Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
stres takıntı öyle bir zehir ki kafayı boşalttıgın anda gebe kalıyosun
Kesiiiinlikle katılıyorum en önemli etken bence hormonların bile dengesini bozuyor.Keşke diyorum hiç girmseydim foruma aklımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor

Kesiiiinlikle katılıyorum en önemli etken bence hormonların bile dengesini bozuyor.Keşke diyorum hiç girmseydim foruma aklımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor

canım ben ikinci bebeğimi istiyorum bir tane düşüğüm var kafaya taktıgımda gerçekten geriliyorum hayali belirtiler çıkıyor ve olmuyor
sal gitsin :)

Dahada kırmızılaşıcak önümüzdeki en az 3-4 gün beline kuvvet, bacaklar havaya, hemen duş yok hihihihihi Başarılar
Hay Allah sizi ya biri dahada kırmızılaşıcak der biri silikleşicek yumurta çatlıcak der ne zamann yumurtluyoom ben

Hay Allah sizi ya biri dahada kırmızılaşıcak der biri silikleşicek yumurta çatlıcak der ne zamann yumurtluyoom ben

Ay toplasan zaten 24 saatlik bir zaman.Koyulaşa koyulaşa ilerleyip hemen arkasından birden silikleşiyor.Görende günler sürüyor sanacak, Dün gece, bu gece. yarın gece ve öbür gece devam

bugün iğnenin 12.günü hiçbir belirti yok. zaten iğneyi adetin 10.günü vuruldum o çok tuhaf geldi. çok erken gelişmiş yumurtam.

kızlar pazartesi ve dün ovulasyonda iki çizgi netti. bugun ikinci silik çıktı. biz iki günü de değerlendirdik. sizce bugun de çalışmaya gerek varmı

kızlar pazartesi ve dün ovulasyonda iki çizgi netti. bugun ikinci silik çıktı. biz iki günü de değerlendirdik. sizce bugun de çalışmaya gerek varmı
Hahahah yana döne bende bu soruların cvbını arıyorum Dün iki çizgi netti benimde değerlendirdk bugünde değerlendirsem mi diye düşünüp duruyorum doktorlar gün aşırı öneriyor çünkü.
Amaaan çok kasıyoruz bence

valla canm benm adamn toplantısı varmış bugun zaten yorgun olacak. dediğim gibi ikna edersem yaparız artık yoksa da kendi bilir valla. çocuk istiyorsan yapacaksın demi ama

Birakamiyorum belki omur boyu birakamicam diye hamileligi erteleyemem 28 yasima girdim hamile kalirsam o cesaretle birakirim diye dusunuyorum daha once kullandiniz mi ya da biraktiniz mi cok sancili bu surec istahiniz kapandi mi mideniz bulanip yataga dusunce iliskiye girip hamile kalmak istemiyo insan cunku kendime bile bakamayacak duruma geliyorum

Kullanmadım ancak yavaş yavaş bırakabilirsiniz aslında zaten bir anda bırakılmıyor antidepresan ilaçlar. Genellikle 6 aylık tedaviler önerilir depresyon tedavilerinde, sizinki depresyon değil mi?

valla canm benm adamn toplantısı varmış bugun zaten yorgun olacak. dediğim gibi ikna edersem yaparız artık yoksa da kendi bilir valla. çocuk istiyorsan yapacaksın demi ama
Ben gün aşırı yapmaya karar verdim doktorların önerdiği hep bu şekilde forumlarda kafamı karıştırdım boş yere kendimi türk doktorlarına emanet ettim gitti

Hangi antideprasanı kullanıyorsun acaba merak ettim?
Bende yıllarca kullandım ama dediğin şeyler olmadı bırakırken çok şükür sadece baş dönmesi oluyor yarım yarım içerek bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…