• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldınız ?

Hiçbir sorun yoksa zamanını bekliyor, ben buna inanıyorum eğer karı koca her şey normal ve olmuyorsa zamanı gelmemiştir. Benim de bir buçuk yıl olmadı. Sebep yoktu. Artık ümidi de kesmiştik normal yoldan olmayacak heralde dedik. Bu arada benim teşhis konulmamış bir rahatsızlığım vardı hamile kalamamamla alakasız bir şey ama hamile iken sıkıntı olacak bir sorun. Teşhisi konuldu hamile olunca mutlaka gel dediler ve ben 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. İnanıyorum ki Rabbim beni bir buçuk yıl bekleterek kolaylık sağladı. Teşhis konulmadan hamile kalsaydım büyük ihtimal düşükle sonuçlanırdı.

Hamile kalmaya karar verdğmde doktora gittm test yaptrdm hanile kalmama bir engel varmı diye şükür sonuç temiz çoktı değerlerim iyi çktı sonra doktor dediki eğer hemen hamile kalmak istiyorsan inofolic şase yazdı bnu hergün iç dedi üç ay iç dedi ben iki ay onu içmeden denemştm olmamştım hanile sonra bir ay kmu içtm o ay hamile kaldm.şuda çok çnemli iki adet ortasında birlkte olacaksnz ve her iki güne bir ilşkiden sonrada ayakları havaya dikip en az yarm saat yatın duş almayn ogün allahım herkese nasil etsin

Bizim de sorun yok, 2 yıl oldu. Ekim kasım gibi falan aşılama düşünüyorum. Bence aşılama da tüp bebek de sebepsizlerde de faydalı. Neden tedavilik durum yok diyorsunuz ki? Stresten dolayı döl yatağı kendini koruma amaçlı asit salgılayıp spermleri öldürüyor olabilir. Aşılama yolu kısaltacak. Tüp bebeğe eşim ikna olsa zaten direkt tüp yaparım. Sebepsiz inf. Olanların tüp bebek şansı çok yüksek.. Denemeden bilemeyiz... İnşallah tedavilere gerek kalmadan hamile kalırız tüm isteyenler olarak....

Biz istedik olmadı oluruna bıraktım 1 sene olmuş. Tekrar bişeylere başladık olmadı oluruna bıraktım 1 sene 8 ay olmuş...
Sonra tekrar gittim doktor ne dediyse yaptim olmadi yine oluruna biraktim 3 sene olmuş...!

Vakti mi gelmedi yoksa ben mi çabalamıyorum.
Hoş çabalasam da ne yapıcam. Hiç sorunu olmayanlar denek gibi kullaniliyor. Şunu da yap bunu da yap olmassa gel.

Yumurtlaması duzgun birine yumurtlama ilaclari veriyolar hepten duzen gidiyor stres desen had safhada...

Rahim filmi cekiliyor temiz adam diyorki sana tedaviye baslicaz ?
Hangi tedavi ?
Neyin tedavisi ?

Gunluk ignelerle yumurtalarini olgunlastirip catlatma ignesi yapicaz o gun iliskiye giriceksin.
Bu mu tedavi ?
450 lira ilac parasi tutuyor ve o ilaclari aldiktan sonra hamile kalmamama ragmen vucuduma giren hormonlar benm aylarca dengemi sasiriyor.

Ne yapim ?
Şmdi diceksiniz ki istiyorsan katlanacaksin.
Katlanim de neye ?
Benim sagligim bozuluyo benim dengem bozuluyo ?

Yine bir gece oturdum size yaziyorum. Yazmicagima soz vermeme ragmen.

Evet hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldiniz.

Gunluk igneleri kullanmalimiyim ?
Yoksa aşılamami
Yoksa tup bebek mi ?
Şöyle bir yazınızı okudum. Okadar hak verdim ki ben de 1 yıl iki aydır istiyorum. Doktora gidecektik virüs çıktı gitmedim gerçi ben düşünmeden evvel bütün kontrolleri i yaptırdım. Bir sıkıntı yoktu. Ama eşim yaptırmadı. O da gidecekti ama virüs çıktı şu anda da doğel yollara başuvralım dedik. Sanırım sizin bebeğiniz bile olmuş. Neler yaptınız çok merak ettim çünkü şu an sizinle aynı duyguları taşıyorum rica etsem anlatır mısınız 🙂

