı gibi gelmiş olur :KK43:
Hic belli olmaz ben oyle emindim ki adet olacağima hanileymisim insallah seninde oyledir

inşallah :dua: bu konuda haklı çıkmamış olmayı o kadar çok isterim ki...
Birgun canım nasıl sıkkın ben adet olmadan once ağlama krizlerim olur. Dedim baksana kesin adet olacaksın. O gun ağladım dedim yrn adet uyanirim yok olmadi ertesi gun dedim yrn olur olmadı. Ben gecede 4 kere tuvalete gidip kontrol ediyorum. Garanti olcam diye artık gecikmenin 3. gunu test yaptım pozitif. Bebek artık benimle değil ama adetle hamilelik belirtileri aynı. Benim içinde dua edin kızlar sadece gebe kalsın diye değilde sağlıkla aklı başında çocuklar için.

bir de dr a giderken infertilite konusunda uzman bir doktora gidin.her kadin dogumcu bu anlamda iyi olmayabiliyor. cok iyi doğum yaptirabilir çok iyi gebelik takibi yaptirabilir ama infertilite konusunda cok derin bilgiye sahip olmayabilir. dr lar sayfasinda uzmanlastiklari alanlar, yayinlanmis makaleleri vs oluyor. ordan bakabilirsiniz. yada buyuk devlet hastanelerinde bu bölüm oluyor ama orda da surekli baska dr a denk gelmek kötü. ozel gibi olmuyor yine de. istanbulda olsaniz bir dr inerecektim ama bulunduğunuz sehirde vardir illaki bu alanda uzman bir dr.
ben istanbuldayım kimi öneriyorsunuz acaba?

Birgun canım nasıl sıkkın ben adet olmadan once ağlama krizlerim olur. Dedim baksana kesin adet olacaksın. O gun ağladım dedim yrn adet uyanirim yok olmadi ertesi gun dedim yrn olur olmadı. Ben gecede 4 kere tuvalete gidip kontrol ediyorum. Garanti olcam diye artık gecikmenin 3. gunu test yaptım pozitif. Bebek artık benimle değil ama adetle hamilelik belirtileri aynı. Benim içinde dua edin kızlar sadece gebe kalsın diye değilde sağlıkla aklı başında çocuklar için.
ben de bir kez hamile kaldım arkadaşım. onda 1 hafta önceden bilmiştim. testte çıkmamasına rağmen emindim. 5 gün kala çıkmıştı. hemde dediğin gibi adetle belirtileri çok yakındır. bende sadece 10gün önceden göğüslerde hassasiyet olursa 5 gün kala olmuştu, sivilce çıktığı baş ağrımın olduğu tarhiler değişmişti falan. direk öyle anlamıştım.
ederim tabi, Allah gönlündekini hayırlı kılıp bian önce ömrüne versin

ben de bir kez hamile kaldım arkadaşım. onda 1 hafta önceden bilmiştim. testte çıkmamasına rağmen emindim. 5 gün kala çıkmıştı. hemde dediğin gibi adetle belirtileri çok yakındır. bende sadece 10gün önceden göğüslerde hassasiyet olursa 5 gün kala olmuştu, sivilce çıktığı baş ağrımın olduğu tarhiler değişmişti falan. direk öyle anlamıştım.
ederim tabi, Allah gönlündekini hayırlı kılıp bian önce ömrüne versin
Yani ben kan verdim çıkmadı adetime 1 gün kala. Buyuk ihtimalle laboratuvar yanlışlık yaptı. Oyle olunca dedim değilim. Hayırlısı olsun hepimiz için

Bende 25 yasindayim.
Ben artik sonç gormek istiyorum asilama icimde kalsin istemiyorum. Ya da bu ay hormon yuklenip olmayinca bidaha asilama icin hormon yuklemek istemiyorum. Aslinda tek sorun bu. Hem bana demediler ki yumurta olusmuyo catlamiyo diye.
Gayette her ay yumurtam olusuyo kendiliginden catliyo. Duzenli bir adetim vaaar. 3 yumurtam oldugu zaman bile hamile kalamadim
Demekki sorun daha derinlerde. Doktora bu sekilde anlattigim zaman bu ay da olmassa gel diyor. Hocbir doktor tamam arastiralim demiyor.

eşiniz doktora gittimi peki bunun için? acaba onda bir sorun olabilir mi diye düşündüm ben.

Ama hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni ayirt edilmiyor

Evet benim hatirladigim kadariyla adet olmam gereken zamanda sancim olmuştu. Ama bu kadar siddetli bel agrim varmiydi hatirlamiyorum.

Ama bu ay hep agrim vardi yumurtlama zamanimdan sonra bel agrim kasik agrim hiç btmedi. Ben usuttum sanmistim. Hep olacakmisim gbi agridi.

Evet canim nasip olacak ya biz sebep ariyoruz belkide:) bu arada ben hala esinin ayrintili test yapmasi taraftariyim ileri hareket sayisi dusuk olabilir sivilasmama durumu olabilir morfoloji sorunu olabilir cok ince bi ayar var onda da bunuda bir arkadasimdan biliyorum canim insallah hayirli guzel haberlerini aliriz:)

Doktorlar sorun olmadigini soyluyorlar.

