Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yarın yada diğer gün adet olucam sonra soğan kürüne başlıycam etrafımdada bi çok kişi bu şekilde hamile kalmış inşallah bende kalırım

Kullanmadım ancak yavaş yavaş bırakabilirsiniz aslında zaten bir anda bırakılmıyor antidepresan ilaçlar. Genellikle 6 aylık tedaviler önerilir depresyon tedavilerinde, sizinki depresyon değil mi?
Panik atak benim 7 yildir kullaniyorum su an dusuk doz kullaniyorum ama birakamiyorum

Hangi antideprasanı kullanıyorsun acaba merak ettim?
Bende yıllarca kullandım ama dediğin şeyler olmadı bırakırken çok şükür sadece baş dönmesi oluyor yarım yarım içerek bıraktım
Paxera kullaniyorum 30 mg ama 5 aydir yarim iciyorum. Birakirken aglama krizleri geliyo istahsizlik durgunluk mide bulantısı oluyo

Benim de ultrason kan normal çıktı. Folik asite başladım gün aşırı ilişki deniyoruz yumurtlama zamanıni dikkate alıyoruz ama bakalım ne olacak
Benimde aynı şekilde hangi folik asidi kullanıyorsun ben 1 kutu bitirdim 2. Ye geçtim ama daha Yok

2 aydır istiyoruz doktora gittim bişi olmadığını söyledi bende 5 aylık evliyim
Oo daha çooook yenisin ve aceleci:) Yıllarca olmayan bekleyen var doktorlar 2 sene süre koyuyolar zaten daha yenisiniz diyip yolluyolar onun için strese girme boşuna

Paxera kullaniyorum 30 mg ama 5 aydir yarim iciyorum. Birakirken aglama krizleri geliyo istahsizlik durgunluk mide bulantısı oluyo
Kullandım bende ondan zor olmadı ama bırakmam.Sen doktor kontrolünde bırakmalısın o zaman panik atak zor bir hastalık Allah yardımcın olsun

Benimde aynı şekilde hangi folik asidi kullanıyorsun ben 1 kutu bitirdim 2. Ye geçtim ama daha Yok
Folik asit bebeğin omur iliği gelişimi için içilen bir tür vitamindir gebe bırakmaya etkisi yoktur:) nedense çoğu kişi hamile kalmak için kullanıldığını sanıyor

kızlar merhaba,bu konuyu yeni gördüm bende geldim:)
ben 1 senedir istiyorum eşimdede bendede sorun yok ama olmadı henüz:/
adetlerim cok düzenli ve yumurtlama günü agrım oluyo
bu ay sogan suyuna basladım bugun 5. günüm ve yumurtlamama 1 hafta kala dün yumurtladım sanırım sogandan iyimi kötümü bilmiyorum ama bat 1 hafta erkene geldiği icin daha az beklicem bu iyi:)
bide buay sanırım hem sag hem soldan yumrtladım :)
bi arkadasımda 11 ay üzerine sogan suyu ictigi ay hamile kaldı inşallah bende kalırım:)
Allah isteyen herkese saglıkla nasip etsin inşallah.
baska varmı sogan suyu kullanan?

Merhaba sende hoşgeldin aramızaa
Soğan kürünü 10 gün kullandım ben ama 10 gün yaptım,15 gün yapılması gerekiyor.O sebepten faydasını göremedim ben sanırım.
Beyaz şeffaf akıntı geliyor değil mi?:)

Ay iki defa 10 gün yazmışım

evet canım cok akıntım oluyor ve kasıklarım cok agrıyo muhtemelen temizliyo içimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…