• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldınız ?

Kesinlikle katiliyorum.

Bende evlilik yil donumumzde , esimin dogum gununde , ya da lanetli mart ayinda ogrenmek cok isterdim.
Ama biliyorumki allah bana hayirlisini hayirli zamanda vericek
İnşallah dilerim olur Hayırlısyla. Dua edeceğim size. Hamilenin duası kabul olur diyorlar belki gerçektir. Belki bir işe yarar.:dua:

Ben hala uyuyamadım kizlar kasik agrim vardi agri kesici ictim. Yaklasik 3 saatir bel agrim var.

Normal bir agri degil cunku bende adetten once bel agrisi olmaz. Sadece adetimin 5.gunu olur.

Allahim nolur umutlanmayim bu ay.. sadece bu ay umutlanmak istemiyorum :(

Ben hala uyuyamadım kizlar kasik agrim vardi agri kesici ictim. Yaklasik 3 saatir bel agrim var.

Normal bir agri degil cunku bende adetten once bel agrisi olmaz. Sadece adetimin 5.gunu olur.

Allahim nolur umutlanmayim bu ay.. sadece bu ay umutlanmak istemiyorum :KK43:
Test yapsana cnm adetin ne zmn gectimi

Şuan iyi besleniyorum. Ben yaklasik 2.5 senede bir kere cips yemedim kola içmedim sagliksiz beslenmeyim diye. Ha bikac aydir yiyorum iciyorum o ayri konu.
Bu ay ki belirtilere gelince. Onlarin belirti degil daha cok psikolojik oldugunu dusunuyorum.

Cunku tam umutlanicam ve adet olacakmisim gibi.
Ama hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni ayirt edilmiyor

Açikcasi aşilamadan once tup bebek dusunuyordum asilamanin şansi cok az cunku.

Tup bebek icin suan birikim lazim o da bizde yok. Doktorum tup bebek dusunme %70 sansin var tutar dedi.
Ee daha ne o zaman neden hormon yukluyoruz hala vucuduma 70 sansim varsa degerlendirelim dedim. Bana daha erken dedi.

Yasimdan pay biciyor sanirim. Ama

Benim yaşım 28.bi kere aşılama yaptırdım olmadı.daha fazla denemek istemedim.
2 sene daha bekledim baktım olmuyor vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırdık.

İnşaallah bunlara gerek kalmadan bebeğine tez zamanda kavuşursun canım.

Benim arkadasimin 3 sene olmadi benim gibi sonra o ay netten bir kür getirdiler ramazan ayiydi her aksam eşiyle teraviye gittiler bol dua ettiler.
Hacdan hurma getirtip yediler.
Ramazan olmasina ragmen doktor klomen verdi hergun iciyordu iftarda.

Ramazanin bitimine 1 hafta kala hamile oldugunu ogrendi. Ben nasil mutlu oldum anlatamam. Ama sorsak klomen mi hac hurmasimi netten getirttikleri kürmü dualarmi hangisi sebep oldu bilemem.

Allah bir sekilde sebep veriyor.
Evet canim nasip olacak ya biz sebep ariyoruz belkide:) bu arada ben hala esinin ayrintili test yapmasi taraftariyim ileri hareket sayisi dusuk olabilir sivilasmama durumu olabilir morfoloji sorunu olabilir cok ince bi ayar var onda da bunuda bir arkadasimdan biliyorum canim insallah hayirli guzel haberlerini aliriz:)

Öncelikle Allah çocuk isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. biz 2014 ağustosta evlendik. yaklaşık evlendikten 6 ay sonra korunmayı bıraktık ve 2 yıl olmadı doktora 1 kez gittim açıkçası benimde kilolarım vardı geçen sene 17 kilo verdim sağlıklı bir bünyeye kavuştum en azından eşimde kiloluydu oda yaklaşık 15-16 kilo verdi sonra bu sene ocak ayında hamile olduğumu öğrendim ama şubat ayında doktora gidecektim artık sorun mu var diye ama kısmet işte :). hamile olduğumu öğrenince hem eşime hem bana bayağı süpriz oldu gerçekten ben artık bir problem var diye düşünüyodum çünkü :) birde womanlog adlı bir uygulama kullandım telefnda adet günleriniz düzenli ise yumurtlama günlerini tutturuyo gerçekten.

Biz istedik olmadı oluruna bıraktım 1 sene olmuş. Tekrar bişeylere başladık olmadı oluruna bıraktım 1 sene 8 ay olmuş...
Sonra tekrar gittim doktor ne dediyse yaptim olmadi yine oluruna biraktim 3 sene olmuş...!

