Hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldınız ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Biz istedik olmadı oluruna bıraktım 1 sene olmuş. Tekrar bişeylere başladık olmadı oluruna bıraktım 1 sene 8 ay olmuş...
Sonra tekrar gittim doktor ne dediyse yaptim olmadi yine oluruna biraktim 3 sene olmuş...!

Vakti mi gelmedi yoksa ben mi çabalamıyorum.
Hoş çabalasam da ne yapıcam. Hiç sorunu olmayanlar denek gibi kullaniliyor. Şunu da yap bunu da yap olmassa gel.

Yumurtlaması duzgun birine yumurtlama ilaclari veriyolar hepten duzen gidiyor stres desen had safhada...

Rahim filmi cekiliyor temiz adam diyorki sana tedaviye baslicaz ?
Hangi tedavi ?
Neyin tedavisi ?

Gunluk ignelerle yumurtalarini olgunlastirip catlatma ignesi yapicaz o gun iliskiye giriceksin.
Bu mu tedavi ?
450 lira ilac parasi tutuyor ve o ilaclari aldiktan sonra hamile kalmamama ragmen vucuduma giren hormonlar benm aylarca dengemi sasiriyor.

Ne yapim ?
Şmdi diceksiniz ki istiyorsan katlanacaksin.
Katlanim de neye ?
Benim sagligim bozuluyo benim dengem bozuluyo ?

Yine bir gece oturdum size yaziyorum. Yazmicagima soz vermeme ragmen.

Evet hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldiniz.

Gunluk igneleri kullanmalimiyim ?
Yoksa aşılamami
Yoksa tup bebek mi ?

Canım Alllahın takdiri her şeyin bir zamanı var Allah hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle.. benim 2. Gebeliğim ertesi gün hapı kullanmama rağmen hamile kaldım tek ilişki yani planlamıyorduk bile Korunduk demek ki Allah zamanını uygun görmüş inşallah hiç beklemediğin bir anda hamile oldugunu öğrenirsin stres yapma bol bol kendine bak pozitif ol ve cocuk olsun diye eşinle beraber olma içinden geldiği gibi yap inşallah göbüşüne bebiş verir Allahım

Ya keşke zamanini bilebilsek 3 sene sonra diye bilsem ama bilsem ki olacak. Bilinmezlerdeyim resmen. Ustune dusmuyorum aylardir. Bu ay benim bebegimi kaybettigim ay bugun benim bebegimi kaybettigim gun.
Ve her sene bugun cok mutsuz oluyorum

Reactions: H M
Ya keşke zamanini bilebilsek 3 sene sonra diye bilsem ama bilsem ki olacak. Bilinmezlerdeyim resmen. Ustune dusmuyorum aylardir. Bu ay benim bebegimi kaybettigim ay bugun benim bebegimi kaybettigim gun.
Ve her sene bugun cok mutsuz oluyorum
ah canım seni çok iyi anlamıyorum benim senin kadar uzun olmadı ama aynı duyguları paylasıyoruz bende kürtaj olalı 8 ay oldu sorun yok diyorlar hemen iğne tedavisi filan diyorlar bana da doktor bu ay iğne dedi ama ben kabul etmedim kullanmayacağım bakalım bu ay da böyle geçecek artık elden br şeyde gelmiyor ama seninki çok olmuş iğne tedavisini bir dene bence

Klomen kullandigim aylarda intihar edecektim o derece de kotu oldum hem agrilar hem duygusal anlamda sinir duygusallik ya berbat yapiyor bu ilaclar beni. Butun hormon ilaclari boyle.
Bende kullanacaksan degecek birsey icin kullanmak istiyorum. Mesela aşılama, tup bebek..
Diyebileyim ki bunu daha once yapmadim denemekte fayda var.!

ama kullanmadan da değip değmeyeceğni bilemezsin belki de bu ay olacak bu denemende olacak anlıyorum sonra çok zor kadın olmak vücudumuza bu kadar hormon girerken sağlam psikolojide kalabilmek sonra adet olunca yıkılmak çok zor ama istiyorsak mecburuz sanırım.. yaşın kaç canım ben 25 yaşındayım doktor bana dedi ki buraya 18 yaşında kızlar geliyor ben anne olmak istiyorum herşeyi denemek istiyorlar sen neden bu kadar karamsarsın.. bende bir sey diyemedim açıkçası

Canım vaktını zamanını beklıyordur yada senın ıcın bı vasıta gerekıyordur oturdugun yerde durmayla olmayacaktır belkıde bu yuzden vaktı var demekkı deyıpoturmak olmuyor benımde basımda bu srun var sebebsız uc bucuk yıl oldu canım olmuyor bır yıl bekledık olmadı dktra gttık hersey temız asılama dedıler uc defa oldum tutmadı yıne dedım oluruna bırakalıö bır yılda oyle beklemeyle gectı tabı kur falan yaptım o sure zarfında yıne olmadı velhasıl baktım beklemeyle olmayacak ufaktan presed jel sparıs verdım fındık fıstık depoladım eve meyve verdım kendımı bırde hep dıymustum ınofolıc dıye bı vıtamın onunsıparıs ettım normal folık asıdı bıraktım bu ay da bunları denıycem olmazsa yaza tup yaptrcam nasıpse sende durma bacım asılamaya basla yol katet bu ısler sebebsız olmuyo arastrkca ve yenı yontemler denedıkce altından bı sebeb ıllakı cıkıyor bızım durumumuz sebebsız degıl sebebı bulunamayan demek aslında Allah ım tez zamanda nasıp etsın hepımıze hayırlısıyla ınsallah