Şöyle bir yazınızı okudum. Okadar hak verdim ki ben de 1 yıl iki aydır istiyorum. Doktora gidecektik virüs çıktı gitmedim gerçi ben düşünmeden evvel bütün kontrolleri i yaptırdım. Bir sıkıntı yoktu. Ama eşim yaptırmadı. O da gidecekti ama virüs çıktı şu anda da doğel yollara başuvralım dedik. Sanırım sizin bebeğiniz bile olmuş. Neler yaptınız çok merak ettim çünkü şu an sizinle aynı duyguları taşıyorum rica etsem anlatır mısınız 🙂

Tarih 28 mayis perşembe... bebegim 5 aylik ❤
5 sene sonunda tup bebek yaptirdim. Tabiki asilama da yaptirdim ameliyatta oldum ama olmayinca olmuyormuş. Ilk tup bebek denemem de son kalan embriyomla geldi minigim...
Evet hep ayni duygulari yasiyoruz burda belki yuzlerce kadin. Ama birgun bakiyorsunuz ki olmuş ve olmayan zamana uzülmeniz çok boş oluyor. Bosuna uzulmusum diyorsunuz.
Rabbim size hayirli zamanda hayirli evlatlar versin.
Ama size bir ipucu vereyim. Olmayacaksa onune illaki engel cikiyor. Ama olacaksa hersey sorunsuz ilerliyor. Ben 2.sene sonunda tup bebek dedim ama olmadi kismet. 5.senede hersey sorunsuz gitti maddi manevi ve yaptirabildim. Onume hic engel cikmadi. Ben buna inaniyorum onume bir engel ciktiysa vakti degil diyorum.

Tarih 28 mayis perşembe... bebegim 5 aylik ❤
5 sene sonunda tup bebek yaptirdim. Tabiki asilama da yaptirdim ameliyatta oldum ama olmayinca olmuyormuş. Ilk tup bebek denemem de son kalan embriyomla geldi minigim...
Evet hep ayni duygulari yasiyoruz burda belki yuzlerce kadin. Ama birgun bakiyorsunuz ki olmuş ve olmayan zamana uzülmeniz çok boş oluyor. Bosuna uzulmusum diyorsunuz.
Rabbim size hayirli zamanda hayirli evlatlar versin.
Ama size bir ipucu vereyim. Olmayacaksa onune illaki engel cikiyor. Ama olacaksa hersey sorunsuz ilerliyor. Ben 2.sene sonunda tup bebek dedim ama olmadi kismet. 5.senede hersey sorunsuz gitti maddi manevi ve yaptirabildim. Onume hic engel cikmadi. Ben buna inaniyorum onume bir engel ciktiysa vakti degil diyorum.
Çok doğru 🙂5 aylık oldu demek. Maşallah gerçekten Allah analı babalı büyütsün. Sanki hamileymiş gibi yüzüm güldü sevindim 🙂zaten bu durum öyle bir şey ki olacağını bilsem hiç üzülmeyeceğim ama sabretmek olup olmayacağını bilmediğim bir şey için ümitlenmek çok zor 🙂Ama doğru söylüyorsunuz n ekadarvyaşadığımızı bilmediğimiz pamuk ipliğine bağlı hayatlar yaşadığımız şu dünyada 1 dakikanın bile kıymetini bilmek gerek. Olacağı var ise zaten olacak. Cevabınız için teşekkür ederim bu arada çok mutlu olmanızı dilerim 🥰

Biz istedik olmadı oluruna bıraktım 1 sene olmuş. Tekrar bişeylere başladık olmadı oluruna bıraktım 1 sene 8 ay olmuş...
Sonra tekrar gittim doktor ne dediyse yaptim olmadi yine oluruna biraktim 3 sene olmuş...!

Hoş çabalasam da ne yapıcam. Hiç sorunu olmayanlar denek gibi kullaniliyor. Şunu da yap bunu da yap olmassa gel.

Yumurtlaması duzgun birine yumurtlama ilaclari veriyolar hepten duzen gidiyor stres desen had safhada...

Hangi tedavi ?
Neyin tedavisi ?

Gunluk ignelerle yumurtalarini olgunlastirip catlatma ignesi yapicaz o gun iliskiye giriceksin.
Bu mu tedavi ?
450 lira ilac parasi tutuyor ve o ilaclari aldiktan sonra hamile kalmamama ragmen vucuduma giren hormonlar benm aylarca dengemi sasiriyor.

Ne yapim ?
Katlanim de neye ?