Onlar ne dese inaniyorsun. En son 2 ay once yaptirdik tekrar test...
Yine sorun cikmadi. Doktorum bakti hatta guzel degerleri. Ben düsüktür ondan olmuyodur diye dusunmustum dedi.

al benden de o kadar arkadaşım....
21 ay oldu.
17.ayımda bir kez kimyasal gebelik yaşamışlığım oldu.
sonrası senin dediğin gibi hep bir beklenti.
benimde aklım mantığım almadı hep...
bu ayda deneyin olmazsa, aşılama dedi doktorum.ama ekledi ilaçda versem herşey ancak bu kadar düzenli ve kararında olabilirdi diye. şimdi bunu duyuncaa hangi tedaviye yanaşayım.
yumurta geliştirici vericek, ama zaten her ay düzenli yumurtluyorum.
çatlatma iğnesi verse, zaten kendiliğinden çatlıyor.
aşılama yapsa, eşimin değerlerinde de bir sorun yok, hatta normalin üstünde bile çıktı...
en ufak asprin bile içsem vücudumu etkiliyor benim :S
onca ilaç da zaten hormonları, psikolojiyi alt üst ediyor. bide çalışma günleri strezssiz olmaya bakıcan derken. bende şaşırdım arkadaşım. seni çok iyi anlıyorummm .
konunu takipcisi olacağım.
elimden geldiğince doktordan tedavilerden uzak durmaya çalıştım. Sonuç alamayıncada hiçbirşey yapmamış gibi hissediyorum kendimi...
Rabbim yardımcımız olsun.

Kesinlikle mantigima yatan bir tedavi yok şuan. Cunku tedavilik bi yanımız yok.

Hani acaba şey diye dusunuyorum. Hani doktora gidersin baş agrin vardir. Doktor uyu gecer der. Sen dersinki doktor ilgilenmedi benimle. Acaba sirf zaman kazandirmaya mi calisiyorlar. Hani nasil olsa sorunu yok bi gun olacak ben şu ilaclari denettirim olursa olur olmassa ara verdirir tekrar baslatirim. Bu surede belki hamile kalir.

Cnku sorunu olmayan cogu bayan bu ilaclardan sonra dogal yontemlerle hamile kaliyor.

onlarda bir yerde deneme yanılma yöntemiyle sonuca ulaşmaya çalışıyor elbet ama bu şartlarla ya beklemeye devam edicez, yada taşın altına elimizi koyucaz. başka ihtimal yok gibi görünüyor. saydığın kürleri falan bende yaptım hep. olmadı mı olmuyor. vaktı zamanı gelmemiş demekki.

Manisa'da yaşayan ablam mesir macunu getirmişti ocak ayı boyunca eşim ve ben her akşam bir kaşık yedik evliliğimizin 7.ayında hamile kaldım(sanırım şu an 4 hafta 2 günlük). Hani o mu etkili oldu bilmiyorum yine de denemekte fayda görüyorum. Ve ovulasyon testi yaptım adet bitiminden itibaren silik de olsa çift çizgi görmüştüm ve o gün çalışmamız olmuştu. Ovulasyon testi de etkili olmuş olabilir bunları tavsiye ederim. İnşallah tez zamanda isteyen herkese verir rabbim.

Benim esimin midesi çok hassas. Ilac icse midesi bulanir lavaboya koşar. O yuzden ona yediremiyorum oyle seyler. :( ama çokta istiyor yemesi gerek ama yedikten sonra cikaricaksa hic yemesin daha iyi.

Evliligimizi surekli bebek konusarak surekli bebek yapmaya calisarak mahfetmek istemiyorum.

Kesinlikle mantigima yatan bir tedavi yok şuan. Cunku tedavilik bi yanımız yok.

Hani acaba şey diye dusunuyorum. Hani doktora gidersin baş agrin vardir. Doktor uyu gecer der. Sen dersinki doktor ilgilenmedi benimle. Acaba sirf zaman kazandirmaya mi calisiyorlar. Hani nasil olsa sorunu yok bi gun olacak ben şu ilaclari denettirim olursa olur olmassa ara verdirir tekrar baslatirim. Bu surede belki hamile kalir.

Cnku sorunu olmayan cogu bayan bu ilaclardan sonra dogal yontemlerle hamile kaliyor.
onlarda bir yerde deneme yanılma yöntemiyle sonuca ulaşmaya çalışıyor elbet ama bu şartlarla ya beklemeye devam edicez, yada taşın altına elimizi koyucaz. başka ihtimal yok gibi görünüyor. saydığın kürleri falan bende yaptım hep. olmadı mı olmuyor. vaktı zamanı gelmemiş demekki.

Doktorlar sorun olmadigini soyluyorlar.

Onlar ne dese inaniyorsun. En son 2 ay once yaptirdik tekrar test...
Yine sorun cikmadi. Doktorum bakti hatta guzel degerleri. Ben düsüktür ondan olmuyodur diye dusunmustum dedi.
Anladim canim tum imkanlar kapali gibi ne diycemi bilemedim sen dogal yoldan sasma yinede stres yapma dua et zamani var demek ki hala Allah gonlune gore versin

Anladim canim tum imkanlar kapali gibi ne diycemi bilemedim sen dogal yoldan sasma yinede stres yapma dua et zamani var demek ki hala Allah gonlune gore versin

Bu ay hamile olmadigima kendimi o kadar inandirdim ki.

Cnku belirtileri bilince kendini yipratiyorsun. 2 kuzenim var ve sut kardeşlerim yani kiz kardes sayilirlar.

Ikisininde ilk hamilelik belirtisi bel agrisi...

Psikolojik degildir degilmi ? Şuan ki bel agrim geçmeyen bel agrim. Sizinde oldumu belirtileriniz ?
Nelerdi

Back