- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
3 sene çokca uzun bir sure allah sabir versin ama bunda da vardir bir hayır . Doktor bir problem yok diyorsa stresden olabilir aslında kendine bir kac ay versen kafa dinlesen o surede olmazsa hani aşılama ya da tup bebek tedavisenimi gecsen bilemedim cnm
Canim yumurtanin buyumesi catlamasi kaliteli oldugunu gostermez ki? O baska birsey. Bu ilaclar sadece yumurtayi buyutmuyor ayni zamanda kaliteli olmasini da sagliyor. Su an hic bir sorun yoksa neden kalmiyorum demen bile isyan etmek gibi aslinda.Yillarca kontorole gittim. Adetimin 10.gunu 18mm yumurtam 11. Gun gittigimde catlamis oluyor. Bu bir duzendir. O yuzren buna dayanarak duzenli diyorum
Ben onu deniyorsunuz ama tedaviye ara verdiniz diye dusunmustumKonunun basinda da bahsetmistim ara verdim 1 sene gecmiş ara verdim 8 ay gecmis ara verdim 3 sene olmuş hatta bu aya kadar takmiyordum bile.
Canim yumurtanin buyumesi catlamasi kaliteli oldugunu gostermez ki? O baska birsey. Bu ilaclar sadece yumurtayi buyutmuyor ayni zamanda kaliteli olmasini da sagliyor. Su an hic bir sorun yoksa neden kalmiyorum demen bile isyan etmek gibi aslinda.
Bak doktorlar kitaplarda yazanlara gore bakar degerlendirir ama herkesin bunyesi farklidir. Dolayisiyla her hastada sorunun cozumunu deneme yanilmayla bulurlar inan bu herzaman boyledir... denemelerine neden izin vermiyorsun onu anlmadim
Ben onu deniyorsunuz ama tedaviye ara verdiniz diye dusunmustum
Eşinizde de bir sorun yoksa olacaktır en hayirli zamanda. Hepimiz bir gun anne olacagiz insallahTedaviye degil komple gebelige ara verdim korunmuyrduk dikkat etmiyorduk ama cocuk dusuncesiyle iliski yasamiyorduk. Ve mesela adetim gecikiyordu ama test yapmiyordum ya da neden gecikti hamilemiyim acaba demiyordum. Kafamdan tamamen silmiştim. En son doktor femara vermisti onu da kullanmadim. Diyorum ya madem zamani var allah ol dicek olacak ustune dustukce stres yapiyorum diye dusunmustum.
Psikolojik kansızlıktansda kaynaklanabilir benim 4.senemde oldu hiçbir sorun yoktu yakın bir tanıdığımda soğan kuru yaptı ve soğanı fosilledi ateşte genital bölgesinde bekletti 5 dakika ertesi ay hamile kalmıştı
Yani aşılama veya tup bebek bana daha mantikli geliyor.
Cünku zaten bu tedavileri olurken birsuru para harciyoruz. Yipraniyoruz
En azindan icimde kalmamis olur denedim derim. Bu benim dusuncem yanlis anlamayin parasinda degilim.
Bana deseler yumurtlamada sorun var ondan olmuyor 1 trilyon olsun harcarim sorun degil. Ama sorun olmayan bir seye baslamak zoruma gidiyor.
Okadar güzel ozetlemissiniz ki olayi gözlerim dolarak okudum. Gercekten ne yaparsak yapalim bos. Ben de yaptim sogan kuru, corek otu tarcin kuru, incir kuru olmadi. Her biseyimiz normal dendi olmadi ama dedigin gibi yeter ki Rabbim istesin tek seferde olur. Ama demek ki beklememiz gereken zaman var Allahim hayirli ve saglikli gebelik nasip etsin insaALLAHBen yaklasik 2 yildir evliyim hic korunmadik hep cocuk istedik kafaya takmadigimiz zamanlarda da cok oldu ama olmadi. Adetim de senin gibi saatine kadar bilirim duzenlidir. 1 yildan sonra hormon testi sperm testi yapildi normal her sey bi ay klomen denettiler yine olmadı. Kurlere basladim corekotu kurunde ikinci ay hamile oldugumu ogrendim ve iki gun icinde kanamayla attim kimyasalmis, yikildim tabi. O kadar zor elde ettim ama kaybettim diye. Sonra arastirmalara basladim kimyasal gebelik bile sayilmiyomus beterin beteri varmis. Şükürler osun dedim. Sonra sogan kurunu yaptim vd yine gebd kaldim o da dis gebelik oldu. Neredeyse sagligimdan oluyodum. Sukurler olsun ki iyiyim su an. Su 2 senede anladim ki, biz ne yaparsak yapalim son soz Alllah'in. Hayirlisi neyse o oluyor. Ben hep 2017 ye gebe girmeyi hayal etmistim ama hata yapmisim hatam da su, kullandigimiz kelimeler hayatimiza yon veriyor. Bu olaylari yasayana kadar ben hep gebe kalayim diye dua ederdim simdi hayirli ve saglikli gebelik diye dua ediyorum ve biliyorum ki bi gun olacak sadece zamani var. Bizler malesef uzun vadeli planlar yapamiyoruz ama Allah butun bir omrumuzu belirliyor. Her serde bi hayir var. Sıkma canini. Bi gun istedigine kavuscan elbet. Gec olsa da guc olmasin.
