Ne kadardır istiyorsunuz? Eşinide geçti mi kontrollerdenMerhaba arkadaşlar istiyoruz ama olmuyo doktora gittim bir sorun yok dedi
Panik atak benim 7 yildir kullaniyorum su an dusuk doz kullaniyorum ama birakamiyorumKullanmadım ancak yavaş yavaş bırakabilirsiniz aslında zaten bir anda bırakılmıyor antidepresan ilaçlar. Genellikle 6 aylık tedaviler önerilir depresyon tedavilerinde, sizinki depresyon değil mi?
Paxera kullaniyorum 30 mg ama 5 aydir yarim iciyorum. Birakirken aglama krizleri geliyo istahsizlik durgunluk mide bulantısı oluyoHangi antideprasanı kullanıyorsun acaba merak ettim?
Bende yıllarca kullandım ama dediğin şeyler olmadı bırakırken çok şükür sadece baş dönmesi oluyor yarım yarım içerek bıraktım
2 aydır istiyoruz doktora gittim bişi olmadığını söyledi bende 5 aylık evliyimNe kadardır istiyorsunuz? Eşinide geçti mi kontrollerden
Benimde aynı şekilde hangi folik asidi kullanıyorsun ben 1 kutu bitirdim 2. Ye geçtim ama daha YokBenim de ultrason kan normal çıktı. Folik asite başladım gün aşırı ilişki deniyoruz yumurtlama zamanıni dikkate alıyoruz ama bakalım ne olacak
Hadi hayırlısı nasıl yapılcağını iyice öğrendin di mi?Kızlar yarın yada diğer gün adet olucam sonra soğan kürüne başlıycam etrafımdada bi çok kişi bu şekilde hamile kalmış inşallah bende kalırım
Oo daha çooook yenisin ve aceleci:) Yıllarca olmayan bekleyen var doktorlar 2 sene süre koyuyolar zaten daha yenisiniz diyip yolluyolar onun için strese girme boşuna2 aydır istiyoruz doktora gittim bişi olmadığını söyledi bende 5 aylık evliyim
Kullandım bende ondan zor olmadı ama bırakmam.Sen doktor kontrolünde bırakmalısın o zaman panik atak zor bir hastalık Allah yardımcın olsunPaxera kullaniyorum 30 mg ama 5 aydir yarim iciyorum. Birakirken aglama krizleri geliyo istahsizlik durgunluk mide bulantısı oluyo
Folik asit bebeğin omur iliği gelişimi için içilen bir tür vitamindir gebe bırakmaya etkisi yoktur:) nedense çoğu kişi hamile kalmak için kullanıldığını sanıyorBenimde aynı şekilde hangi folik asidi kullanıyorsun ben 1 kutu bitirdim 2. Ye geçtim ama daha Yok
Merhaba sende hoşgeldin aramızaakızlar merhaba,bu konuyu yeni gördüm bende geldim:)
ben 1 senedir istiyorum eşimdede bendede sorun yok ama olmadı henüz:/
adetlerim cok düzenli ve yumurtlama günü agrım oluyo
bu ay sogan suyuna basladım bugun 5. günüm ve yumurtlamama 1 hafta kala dün yumurtladım sanırım sogandan iyimi kötümü bilmiyorum ama bat 1 hafta erkene geldiği icin daha az beklicem bu iyi:)
bide buay sanırım hem sag hem soldan yumrtladım :)
bi arkadasımda 11 ay üzerine sogan suyu ictigi ay hamile kaldı inşallah bende kalırım:)
Allah isteyen herkese saglıkla nasip etsin inşallah.
baska varmı sogan suyu kullanan?
Ay iki defa 10 gün yazmışımMerhaba sende hoşgeldin aramızaa
Soğan kürünü 10 gün kullandım ben ama 10 gün yaptım,15 gün yapılması gerekiyor.O sebepten faydasını göremedim ben sanırım.
Beyaz şeffaf akıntı geliyor değil mi?:)
evet canım cok akıntım oluyor ve kasıklarım cok agrıyo muhtemelen temizliyo içimi :)Merhaba sende hoşgeldin aramızaa
Soğan kürünü 10 gün kullandım ben ama 10 gün yaptım,15 gün yapılması gerekiyor.O sebepten faydasını göremedim ben sanırım.
Beyaz şeffaf akıntı geliyor değil mi?:)
hosbuldum bu arada :)Ay iki defa 10 gün yazmışım
İnşallah şifa olur bebişte gelirevet canım cok akıntım oluyor ve kasıklarım cok agrıyo muhtemelen temizliyo içimi :)
Evet canım öğrendim bakalım bende ne olcak eşimin bi kaç akrabasıda o şekilde hamile kalmış bide ben deniyim bakalımHadi hayırlısı nasıl yapılcağını iyice öğrendin di mi?
İnşallah canım hayırlısı bakalımİnşallah şifa olur bebişte gelir
İnofolic önermişti doktor toz 2 aydır içiyorum bendeFolik 1 kullanıyorum o da bitmek üzere .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?