• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baska bi sorunum var antidepresan kullaniyorum hamileligi o mu engelliyo acaba doktora soramadim birak derse birakamam
Antidepresan kullanıyorken gebelik planlamak ne kadar mantıklı? Doktora soracağınız hatta korunmayı bırakmadan önce soracağız bir soru bu. Antidepresan kullanıyorken hamile kalmamış olmanız şansınız olabilir.

Hamile kalabilmek için daha fazla yapılması gerekmiyor mu ne biliyim millet iki günde bir yapıyo
Aynen öyle canım tavsiye edilen gün aşırı ilişki.Ben tembel olduğum için 5 fazla mı bile geldi:))
Adet bittiği gibi gün aşırı en iyisi bebik için:emir_bebek:

Bugün gittik hastaneye eşime hormon testi ve bir test daha yapıldı yarında sperm testi ve morfoloji testi yapılacak :110:

Herkes selamlar..
Hem kendime hemde size umut olması açısından kendımı anlatayım..
Evlılıgın ilk yılı dusuk yaptım sevıncını yasayamadan oku haftalıktı düştü.ıkı yıl çocuğumuz olmadı yaptırmadıgımız test denemedıgımız yontem kalmadı artık kımse dusugede Inanmamaya başladı böyle uç yıl gecmıs oldu sonra bır doktor buldum testlerı yıne yaptık duzenlı kontrolle yumurta catlatma ıgne oldum kısmet ya çok şükür oldu bır erkek çocuğum var sımdı nıyet ıkıncıye ınsallah bır uç sene daha beklemem.

Kizlar ya ben 4. Ay klomenimi ictm yumurtlamam bu hafta olcak kahwerengi leke gelmis bugun bi problem mi war anlamadm cocuk yapmaya dewam edelim mi duralim mi :( doktora mi gidiym napm ben

Kııızz galiba sonunda yumurtluyorum hemen bakmalısın banaaaaaa:halay:
pempi pempi

Eklentiler

• 57EEB6C7-CCF9-48C6-AC27-212DD9A6C5BD.jpeg
    57EEB6C7-CCF9-48C6-AC27-212DD9A6C5BD.jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar ya ben 4. Ay klomenimi ictm yumurtlamam bu hafta olcak kahwerengi leke gelmis bugun bi problem mi war anlamadm cocuk yapmaya dewam edelim mi duralim mi :KK43: doktora mi gidiym napm ben
Yumurtlamadan önce kahverengi leke gelmesi ilginç.
Tam olarak adetin kaçıncı günü?

Herkes selamlar..
Hem kendime hemde size umut olması açısından kendımı anlatayım..
Evlılıgın ilk yılı dusuk yaptım sevıncını yasayamadan oku haftalıktı düştü.ıkı yıl çocuğumuz olmadı yaptırmadıgımız test denemedıgımız yontem kalmadı artık kımse dusugede Inanmamaya başladı böyle uç yıl gecmıs oldu sonra bır doktor buldum testlerı yıne yaptık duzenlı kontrolle yumurta catlatma ıgne oldum kısmet ya çok şükür oldu bır erkek çocuğum var sımdı nıyet ıkıncıye ınsallah bır uç sene daha beklemem.
Maşallah Allah bağışlasın inşallah kısa sürede kardeşi olur paşanın:)

stres takıntı öyle bir zehir ki kafayı boşalttıgın anda gebe kalıyosun

Back