Vakti mi gelmedi yoksa ben mi çabalamıyorum.
Hoş çabalasam da ne yapıcam. Hiç sorunu olmayanlar denek gibi kullaniliyor. Şunu da yap bunu da yap olmassa gel.

Yumurtlaması duzgun birine yumurtlama ilaclari veriyolar hepten duzen gidiyor stres desen had safhada...

Rahim filmi cekiliyor temiz adam diyorki sana tedaviye baslicaz ?
Hangi tedavi ?
Neyin tedavisi ?

Gunluk ignelerle yumurtalarini olgunlastirip catlatma ignesi yapicaz o gun iliskiye giriceksin.
Bu mu tedavi ?
450 lira ilac parasi tutuyor ve o ilaclari aldiktan sonra hamile kalmamama ragmen vucuduma giren hormonlar benm aylarca dengemi sasiriyor.

Ne yapim ?
Şmdi diceksiniz ki istiyorsan katlanacaksin.
Katlanim de neye ?
Benim sagligim bozuluyo benim dengem bozuluyo ?

Yine bir gece oturdum size yaziyorum. Yazmicagima soz vermeme ragmen.

Evet hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldiniz.

Gunluk igneleri kullanmalimiyim ?
Yoksa aşılamami
Yoksa tup bebek mi ?
al benden de o kadar arkadaşım....
21 ay oldu.
17.ayımda bir kez kimyasal gebelik yaşamışlığım oldu.
sonrası senin dediğin gibi hep bir beklenti.
benimde aklım mantığım almadı hep...
bu ayda deneyin olmazsa, aşılama dedi doktorum.ama ekledi ilaçda versem herşey ancak bu kadar düzenli ve kararında olabilirdi diye. şimdi bunu duyuncaa hangi tedaviye yanaşayım.
yumurta geliştirici vericek, ama zaten her ay düzenli yumurtluyorum.
çatlatma iğnesi verse, zaten kendiliğinden çatlıyor.
aşılama yapsa, eşimin değerlerinde de bir sorun yok, hatta normalin üstünde bile çıktı...
en ufak asprin bile içsem vücudumu etkiliyor benim :S
onca ilaç da zaten hormonları, psikolojiyi alt üst ediyor. bide çalışma günleri strezssiz olmaya bakıcan derken. bende şaşırdım arkadaşım. seni çok iyi anlıyorummm .
konunu takipcisi olacağım.
elimden geldiğince doktordan tedavilerden uzak durmaya çalıştım. Sonuç alamayıncada hiçbirşey yapmamış gibi hissediyorum kendimi...
Rabbim yardımcımız olsun.

Ya keşke zamanini bilebilsek 3 sene sonra diye bilsem ama bilsem ki olacak. Bilinmezlerdeyim resmen. Ustune dusmuyorum aylardir. Bu ay benim bebegimi kaybettigim ay bugun benim bebegimi kaybettigim gun.
Ve her sene bugun cok mutsuz oluyorum
:KK43:
ahhh ahhh aynı benim düşüncelerime tercüman olmuşsun...

al benden de o kadar arkadaşım....
21 ay oldu.
17.ayımda bir kez kimyasal gebelik yaşamışlığım oldu.
sonrası senin dediğin gibi hep bir beklenti.
benimde aklım mantığım almadı hep...
bu ayda deneyin olmazsa, aşılama dedi doktorum.ama ekledi ilaçda versem herşey ancak bu kadar düzenli ve kararında olabilirdi diye. şimdi bunu duyuncaa hangi tedaviye yanaşayım.
yumurta geliştirici vericek, ama zaten her ay düzenli yumurtluyorum.
çatlatma iğnesi verse, zaten kendiliğinden çatlıyor.
aşılama yapsa, eşimin değerlerinde de bir sorun yok, hatta normalin üstünde bile çıktı...
en ufak asprin bile içsem vücudumu etkiliyor benim :S
onca ilaç da zaten hormonları, psikolojiyi alt üst ediyor. bide çalışma günleri strezssiz olmaya bakıcan derken. bende şaşırdım arkadaşım. seni çok iyi anlıyorummm .
konunu takipcisi olacağım.
elimden geldiğince doktordan tedavilerden uzak durmaya çalıştım. Sonuç alamayıncada hiçbirşey yapmamış gibi hissediyorum kendimi...
Rabbim yardımcımız olsun.
Cnm meraktan sorumak istiorm doktor rahim flmi istemedimi ben de bir kurtaj bir kimyasal yasadim bir bucuk sene once adetliyken gittim hormonlar esim in testi gayet iyi cikti pihtilasma da guzeldi geriye hsg cekcz dedi muhtemelen kimyasaldan kurtajdan sonra rahimde tikaniklik yapisiklik miyom olabilio seni herkes rahatlatiyodur ztn kalabilion diye ama oyle degil iste rahim flmide onemli ki genelde hormonlarda esinde bi sknti olmayinca aradanda zaman gecince direk bunu ister doktor asilamadan bile once yapilmasi lazim ki asilamayi bile etkiler rahimde tikaniklik olmussa bence sen arastir derim bida

