• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldınız ?

Sadece sana şunu söyleyeyim. Senin durumunu çevremde o kadar çok gördüm ki. Hepsinin ortak noktası endişelenmeyı bıraktıkları ve artık düşünmedikleri ay hamile kalmaları. Düşünme artık. Belki zor senin icin ama stres hamileliği engelliyor. Eğer sorununuz yoksa tasalanacak bişey de yoktur; düşünme keyfine bak
Nokta. Hamile kalmanın ilk şartı bu!
İkinci de istemediğin zaman..

Yakı bandı aslında eklem ağrısında kullanılan bir bant. Ama bana annem önermişti. tıbbi bir zararı yok, ilişki sonrası duştan sonra takıp çıkarabilirsiniz. ama sadece iki sefer olsun fazlası zarar her şeyde olduğu gibi. ben bi adet bitiminde birde yumurtlama döneminde takmıştım.
İse yarayabiliyor yani

Canim merhaba benim 3 yil oldu bizimde yok bebegmiz cok istiyoruz 25 yasindaym ben pkoluyum yumurtaliklarda cok kist var adet düzensiz kilo var vs.. ama senin biseyin yokmus daha zor senin icin bu durum sebepsiz infertile diyorlar benim bi akrabamin 6 yil sonra oldu onunda senin gibiydi esi dahil butun testler normal saglikli kullanmadigi ilac igne gitmedigi doktor kalmamisti 6 yil sonra gelen mucize bana dedigi tek sey meditasyon yap vucudunu bedenini gevset ugras bul gerekirse piskologa git sakinlestirici al demisti tabi ben yapamadm ama kendisinin yaptiklarini söyledi 6 yil icinde kimbilir neler neler denemislerdir cok zor smdi bende ayni durumdaym rabbim sabir versin bizlere saglikli güzel cocuklar nasip etsin vakti zamaninda..

Ay sorma bacım. O kadar mesudum ki... Valla çok üzüldüm aylarca çok moralim bozuldu o kadar ki isyan derecesine geldim ama sonra pişman oldum af diledim rabbimden. Dua ettim ona. Hamile kaldığım ay hiç sık ilişkiye girmedim, çünkü sık yapınca soğuyordum. Sadece isteyerek olan bir ilişki ve ilişki sonrası yüz üstü yatıp bir bacağımı karnıma çektim ve tam 40 dk flan kalkmadım. Birde adet biter bitmezde ilişkiye gir oda bir ihtimal veriyor. Birde yakı bandı. Ben iki defa yakı bandı kullandım. Bir adet bitince bir de yumurtlama dönemi.

Ve büyük süpriz adetime üç gün kala pozitif gördüm hiç umudum yokken...
Rabbim olmayanada versin hem de çifter çifter...
merhaba, iki sorum olacaktı. birincisi yüz üstü yatıp bir bacağınızı karnıma çektim demişsiniz. tam olarak nasıl bir duruş anlayamadım ben. Cenin duruşu gibi ama tek bacak karnımıza olacak şekilde mi ?
İkinci sorum yakı bandını hangi bölgeye yapıştıracağız?

Ben gebelik öncesi kontrole gittiğimde amh düşük fsh yüksek çıktı. Doktor hanım yumurta rezervimin az olduğunu belirtti. Çocuğun zor olur, elini çabuk tut dedi... Tabi yıkıldım. Annemde de erken menepoz durumu var...
Üç ay hayıt otu kullandım sonra tekrar başka bir doktora kan tahlili verdim. Fsh olması gereken değerde çıktığı için amh yapmaya gerek yok dedi. Yumurtalıklarında gayet yeterli dedi. Eşim için henüz doktora gitmedik. Yaklaşık 7 aydır deniyoruz.
Şimdi burada okuduğum kadarıyla yumurta rezervi düşük olanlar soğan kürü yapmamalı mı?
Eğer yapmamalıysam hangi kürleri yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun tecrübeli güzel kadınlar.

Back