Biz istedik olmadı oluruna bıraktım 1 sene olmuş. Tekrar bişeylere başladık olmadı oluruna bıraktım 1 sene 8 ay olmuş...
Sonra tekrar gittim doktor ne dediyse yaptim olmadi yine oluruna biraktim 3 sene olmuş...!
Vakti mi gelmedi yoksa ben mi çabalamıyorum.
Hoş çabalasam da ne yapıcam. Hiç sorunu olmayanlar denek gibi kullaniliyor. Şunu da yap bunu da yap olmassa gel.
Yumurtlaması duzgun birine yumurtlama ilaclari veriyolar hepten duzen gidiyor stres desen had safhada...
Rahim filmi cekiliyor temiz adam diyorki sana tedaviye baslicaz ?
Hangi tedavi ?
Neyin tedavisi ?
Gunluk ignelerle yumurtalarini olgunlastirip catlatma ignesi yapicaz o gun iliskiye giriceksin.
Bu mu tedavi ?
450 lira ilac parasi tutuyor ve o ilaclari aldiktan sonra hamile kalmamama ragmen vucuduma giren hormonlar benm aylarca dengemi sasiriyor.
Ne yapim ?
Şmdi diceksiniz ki istiyorsan katlanacaksin.
Katlanim de neye ?
Benim sagligim bozuluyo benim dengem bozuluyo ?
Yine bir gece oturdum size yaziyorum. Yazmicagima soz vermeme ragmen.
Evet hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldiniz.
Gunluk igneleri kullanmalimiyim ?
Yoksa aşılamami
Yoksa tup bebek mi ?
al benden de o kadar arkadaşım....
21 ay oldu.
17.ayımda bir kez kimyasal gebelik yaşamışlığım oldu.
sonrası senin dediğin gibi hep bir beklenti.
benimde aklım mantığım almadı hep...
bu ayda deneyin olmazsa, aşılama dedi doktorum.ama ekledi ilaçda versem herşey ancak bu kadar düzenli ve kararında olabilirdi diye. şimdi bunu duyuncaa hangi tedaviye yanaşayım.
yumurta geliştirici vericek, ama zaten her ay düzenli yumurtluyorum.
çatlatma iğnesi verse, zaten kendiliğinden çatlıyor.
aşılama yapsa, eşimin değerlerinde de bir sorun yok, hatta normalin üstünde bile çıktı...
en ufak asprin bile içsem vücudumu etkiliyor benim :S
onca ilaç da zaten hormonları, psikolojiyi alt üst ediyor. bide çalışma günleri strezssiz olmaya bakıcan derken. bende şaşırdım arkadaşım. seni çok iyi anlıyorummm .
konunu takipcisi olacağım.
elimden geldiğince doktordan tedavilerden uzak durmaya çalıştım. Sonuç alamayıncada hiçbirşey yapmamış gibi hissediyorum kendimi...
Rabbim yardımcımız olsun.