- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
.Nasıl bir acı biliyorum canim.senin ki çok taze dedigin gibi.benim 25 gun oldu ama hala sızısı icimde.üzüntümü bastirmis gibiyim.aklıma gelince yüreğim burkuluyor ve bu ölene kadar canimı yakacak biliyorum.sen de öyle olacaksin ama zamanla alışacaksın.hersey bizim icin.sınav ölene kadar devam ediyor.acı da var sevincte var bu hayatın icinde.ama sevinçleri düsününce acılar hiç kaliyor. Rabbim bir sevinçle tüm acılarını unuttursun.
Amin canım..
Amin inşallah canım senin de benim de..
bizim yukardaki komşu ben onu yaptım hamile kaldım diyor
valla benim annem hiç bilmiyor gerçi 1 sene 3 ay olmamış çocuğu sonra bir doktora gitmiş hergün iğne vurulmuş sonra olmuş biz bilmezdik yumurtlama falan diyor olacak olduktan sonra aslında herşey boş mutlaka zamanı vardır Rabbiminde bir bildiği vardırDün öyle annemle konuşurken muhabbet açıldı.Hani biz hamile kalalım diye ilişkiden sonra ayaklarımızı havaya kaldırıyoruz ya.Bende sanıyorum ki bunu eskiler bilmiyor.Tutup bana olur olur merak etme, bacakları havaya kaldır diye laf arasında söyledi.Ayy şok oldum.Meğer aslında eskilerde çok şey biliyormuş, bu yolları onlarda kullanmışlar.Annem eski bir insandır, bildiğin osmanlı kadınıdır.Yatakta bacağın havaya kaldırılacağını, keçiboynuzu yenceğini, İlişkiden hemen sonra banyo yapılmaması gerektiğini, ayy hepsini biliyorlar.Demem o ki millet biliyor anaciiiim.
Canım doktor sana 3 ay korun dedi mi?korunmayı düsünüyor musun?.
Amin inşallah canım senin de benim de..
.Canım doktor sana 3 ay korun dedi mi?korunmayı düsünüyor musun?
Anladım canım.belki sen 15 gunden sonra yumurtlarsın..
Daha kontrole gitmedim.Salı.günü gidicem canım.Ama korunmayı düşünmüyorum..Rahim tertemizmis çünkü..15gün içinde yumurtlama olurmuş zaten.15 gün ilişki yasak dedi.Aşılamadan önce hamile kalsam keşke..
.Anladım canım.belki sen 15 gunden sonra yumurtlarsın.
Ya bide artık asilamaya gerek var mi ki.kürtajdan sonra çok kolay hamile kalınabiliyormuş.
Sen doktora bi sor.hemen hamile kalirsam sakincasi olur mu diye.bende adetin 3.gunü gidecem.doktora ben korynmicam hemen ćocuk istiyorum dicem.o da bana buyük ihtimal kızacak ama üste çıkmayı düsünüyorum ne yapim.
Bende yıllaaarca kullandım sedef hastası olduğum için doktorum önermişti başlamaz olaydım bırakamıyorsun bağımlılık yapıyor.
Vajinismusu yendiğim gibi bıraktım ama çocuk istediğim için..
Kendi kendinizin doktoru psikoloğu olucaksınız başka yolu yok.
İmkanınız varsa düzenli psikoloğa gidin çok etkili oluyor.
Daha once biraktim cok zorlandim ugrasacak biseyler bulmam lazim evde yatinca daha bi kotu oluyo insan. Mecburen kendi kendimin doktoru olucam cunku artik psikiyatra gitmek bile istemiyorum. Bebek olursa iyi olurum diye umit ediyorum insallah hamile kaliriz tez zamandaHayırlısı olsun o zaman canım. Ama hamile kaldığın zaman uğraşacak bişiler bul kendine. Kafanda kurmamak için. Çalışmıyorsan eğer halk eğitim kursu falan varsa onlara git. Yoksa antidepresanı bırakınca çok zorlanırsın
İns canım inş.ağzın bal yesin..
Bana 1 ay sonra aşılama yaparız demişti zaten..İlk adetten sonra yani..Adetimi gormeden ilk yumurtlama döneminde hamile kalırım inşaAllah.ve sen de hemen hamis olursun sağlıkla inşaAllah canım
.İns canım inş.ağzın bal yesin.
Ya benim anlamadığim doktor niye sana aşılama yaparız dedi.gerek yok ki.
Bence bunu bi araştır.
benim kürtajla sonuçlanan hamileligim Asilamayla oldu diye dedi sanırım..
.Bence bunu bi araştır
belki asilamaya gerek olmaz.
Bak sana güzel bi haber verim.simdi foruma baktım..
7Senedir hiç hamile kalmadigim için kendiliğinden hamile kalamam herhalde diye düşündü doktor bile belki de..
Bende de iştah fenadır ama yeni verdim diyetle kontrollü yiyorum.Ben simdi de hazirim canim.mâşallahim var.Keyfim yerinde.bogazima da düskünüm.şuan canım aşerir gibi fıstıklı baklava istiyor.pis herif gündüz gidip almadı fistık.
Okuma yazmayı unutacak kadar hem de :)Çocuk diye diye delirdik komple
Ne güzel sen vermissin ben tutamiyorum kendimi.Bende de iştah fenadır ama yeni verdim diyetle kontrollü yiyorum.
Okuma yazmayı unutacak kadar hem de :)
.Bak sana güzel bi haber verim.simdi foruma baktım.
Bi bayan aşılama ile hamile kalmış.2 aylıkken bebeğin kalbi durmus kürtaj olmuş.1 adet gördükten sonra kendiliğinden hamile kalmış.
İns canım.hatta asılama sonrası adet olmadan birisi 23.gün yapmıslar esiyle.40 gün olmuş adet olmayinca doktora gitmis hcg yüksek ćıkmıs.doktor da sıfirlanmamıştir demiş.2 gün sonra gel.bi daha gitmis 2 katina çikmıs.doktor tamam hamilesin demis.hamileliģi de güzel gecmis.saģlikli bi bebeği olmus.siz en iyisi 15 gunden sonra hemen baslayin çalısmalara..
İnşallah canım benim de öyle olur...Öyle fena ki kalbim anlatamam..Bir an önce geçse zaman keske
Hoşgeldin aramıza:)Selam kızlar..7 senelik evliyim.hiç bir sorun yok esimde de bende de..3Ay önce asilamayla hamile kaldım ama 5gün önce bebegimin kalbinin durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum.11haftalikti yavrum..Yani olmayınca olmuyor...Kader kısmet işi bu durum.İnşallah hepimiz kendiliğinden hamile kalırız ve sağlıkla duyururuz bebislerimizi..
.İns canım.hatta asılama sonrası adet olmadan birisi 23.gün yapmıslar esiyle.40 gün olmuş adet olmayinca doktora gitmis hcg yüksek ćıkmıs.doktor da sıfirlanmamıştir demiş.2 gün sonra gel.bi daha gitmis 2 katina çikmıs.doktor tamam hamilesin demis.hamileliģi de güzel gecmis.saģlikli bi bebeği olmus.siz en iyisi 15 gunden sonra hemen baslayin çalısmalara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?