Cnm meraktan sorumak istiorm doktor rahim flmi istemedimi ben de bir kurtaj bir kimyasal yasadim bir bucuk sene once adetliyken gittim hormonlar esim in testi gayet iyi cikti pihtilasma da guzeldi geriye hsg cekcz dedi muhtemelen kimyasaldan kurtajdan sonra rahimde tikaniklik yapisiklik miyom olabilio seni herkes rahatlatiyodur ztn kalabilion diye ama oyle degil iste rahim flmide onemli ki genelde hormonlarda esinde bi sknti olmayinca aradanda zaman gecince direk bunu ister doktor asilamadan bile once yapilmasi lazim ki asilamayi bile etkiler rahimde tikaniklik olmussa bence sen arastir derim bida
onu da çektirdim sol tarafında hafif tıkanıklık var ama belkide çektirdikten sonra ilacın etkisiyle kendiliğinden de açılmış olabilir denmişti., düşükten sonra gen testleride yapıldı. çok şükür sıkıntı yok.

onu da çektirdim sol tarafında hafif tıkanıklık var ama belkide çektirdikten sonra ilacın etkisiyle kendiliğinden de açılmış olabilir denmişti., düşükten sonra gen testleride yapıldı. çok şükür sıkıntı yok.
Ne zmn cekildin hsg cunku hsgden sonra 6 ay icinde hamile kalan cok var ne guzel skntida cikmamis tikaniklik varsa da acilmistir ztn doktorn dedigi gibi

Ne zmn cekildin hsg cunku hsgden sonra 6 ay icinde hamile kalan cok var ne guzel skntida cikmamis tikaniklik varsa da acilmistir ztn doktorn dedigi gibi
tarihleri pek aklımda tutamam ama tahminimce 9 ay kadar olmuştur. anlıcağın hsg sonrası o verimli aylar el sallamacı geçti gitti. bu ay zaten açık olan taraftan yumurtladım 20 mm di en son kontrolde, sonraki günde çatladı. ama adet belirtileri başladı bile.pazartesi,salı gibi gelmiş olur :(

tarihleri pek aklımda tutamam ama tahminimce 9 ay kadar olmuştur. anlıcağın hsg sonrası o verimli aylar el sallamacı geçti gitti. bu ay zaten açık olan taraftan yumurtladım 20 mm di en son kontrolde, sonraki günde çatladı. ama adet belirtileri başladı bile.pazartesi,salı gibi gelmiş olur :KK43:
Hadi ya uzuldum en cokta insan heveslenio ya boyle birset herkese yararken kendine bi fayda sağlayacağını dusunup umutlanmak sonrada olmayinca yasanilan o hayal kirikligi yokmu cok kotu oluo insan bende bu ay cekildim yumurtlaman gec oldu ovu testinden takip ettim olmasi gereken gunden.3 4 gun sonra oldu yinede degerlendirdim üst uste suan adetime 1 hafta fln var ama hic belirtim yok umudumu kaybettim buda fayda etmezse cekildigime okadar aciya pisman olcm hemen hamile kalanlara okadar ozeniyorum ki ne sanslilar

Manisa'da yaşayan ablam mesir macunu getirmişti ocak ayı boyunca eşim ve ben her akşam bir kaşık yedik evliliğimizin 7.ayında hamile kaldım(sanırım şu an 4 hafta 2 günlük). Hani o mu etkili oldu bilmiyorum yine de denemekte fayda görüyorum. Ve ovulasyon testi yaptım adet bitiminden itibaren silik de olsa çift çizgi görmüştüm ve o gün çalışmamız olmuştu. Ovulasyon testi de etkili olmuş olabilir bunları tavsiye ederim. İnşallah tez zamanda isteyen herkese verir rabbim.