Yoksa aşılamami
Yoksa tup bebek mi ?
Sanırım hamile kalıp anne olmuşsun canım hayırlı olsun yaşadığın durumları yaşadım ve bekleye bekleye 3 yılı devirdik 😊 nasıl hamile kaldin peki?
Başka çarem olmadığını düşünerekten tüp bebek yaptırmaya karar verdim virüs çıktı herşey de bir hayır vardır illa ki haziran ya da ağustos gibi düşünüyorum inşallah

Hangi tedavi ?
Neyin tedavisi ?

Bu mu tedavi ?

Ne yapim ?
Katlanim de neye ?

Yoksa aşılamami
Yoksa tup bebek mi ?
Biz yaklaşık 4 ay korunmadık ve hamile kaldım. Ama arkadaşlarım var siz gibi 4. Senelerinde kendiliğinden olan. Veya 7 sene sonra olan. Bilemiyorum doktor sorun görmediği bir tanıdıklarımız vardı. Doktor onlara tek sebep stress dedi. Kafaya bunu çok takışmışsınız bu çok olumsuz etkiler dedi

Sanırım hamile kalıp anne olmuşsun canım hayırlı olsun yaşadığın durumları yaşadım ve bekleye bekleye 3 yılı devirdik 😊 nasıl hamile kaldin peki?
Başka çarem olmadığını düşünerekten tüp bebek yaptırmaya karar verdim virüs çıktı herşey de bir hayır vardır illa ki haziran ya da ağustos gibi düşünüyorum inşallah

Tup bebek canim.

Biz yaklaşık 4 ay korunmadık ve hamile kaldım. Ama arkadaşlarım var siz gibi 4. Senelerinde kendiliğinden olan. Veya 7 sene sonra olan. Bilemiyorum doktor sorun görmediği bir tanıdıklarımız vardı. Doktor onlara tek sebep stress dedi. Kafaya bunu çok takışmışsınız bu çok olumsuz etkiler dedi

Evet stres buyuk etken ama oluruna biraktigindada olmayabiliyor ornek biz

Çok doğru 🙂5 aylık oldu demek. Maşallah gerçekten Allah analı babalı büyütsün. Sanki hamileymiş gibi yüzüm güldü sevindim 🙂zaten bu durum öyle bir şey ki olacağını bilsem hiç üzülmeyeceğim ama sabretmek olup olmayacağını bilmediğim bir şey için ümitlenmek çok zor 🙂Ama doğru söylüyorsunuz n ekadarvyaşadığımızı bilmediğimiz pamuk ipliğine bağlı hayatlar yaşadığımız şu dünyada 1 dakikanın bile kıymetini bilmek gerek. Olacağı var ise zaten olacak. Cevabınız için teşekkür ederim bu arada çok mutlu olmanızı dilerim 🥰

Size şöyle soyleyeyim eltim hamile kaldiginda , dogumunda cok agladim hayat bitmişti sanki o kadsr kotuydum ki hamileliginden dogumuna ve sonrasina kadaf kendimi perişan ettim...
Eltimin oglunun 1.yas dogum gununde 6 aylik hamileydim 🥰 1 sene sonra hamile kalacaksin deselerdi inanmazdim o derece imkansizdi benim icin artik. Ama oluyor oyle bir oluyor ki sonra diyorsun ki nasil üzulmuşum. Ben mesala cocuksuzluga o kadar alismisim ki cok afalladim...

Hangi tedavi ?
Neyin tedavisi ?

Bu mu tedavi ?

Ne yapim ?
Katlanim de neye ?

Yoksa aşılamami
Yoksa tup bebek mi ?
Üstünden çok zaman geçmiş, olsun yine de yazacağım.. Sen acaba ben olabilir misin. Sende tam olarak kendimi gördüm, yazdıkların ve devamında yaptığın yorumlar verdiğin cevaplar.. Şu an aynı durumdayım ben de daha doğrusu 4 yıl olacak... Yapmadığım hiçbir şey kalmadı, yumurta oluşuyor çatlıyor adetim düzenli, rahim filmi çektirdim, bir sürü test, tahlil.. Bir sürü ilaç vitamin folik asit, birçok bitkisel kür.. Ama yok yok, hiçbir şeyin yok diyorlar, ilaç veriyorlar. Gidiyorum herşey çok iyi diyorlar iğne veriyorlar, yine de olmadı olmuyoor.. Tek bir seçeneğimiz kaldı şimdi; tüp bebek. Sonuç alırsak ne mutlu, alamazsak da Allah nasip etmeyecek belli ki, üstelemem alışırım bu duruma.. İnşallah olmuştur çocuğun, inşallahh.

