"Sonra Y bir gün değişik bir insana dönüştü. Kendini resmen benden soğutmak istercesine hareketler falan. Şaşırdım. Ben de sorguladım. Dedim 'sen Y'yi tanımıyorsun acaba böyle bir kız mı bu?'Neyse o günden sonra bana hiç yazmamaya başladı.Ben onu sorgulamama rağmen sorun haline getirmeyip nasılsın falan diye sordum bir kere o kadar. Onun haricinde bir haftadan fazla süre boyunca bana hiç yazmadı hiç konuşmadık. Ben de bir yandan düşünüyorum; ki aramızda bir sorun olmadı,arkadaş olan insan hiç mi yazmaz falan. Aradan zaman geçti ben yazdım. Hiçbir şey yok gibi konuştuk ama sonradan aramızda bir olay gerçekleşti whatsappta. Y kişisi bana bir konuda söz vermişti ben de söz verdiği şey için ondan bana zaman ayırmasını istedim ama uzun bir süre boyunca bana zaman ayıramayacağını meşgul oldugunu söyledi. Sonra da bana kırgın olduğunu söyledi. Kırgın olmasının sebebini sordugumda cevap vermedi."
O kirgin oldugunu soyledikten sonra sormussunuz gibi anlasiliyor yazdiginizdan. Ondan once uzun bir sure islerin yolunda gitmedigini anlamaniza ragmen hicbir sey yokmus gibi davrandiginizi, hatta ondan verdigi bir sozu yerine getirmesini istediginizi yazmissiniz. Eger boyle degilse ve bastan sorup cozmeye calistiysaniz ona gore duzenleyin. Arkadasinizi da sizi de tanimiyorum, sizi elestirmek icin de yazmiyorum, ama genelde iliskilerde sorunlar iki taraflidir. "Acaba ben bir sey yapmis olabilir miyim?" diye aklinizin ucundan bile gecmemesi ve bu terk edilme olayini tekrar tekrar yasamaniz biraz dusundurucu. Belki bu arkadasiniz gercekten kaprisli biridir, belki simdiye kadarki butun arkadaslariniz kaprisliydi. O zaman emek vermemeyi, iliskinizi kesmeyi de secebilirsiniz elbette, ama bence olaylarda kendi sorumlulugunuzu sorgulamazsaniz ve karsi tarafa bir adim atmazsaniz iyi arkadasliklari da kaybedebilirsiniz.