Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya 8 aralık benim Doğum günüm.. daha iyi bir hediye olamaz benim için :) çok teşekkür ederim canım
Senin için dua edicem canım.ins inş inş Rabbim kabul etsin.ins.tam 8 aralikta hamile olduğunu öğrenesin.
Evet canım ćok dogru söylüyorsun.hep umutlu hep mutlu hep pozitif olmaliyiz.

Senin için dua edicem canım.ins inş inş Rabbim kabul etsin.ins.tam 8 aralikta hamile olduğunu öğrenesin.

Evet canım ćok dogru söylüyorsun.hep umutlu hep mutlu hep pozitif olmaliyiz.
Teşekkür ederim canım. Umarım senin için de benim için de hepimiz içinde güzel haberler alacağımız bir ay olur.

Bir dahaki ay mı deneyeceksin tekrar o zamana kadar şeftali mi yesen acaba ?
3 ay korunma var canım.bu süreç hamile kalmaya çok elverisliymis.kürtajdan sonra hamile kalmak çok kolay oluyormus.şeftali mevsimi geçti.dereotuda dusüruyor.bu aralar poaça yaotım dereotlu.her sabah kahvaltida yiyorum.etkisini gösteriyor.simdi istesem hemen hamile kalabilirmisim.ama yasak.

pempi nerdesin yaa gel buraya ovulasyon yaptım çift çizgi çıkmadı ya da yapamadım bilemiyorm

Sabah ilk idrarla yapmıcaksın, testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını keseceksin.Ve tabi teste devam.Daha erken çift çizgi için.Haftaya cumaya doğru belki.

biumutsa birde o ovulasyon testimi.Alla alla bendeki öyle değildi.Senin bu kullandığını bana gebelik testi diye hediye verdiler.

Dereotu zayıflamak için de kullanılıyor. Yasak bitene kadar beklemek en iyisi canım sen bu arada moral depolayıp iyi beslenerek kendini sonraki hamilelik çalışmalarına hazırlarsın böylece..

Sabah ilk idrarla yapmıcaksın, testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını keseceksin.Ve tabi teste devam.Daha erken çift çizgi için.Haftaya cumaya doğru belki.
Yumurtlama testleri için ilk idrar önerilmiyordu sanki, hamilelik testleri ilk idrarla yapılıyor diye biliyorum.

.
Allahtan gelene boynum kıldan ince..yapacak birşey yok.Cennette yavrum ve bize sefaatci olacak inşaAllah..Güzel temennilerin için çok sağol canım.

Dereotu zayıflamak için de kullanılıyor. Yasak bitene kadar beklemek en iyisi canım sen bu arada moral depolayıp iyi beslenerek kendini sonraki hamilelik çalışmalarına hazırlarsın böylece..
Ben simdi de hazirim canim.mâşallahim var.Keyfim yerinde.bogazima da düskünüm.şuan canım aşerir gibi fıstıklı baklava istiyor.pis herif gündüz gidip almadı fistık.

.
Aleykumselam canım.Inanki ağladım mesajını okuyunca..O kadar taze ki yavrumun acısı..
Nasıl bir acı biliyorum canim.senin ki çok taze dedigin gibi.benim 25 gun oldu ama hala sızısı icimde.üzüntümü bastirmis gibiyim.aklıma gelince yüreğim burkuluyor ve bu ölene kadar canimı yakacak biliyorum.sen de öyle olacaksin ama zamanla alışacaksın.hersey bizim icin.sınav ölene kadar devam ediyor.acı da var sevincte var bu hayatın icinde.ama sevinçleri düsününce acılar hiç kaliyor. Rabbim bir sevinçle tüm acılarını unuttursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…