Aminnn cumlemizee. İnsanlar korunurken gebe kaliyor, ben her seyi yapiyorum ama olmuyor diye bi ara gercekten psikoljim bozulacakti. O aralar sagliksiz gebelikler yasayinca kafama dank etti bazi seyler. Cocuklarim olsun cok istiyorum Allah im da nasip eder inşallah ama olmazsa da yapabilecegim bir sey yok. Sonucta biz elimizden geleni yapip tevekkul edelim, takdir Allah tan. Bu da bi sinav sonucta kimi isiyle kimi esiyle kimi parayla kimi saglikla kimi cocukla sinaniyor. Sabirla calisan sinavi gecer :)Okadar güzel ozetlemissiniz ki olayi gözlerim dolarak okudum. Gercekten ne yaparsak yapalim bos. Ben de yaptim sogan kuru, corek otu tarcin kuru, incir kuru olmadi. Her biseyimiz normal dendi olmadi ama dedigin gibi yeter ki Rabbim istesin tek seferde olur. Ama demek ki beklememiz gereken zaman var Allahim hayirli ve saglikli gebelik nasip etsin insaALLAH
Tatlım bır sorun var ama bulunamıyor demek sen bı arastr ne ayrıntılar var kımısınde pıhtılasma var kan gtmıyor yumurta dollense de tutunamayıp adetle atılıyor kımısınde genetık faktorlerden oturu dollenen yumurta buyuyemıyor atılıyor kımısınde yıne genetık bozukluktan bellı bı sevıyeye kadar gelıp dusuyor yanı sendekı sorunu bulmak ıcın ılla bır adım atılmalı asılama olıursun yada tup olursun olursa mutluson olmazsa baska baska testler yapılır sorun bulunur cozulur
Ben yaklasik 2 yildir evliyim hic korunmadik hep cocuk istedik kafaya takmadigimiz zamanlarda da cok oldu ama olmadi. Adetim de senin gibi saatine kadar bilirim duzenlidir. 1 yildan sonra hormon testi sperm testi yapildi normal her sey bi ay klomen denettiler yine olmadı. Kurlere basladim corekotu kurunde ikinci ay hamile oldugumu ogrendim ve iki gun icinde kanamayla attim kimyasalmis, yikildim tabi. O kadar zor elde ettim ama kaybettim diye. Sonra arastirmalara basladim kimyasal gebelik bile sayilmiyomus beterin beteri varmis. Şükürler osun dedim. Sonra sogan kurunu yaptim vd yine gebd kaldim o da dis gebelik oldu. Neredeyse sagligimdan oluyodum. Sukurler olsun ki iyiyim su an. Su 2 senede anladim ki, biz ne yaparsak yapalim son soz Alllah'in. Hayirlisi neyse o oluyor. Ben hep 2017 ye gebe girmeyi hayal etmistim ama hata yapmisim hatam da su, kullandigimiz kelimeler hayatimiza yon veriyor. Bu olaylari yasayana kadar ben hep gebe kalayim diye dua ederdim simdi hayirli ve saglikli gebelik diye dua ediyorum ve biliyorum ki bi gun olacak sadece zamani var. Bizler malesef uzun vadeli planlar yapamiyoruz ama Allah butun bir omrumuzu belirliyor. Her serde bi hayir var. Sıkma canini. Bi gun istedigine kavuscan elbet. Gec olsa da guc olmasin.
Bence sorun esinde de olabilir hic esin gitti mi neden kendine bu kadar yukleniyorsun duzenli adet oluyorsan duzenli yumurtluyorsun demek tabikide herseyin bir zamani vakti var bu kesin siz her yolu deneyin gerisi takdiri ilahiBende 25 yasindayim.
Ben artik sonç gormek istiyorum asilama icimde kalsin istemiyorum. Ya da bu ay hormon yuklenip olmayinca bidaha asilama icin hormon yuklemek istemiyorum. Aslinda tek sorun bu. Hem bana demediler ki yumurta olusmuyo catlamiyo diye.
Gayette her ay yumurtam olusuyo kendiliginden catliyo. Duzenli bir adetim vaaar. 3 yumurtam oldugu zaman bile hamile kalamadim
Demekki sorun daha derinlerde. Doktora bu sekilde anlattigim zaman bu ay da olmassa gel diyor. Hocbir doktor tamam arastiralim demiyor.
Yani meryem suresini okudum. Okunmuş hurma yedik esimle 7 gun yari yariya.
Sut buharina oturdum birkac keZ. Hayit tohumu cayi ictim iki ay.
Her sabah ezaninda dua ediyorum.
Her iftari bu dilekle aciyorm. Ya bunlari neden soyledm bilmiyorm ama yanlis anlamayin sadece ben allaha biraktim diyorm aslinda tedavilerden cok allaha guvenim tam
Canim daha cok gencsin sen umutsuz olursan baskalari ne yapsin tamam 3 sene uzun bir sure katiliyorum ama olacak sakin ol.Bende oyle dusunuyorum afedersiniz biyerlerimi de yirtsam allah istemedikten sonra olmicak.
Sonra zamani gelince tek iliski de olsa olucak...
Yaşadim cnku ilk gebeligim tek iliskiydi. Adetime 1 hafta bile yoktu. Olmaz demistim. Her gun test yaptim eminim olmadigina ama adet olamiyorum. Gecikmenin 19.gunu pozitif cikti. Iste diyorum ya allaaah isterse oluyo. Hangi gebelik yontemi kesin ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?