Antidepresan kullanıyorken gebelik planlamak ne kadar mantıklı? Doktora soracağınız hatta korunmayı bırakmadan önce soracağız bir soru bu. Antidepresan kullanıyorken hamile kalmamış olmanız şansınız olabilir.Baska bi sorunum var antidepresan kullaniyorum hamileligi o mu engelliyo acaba doktora soramadim birak derse birakamam
anladım canım düşük yapıldıktan sonrada hemen kalınır diyorlar 5 aydır bekliyoruz tık yokFilm çekilirken rahime ilaçlı su veriliyor eğer tüplerde tıkanıklık, yapışıklık falan varsa onları açıyor hamile kalma şansı çok artıyor
Ayda 5 kez az mı kızOof bi bırakabilsem ya eşim çok ara veriyor ayda 5 kere zorla yaptığımız oluyo niye böyle yapıyo anlamıyorum bende onu kullanmadan yapamıyorum
Nasip işi bu da canım bir kere olmuş yine olur inşallah.Bak bende o da olmadıanladım canım düşük yapıldıktan sonrada hemen kalınır diyorlar 5 aydır bekliyoruz tık yok
Hamile kalabilmek için daha fazla yapılması gerekmiyor mu ne biliyim millet iki günde bir yapıyoAyda 5 kez az mı kız
Aynen öyle canım tavsiye edilen gün aşırı ilişki.Ben tembel olduğum için 5 fazla mı bile geldi:))Hamile kalabilmek için daha fazla yapılması gerekmiyor mu ne biliyim millet iki günde bir yapıyo
Bana kalsa banada fazlaAynen öyle canım tavsiye edilen gün aşırı ilişki.Ben tembel olduğum için 5 fazla mı bile geldi:))
Adet bittiği gibi gün aşırı en iyisi bebik için
Keçiboynu pekmezini fındığı cevizi daya eşine ben öyle yapıyorum yoksa pert oluyolarBana kalsa banada fazlaama bebek için daha fazla olmalı ama eşim yorgun geliyo uyuyo
Bence bir kaç gün daha bekler garanti olsun inşallah vardırbugün çatlatma iğnesi vurulmamın 11. günü. Acaba test yapsam mı?
Yumurtlamadan önce kahverengi leke gelmesi ilginç.Kizlar ya ben 4. Ay klomenimi ictm yumurtlamam bu hafta olcak kahwerengi leke gelmis bugun bi problem mi war anlamadm cocuk yapmaya dewam edelim mi duralim midoktora mi gidiym napm ben
Maşallah Allah bağışlasın inşallah kısa sürede kardeşi olur paşanın:)Herkes selamlar..
Hem kendime hemde size umut olması açısından kendımı anlatayım..
Evlılıgın ilk yılı dusuk yaptım sevıncını yasayamadan oku haftalıktı düştü.ıkı yıl çocuğumuz olmadı yaptırmadıgımız test denemedıgımız yontem kalmadı artık kımse dusugede Inanmamaya başladı böyle uç yıl gecmıs oldu sonra bır doktor buldum testlerı yıne yaptık duzenlı kontrolle yumurta catlatma ıgne oldum kısmet ya çok şükür oldu bır erkek çocuğum var sımdı nıyet ıkıncıye ınsallah bır uç sene daha beklemem.
Amin insallah isteyen herkese nasip etsin AllahMaşallah Allah bağışlasın inşallah kısa sürede kardeşi olur paşanın:)
adetime 21 gun war , 17.gunu bugunYumurtlamadan önce kahverengi leke gelmesi ilginç.
Tam olarak adetin kaçıncı günü?
Daha erkenmiş canım ya bilemedim bence riske atma en kısa zaman da doktora görün inşallah önemli birşey yoktur.adetime 21 gun war , 17.gunu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?