Bende 25 yasindayim.
Ben artik sonç gormek istiyorum asilama icimde kalsin istemiyorum. Ya da bu ay hormon yuklenip olmayinca bidaha asilama icin hormon yuklemek istemiyorum. Aslinda tek sorun bu. Hem bana demediler ki yumurta olusmuyo catlamiyo diye.
Gayette her ay yumurtam olusuyo kendiliginden catliyo. Duzenli bir adetim vaaar. 3 yumurtam oldugu zaman bile hamile kalamadim
Demekki sorun daha derinlerde. Doktora bu sekilde anlattigim zaman bu ay da olmassa gel diyor. Hocbir doktor tamam arastiralim demiyor.

Yani aşılama veya tup bebek bana daha mantikli geliyor.
Cünku zaten bu tedavileri olurken birsuru para harciyoruz. Yipraniyoruz
En azindan icimde kalmamis olur denedim derim. Bu benim dusuncem yanlis anlamayin parasinda degilim.
Bana deseler yumurtlamada sorun var ondan olmuyor 1 trilyon olsun harcarim sorun degil. Ama sorun olmayan bir seye baslamak zoruma gidiyor.

Neden boyle dusunuyorsun ki tatlim. Hic hir sorunu olmadigi halde hamile kalamayan bir cok insan var. Yumurtan yeteri kadar gelismiyordur dollenmek icin kalitesi yeterli degildir bu ne yazikki testler ve muayene ile cok anlsilamiyor... ancak boyle denedigin halde hamile kalamadiginda ortaya cikiyor ve doktorlar iste bu gibi durumlar icin o yumurta gelistirici kalite arttirici igneler ilaclar veriyorlar. Yani kullanmayi reddetmenin sebebini anlayamadim...

Tup bebek bence en son caresi olmali insanlarin, maddi manevi cok zor bir surec. Nihayetinde vucuda yukledigin hormon o kadar yuksek ki, rahim ve gogus kanserine zemin hazirliyor... bahsi gecen igne ve ilaclar cok daha masum tup bebektekilere gore...

Bebek olayi zor inan bana. Ve hamile kalinca hersey geciyor saniyor insan ama inan sonrasi daha zor... o yuzden bebek fikri basli basina zor zanaat...

Sadece sana şunu söyleyeyim. Senin durumunu çevremde o kadar çok gördüm ki. Hepsinin ortak noktası endişelenmeyı bıraktıkları ve artık düşünmedikleri ay hamile kalmaları. Düşünme artık. Belki zor senin icin ama stres hamileliği engelliyor. Eğer sorununuz yoksa tasalanacak bişey de yoktur; düşünme keyfine bak

bende bu ay 4 yumurta ile hamile kalamadım ve hepside çatlamış ama olmadı o yüzden iğne vermek istedi ama ben istemedim bakalım kısmet ..aşılama yaptırabilirsin istersen hemen bende doktora aynen senin dediğin gibi dedim 4 yumurtam oluştu ve çatladı neden olmuyor ben neden bu iğneyi kullanayım dedim sadece sayısı değil iğne kalitesini artıracak dedi pıhtılaşma ve kromozom testlerinide yapalım dedi pıhtılaşmadan şüpheleniyorum dedi sonuc 1 hafta sonra cıkacak

Aynen, benim halam da yıllarca uğraşıp hamile kalamamış, şimdi iki tane kuzenim var.

Kizlar siz dusunuyorm saniyosunuz inaninki dusunmuyorum hesap yapmiyorm adet gunleri mi bilmiyorum test yapmiyorm iliski asla cocuk dusuncesiyle olmuyo. Yani kafam cok rahat ama diyorum ya bu ay yine yine yine oldu. Aylardir cocuga dair hicbisey dusunmedm yapmadm.

Cevaba bak kalitesini arttiracak.
Iste bu sisteme karsiyim ben. Kalitesizmi benim yumurtalarim sorun bu mu diyemiyosun :)

Kaliteli ki çatliyor kaliteli ki buyuyor.

Aynen, benim halam da yıllarca uğraşıp hamile kalamamış, şimdi iki tane kuzenim var.

Yillarca kontorole gittim. Adetimin 10.gunu 18mm yumurtam 11. Gun gittigimde catlamis oluyor. Bu bir duzendir. O yuzren buna dayanarak duzenli diyorum

Amh testi hormon testi einize detaylı sperm testi bunlarda da bir sıkıntı yoksa önce aşılama sonra tüp bebek tedavisi. En öenmlisi tamamen güvenebileceğin bir doktor. Kafa rahatlığı önemli. yapması çok zor biliyorum ama ne zaman gevşersen tedavin de rahat ilerliyor. İnşallah hayırlısıyla kısa zamanda gelir bebecik.

3 sene çokca uzun bir sure allah sabir versin ama bunda da vardir bir hayır . Doktor bir problem yok diyorsa stresden olabilir aslında kendine bir kac ay versen kafa dinlesen o surede olmazsa hani aşılama ya da tup bebek tedavisenimi gecsen bilemedim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…