Hadi ya uzuldum en cokta insan heveslenio ya boyle birset herkese yararken kendine bi fayda sağlayacağını dusunup umutlanmak sonrada olmayinca yasanilan o hayal kirikligi yokmu cok kotu oluo insan bende bu ay cekildim yumurtlaman gec oldu ovu testinden takip ettim olmasi gereken gunden.3 4 gun sonra oldu yinede degerlendirdim üst uste suan adetime 1 hafta fln var ama hic belirtim yok umudumu kaybettim buda fayda etmezse cekildigime okadar aciya pisman olcm hemen hamile kalanlara okadar ozeniyorum ki ne sanslilar
senin çektirdikten sonra sonuç nasıl çıktı.
olsun bu ay olmazsa önünde değerlendirebileceğin 5 ayın daha var.
sıkma canını.

senin çektirdikten sonra sonuç nasıl çıktı.
olsun bu ay olmazsa önünde değerlendirebileceğin 5 ayın daha var.
sıkma canını.
Bende hic bise cikmadi iki tupte acik ben gidince hastaneden cikamam diodm hormonlar esimin testi kan pihtilasmasi var diodum kesin bise yolunda giymeyen en azindn asilama yapar veya tonlarca ilac yazar dedim bakti gelmene gerek yok dedi hsgden sonra gebelik olusana kadar gelemene gerek yok folik asit kullan bukadar dedi bukadar basit bise icin okadar strese girdim ama doktor rahatlatti baya en ufak enfeksion engelliyomus gebeligi varsa rahimde hsg temizler dedi ondn buna baya umut bagladik ama icime dogmuo bu ayda olmayacak gibi okadar degerlendirdim yumurtlama gunlerini dun bi ovulasyon testi yapiym dedi hamileligi gosterio ya silik otesi cikti baya sinirlendim ondn hic umudum yok

Bende hic bise cikmadi iki tupte acik ben gidince hastaneden cikamam diodm hormonlar esimin testi kan pihtilasmasi var diodum kesin bise yolunda giymeyen en azindn asilama yapar veya tonlarca ilac yazar dedim bakti gelmene gerek yok dedi hsgden sonra gebelik olusana kadar gelemene gerek yok folik asit kullan bukadar dedi bukadar basit bise icin okadar strese girdim ama doktor rahatlatti baya en ufak enfeksion engelliyomus gebeligi varsa rahimde hsg temizler dedi ondn buna baya umut bagladik ama icime dogmuo bu ayda olmayacak gibi okadar degerlendirdim yumurtlama gunlerini dun bi ovulasyon testi yapiym dedi hamileligi gosterio ya silik otesi cikti baya sinirlendim ondn hic umudum yok
adet olacağına dair belirtiler yoksa, şimdiden canını sıkma derim.
sonuçlarının temiz çıkmış olması, sağdan da soldan yumurtluyor olsan her ay tutma ihtimali yüksek demek.
kaç günün var bata.

adet olacağına dair belirtiler yoksa, şimdiden canını sıkma derim.
sonuçlarının temiz çıkmış olması, sağdan da soldan yumurtluyor olsan her ay tutma ihtimali yüksek demek.
kaç günün var bata.
Valla karisik cnm 31 gunde adet oluorum saati bile duzenli yumurtalarim cok iymis sunat 28 cekti ya normalde gecen 2 ay 26si oldum bu ay bide gec yumurtladimm 3 4 gun sonra oldu ondn hesapladim 29 u olmasi lazim veya 30 en gec 30udur ovu testi baya silikti bu ay sanmiorm ama şeffaf cok az akintim oluo dun oldu beyaz gibi bugünde az var ama o test hayallerimi alt ust etti bidahaki aya artik yaki aldirmayi dusunuom eczaneden bunlada kalan cok etkisini goren ve basit bi uygulama

Valla karisik cnm 31 gunde adet oluorum saati bile duzenli yumurtalarim cok iymis sunat 28 cekti ya normalde gecen 2 ay 26si oldum bu ay bide gec yumurtladimm 3 4 gun sonra oldu ondn hesapladim 29 u olmasi lazim veya 30 en gec 30udur ovu testi baya silikti bu ay sanmiorm ama şeffaf cok az akintim oluo dun oldu beyaz gibi bugünde az var ama o test hayallerimi alt ust etti bidahaki aya artik yaki aldirmayi dusunuom eczaneden bunlada kalan cok etkisini goren ve basit bi uygulama
akıntın şeffaflaştı, uzamaya başladıysa çatlıyor anlamında zaten. testi sil aklından,çıkar.
baksana döngünde biraz karışmış. sen akıntının şeffaflaştığı tarihten 14 gün sonrası bekle batı, eğer hatırlıyorsan.
bide eğer 30u gibiyse varsa dahi kanda bile çok zor bi ihtimal şimdeden çıkmadı. çatlamadan sonra 9 gün içinde normal şartlarda döllenme oluyor, eğer geç döllenme durumu varsa adet tarihinden sonra anca beliriyor testtee.
yakının faydasını görürsün inş. ben kullanmıştım bir ay.

Back