• Beğen
Reactions: H M
Senin benim gibi isteyenlerin çabalayanların anca rüyasında çocuğu oluyor. Bizde eşimle 8 aydır uğraşıyoruz. Doktordada sıkıntı çıkmadı. Ama biz eğer ki doğacak çocuğu çöpe atmak istesek veya evli olmasak korksak hemen hamile kalırdık hem de korunmayla. O yüzden ben saldım kendimi sende aynını yap. Olursa olur olmazsada hiç umruma değil. Kocamla tatillere çıkar gezer tozarım. Millet zevk suyundan şakadanak gebe kalıyor tek seferde ben neden uğraşıyorum? Adalet mi bu? Hiçte uğraşmıcam.

Senin benim gibi isteyenlerin çabalayanların anca rüyasında çocuğu oluyor. Bizde eşimle 8 aydır uğraşıyoruz. Doktordada sıkıntı çıkmadı. Ama biz eğer ki doğacak çocuğu çöpe atmak istesek veya evli olmasak korksak hemen hamile kalırdık hem de korunmayla. O yüzden ben saldım kendimi sende aynını yap. Olursa olur olmazsada hiç umruma değil. Kocamla tatillere çıkar gezer tozarım. Millet zevk suyundan şakadanak gebe kalıyor tek seferde ben neden uğraşıyorum? Adalet mi bu? Hiçte uğraşmıcam.
Çocuğu var konu açan arkadaşın şükür 🥰

Bu mesajını okuyup altında hamilelik takvimini gördüm😁🧿🤩
Gerçekten kafana takmadın mı kız doğruyu söyle🤭 nasıl hamile kaldın ilaç kullandın mı? Yorumun benim için çok değerli. Teşekkürler

Bu mesajını okuyup altında hamilelik takvimini gördüm😁🧿🤩
Gerçekten kafana takmadın mı kız doğruyu söyle🤭 nasıl hamile kaldın ilaç kullandın mı? Yorumun benim için çok değerli. Teşekkürler
Ay sorma bacım. O kadar mesudum ki... Valla çok üzüldüm aylarca çok moralim bozuldu o kadar ki isyan derecesine geldim ama sonra pişman oldum af diledim rabbimden. Dua ettim ona. Hamile kaldığım ay hiç sık ilişkiye girmedim, çünkü sık yapınca soğuyordum. Sadece isteyerek olan bir ilişki ve ilişki sonrası yüz üstü yatıp bir bacağımı karnıma çektim ve tam 40 dk flan kalkmadım. Birde adet biter bitmezde ilişkiye gir oda bir ihtimal veriyor. Birde yakı bandı. Ben iki defa yakı bandı kullandım. Bir adet bitince bir de yumurtlama dönemi.

Ve büyük süpriz adetime üç gün kala pozitif gördüm hiç umudum yokken...
Rabbim olmayanada versin hem de çifter çifter...

Ay sorma bacım. O kadar mesudum ki... Valla çok üzüldüm aylarca çok moralim bozuldu o kadar ki isyan derecesine geldim ama sonra pişman oldum af diledim rabbimden. Dua ettim ona. Hamile kaldığım ay hiç sık ilişkiye girmedim, çünkü sık yapınca soğuyordum. Sadece isteyerek olan bir ilişki ve ilişki sonrası yüz üstü yatıp bir bacağımı karnıma çektim ve tam 40 dk flan kalkmadım. Birde adet biter bitmezde ilişkiye gir oda bir ihtimal veriyor. Birde yakı bandı. Ben iki defa yakı bandı kullandım. Bir adet bitince bir de yumurtlama dönemi.

Ve büyük süpriz adetime üç gün kala pozitif gördüm hiç umudum yokken...
Rabbim olmayanada versin hem de çifter çifter...
Yaki bandının nasıl bir etkisi var acaba biliyor musunuz ?

Yaki bandının nasıl bir etkisi var acaba biliyor musunuz ?
Yakı bandı aslında eklem ağrısında kullanılan bir bant. Ama bana annem önermişti. tıbbi bir zararı yok, ilişki sonrası duştan sonra takıp çıkarabilirsiniz. ama sadece iki sefer olsun fazlası zarar her şeyde olduğu gibi. ben bi adet bitiminde birde yumurtlama döneminde takmıştım.

Back