Ben yaklasik 2 yildir evliyim hic korunmadik hep cocuk istedik kafaya takmadigimiz zamanlarda da cok oldu ama olmadi. Adetim de senin gibi saatine kadar bilirim duzenlidir. 1 yildan sonra hormon testi sperm testi yapildi normal her sey bi ay klomen denettiler yine olmadı. Kurlere basladim corekotu kurunde ikinci ay hamile oldugumu ogrendim ve iki gun icinde kanamayla attim kimyasalmis, yikildim tabi. O kadar zor elde ettim ama kaybettim diye. Sonra arastirmalara basladim kimyasal gebelik bile sayilmiyomus beterin beteri varmis. Şükürler osun dedim. Sonra sogan kurunu yaptim vd yine gebd kaldim o da dis gebelik oldu. Neredeyse sagligimdan oluyodum. Sukurler olsun ki iyiyim su an. Su 2 senede anladim ki, biz ne yaparsak yapalim son soz Alllah'in. Hayirlisi neyse o oluyor. Ben hep 2017 ye gebe girmeyi hayal etmistim ama hata yapmisim hatam da su, kullandigimiz kelimeler hayatimiza yon veriyor. Bu olaylari yasayana kadar ben hep gebe kalayim diye dua ederdim simdi hayirli ve saglikli gebelik diye dua ediyorum ve biliyorum ki bi gun olacak sadece zamani var. Bizler malesef uzun vadeli planlar yapamiyoruz ama Allah butun bir omrumuzu belirliyor. Her serde bi hayir var. Sıkma canini. Bi gun istedigine kavuscan elbet. Gec olsa da guc olmasin.