Ben yaptım canım vajinismusu yendikten 2 ay sonraBide soğan kürü çok işe yarıyormuş kaç kişiden onun sayesinde hamile kaldığını duydum bende adet olucam adetten sonra deniycem bakalım işe yarıycak mı
Bal,tarçın,çörek otuu muuKist pco durumlarında işe yarıyor o canım kist vs. Yoksa bal tarçın çörek otu yap bence yumurtalıkları çalıştırıp kaliteyi arttırıyor
İştah açıyor ama başlamalısın ben 2 kutu bitirdim.Kızlar folik asit kilo yapıyo mu
Yok canım benim durumum farklı vajinismustum ben hala öyle çoook rahat ilişki yaşamıyorum vajinal muayne olamıyorum.Eğer gerek kalırsa rahim filmine mutlaka uyutularak olurum zaten o kadar basit şey için anestezi vermiyolar dormikon diye hafif uyutucu bir ilaç veriyolar.Anesteziye gerek yok ki ben çektirdim sadece jinekolojik muayenede smear testi gibi bi işlem bende çok korkmuştum çok acıdı falan dediler ama ilacı verirken hissetmedim bile ne zaman vereceksiniz diye sordum ohoo çoktan verdik bile işlem bitti dediler dünyanın en büyük acısı gibi yazmış bazıları ama korktuğuna bile değmeyecek :)
Valla maşallah sizlereeeBende anestezisiz çektirdim çok az acı duydum o da tüplerim tıkalı olduğu için yoksa hiç acı yok tüplerimide açtılar çok şükür
Ya bendede sürekli mantar falan oluyo acaba ona faydası olur mu canım belki bendede iltihap vardır bi kaç güne adet olucam bitince başlıycam inşallahBen yaptım canım vajinismusu yendikten 2 ay sonra
10 gün düzenli yaptım ama 15 gün yapmak gerekiyor tatile çıktığımız için yarıda kaldı.İltihabım için yapmıştım fayda etmedi ama kullandığım süre içerisnde inanılmazzz şeffaf akıntılar geldi söktürdü resmen çok fazlaydı çokk
Rahim filmini nasıl çekiyolar kiValla maşallah sizlereee
Ne zaman çektirdin peki? Çünkü rahim filminden sonra hamile kalan çokk
Yok canım ya hiç işe yaramadı o konuda 15 ay oldu çektireliValla maşallah sizlereee
Bitince başlanmıyor ama adetin 4. Ya da 7. Günü olması lazım saraçoğlunun web sitesine gir bak izle yapılış videolarıda var internette.Ya bendede sürekli mantar falan oluyo acaba ona faydası olur mu canım belki bendede iltihap vardır bi kaç güne adet olucam bitince başlıycam inşallah
Peki hormonlar da bir sorun var mı düzgün mü hepsi? Eşin spermiografi yaptırdı mı? Bebişe giden yolda altın madde bunlar bilirsinYok canım ya hiç işe yaramadı o konuda 15 ay oldu çektireli
Herşeye bakıldı hiç bir sorun yok canım son çare buakşam çatlatma iğnesi oldum olmazsa aşılama son çare tüp bebekPeki hormonlar da bir sorun var mı düzgün mü hepsi? Eşin spermiografi yaptırdı mı? Bebişe giden yolda altın madde bunlar bilirsin
Haaa vajinismuslara veriyorlarmış evet. Allaha şükür bişey çıkmadı tüplerim açıktı inş gerek kalmaz çekilmeneYok canım benim durumum farklı vajinismustum ben hala öyle çoook rahat ilişki yaşamıyorum vajinal muayne olamıyorum.Eğer gerek kalırsa rahim filmine mutlaka uyutularak olurum zaten o kadar basit şey için anestezi vermiyolar dormikon diye hafif uyutucu bir ilaç veriyolar.
İnşallaaaaaah gerek kalmadan hamile kalırım
Bu arada ne zaman çekildin filmi? Bir şey çıktı mı?
7.günü diye okudum canım bende 7 gün oluyorum zaten ben anestol kullandığım için sürekli idrarda yanma falan oluyo mantar oluyorum inşallah iyi gelir tadı nasıl pekiBitince başlanmıyor ama adetin 4. Ya da 7. Günü olması lazım saraçoğlunun web sitesine gir bak izle yapılış videolarıda var internette.
Rahim ve rahim yolu için çok iyi bir temizleyici bu kür enfeksiyon mantar vs. İçin şifa resmen.
Ama dediğim gibi yapılışına dikkat et ve 15 gün sabah akşam düzenli iç.
İnşallah sanada şifa olur
rahim filminde ne oluyor ki sonra hamile kalınıyor canım ?Valla maşallah sizlereee
Sebepsiz infertilite yani:/Herşeye bakıldı hiç bir sorun yok canım son çare buakşam çatlatma iğnesi oldum olmazsa aşılama son çare tüp bebek
Bırak artık şu anestolü o mahvetti seni vajinanın ph dengesini alt üst ediyor.İhtiyacın kalmadı senin artık ona7.günü diye okudum canım bende 7 gün oluyorum zaten ben anestol kullandığım için sürekli idrarda yanma falan oluyo mantar oluyorum inşallah iyi gelir tadı nasıl peki
Film çekilirken rahime ilaçlı su veriliyor eğer tüplerde tıkanıklık, yapışıklık falan varsa onları açıyor hamile kalma şansı çok artıyorrahim filminde ne oluyor ki sonra hamile kalınıyor canım ?
İnşallah canım sağolHaaa vajinismuslara veriyorlarmış evet. Allaha şükür bişey çıkmadı tüplerim açıktı inş gerek kalmaz çekilmene
İnşallah canımSebepsiz infertilite yani:/
Hayırlısı olsun inşallah iğne işe yarar tüp bebeğe gerek kalmaz.
Oof bi bırakabilsem ya eşim çok ara veriyor ayda 5 kere zorla yaptığımız oluyo niye böyle yapıyo anlamıyorum bende onu kullanmadan yapamıyorumBırak artık şu anestolü o mahvetti seni vajinanın ph dengesini alt üst ediyor.İhtiyacın kalmadı senin artık ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?