• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide soğan kürü çok işe yarıyormuş kaç kişiden onun sayesinde hamile kaldığını duydum bende adet olucam adetten sonra deniycem bakalım işe yarıycak mı
Ben yaptım canım vajinismusu yendikten 2 ay sonra:KK66:
10 gün düzenli yaptım ama 15 gün yapmak gerekiyor tatile çıktığımız için yarıda kaldı.İltihabım için yapmıştım fayda etmedi ama kullandığım süre içerisnde inanılmazzz şeffaf akıntılar geldi söktürdü resmen çok fazlaydı çokk:KK57:

Kist pco durumlarında işe yarıyor o canım kist vs. Yoksa bal tarçın çörek otu yap bence yumurtalıkları çalıştırıp kaliteyi arttırıyor
Bal,tarçın,çörek otuu muu :KK57:ımmh bayılırım hepsinede o tam olarak ne işe yarıyormuş?ve nasıl yapılıyor bi de onu deniyim anasını satıyım:KK73:

Anesteziye gerek yok ki ben çektirdim sadece jinekolojik muayenede smear testi gibi bi işlem bende çok korkmuştum çok acıdı falan dediler ama ilacı verirken hissetmedim bile ne zaman vereceksiniz diye sordum ohoo çoktan verdik bile işlem bitti dediler dünyanın en büyük acısı gibi yazmış bazıları ama korktuğuna bile değmeyecek :)
Yok canım benim durumum farklı vajinismustum ben hala öyle çoook rahat ilişki yaşamıyorum vajinal muayne olamıyorum.Eğer gerek kalırsa rahim filmine mutlaka uyutularak olurum zaten o kadar basit şey için anestezi vermiyolar dormikon diye hafif uyutucu bir ilaç veriyolar.
İnşallaaaaaah gerek kalmadan hamile kalırım:dua:
Bu arada ne zaman çekildin filmi? Bir şey çıktı mı?

Ben yaptım canım vajinismusu yendikten 2 ay sonra:KK66:
10 gün düzenli yaptım ama 15 gün yapmak gerekiyor tatile çıktığımız için yarıda kaldı.İltihabım için yapmıştım fayda etmedi ama kullandığım süre içerisnde inanılmazzz şeffaf akıntılar geldi söktürdü resmen çok fazlaydı çokk:KK57:
Ya bendede sürekli mantar falan oluyo acaba ona faydası olur mu canım belki bendede iltihap vardır bi kaç güne adet olucam bitince başlıycam inşallah

Ya bendede sürekli mantar falan oluyo acaba ona faydası olur mu canım belki bendede iltihap vardır bi kaç güne adet olucam bitince başlıycam inşallah
Bitince başlanmıyor ama adetin 4. Ya da 7. Günü olması lazım saraçoğlunun web sitesine gir bak izle yapılış videolarıda var internette.
Rahim ve rahim yolu için çok iyi bir temizleyici bu kür enfeksiyon mantar vs. İçin şifa resmen.
Ama dediğim gibi yapılışına dikkat et ve 15 gün sabah akşam düzenli iç.
İnşallah sanada şifa olur:emir_bebek:

Yok canım benim durumum farklı vajinismustum ben hala öyle çoook rahat ilişki yaşamıyorum vajinal muayne olamıyorum.Eğer gerek kalırsa rahim filmine mutlaka uyutularak olurum zaten o kadar basit şey için anestezi vermiyolar dormikon diye hafif uyutucu bir ilaç veriyolar.
İnşallaaaaaah gerek kalmadan hamile kalırım:dua:
Bu arada ne zaman çekildin filmi? Bir şey çıktı mı?
Haaa vajinismuslara veriyorlarmış evet. Allaha şükür bişey çıkmadı tüplerim açıktı inş gerek kalmaz çekilmene

Bitince başlanmıyor ama adetin 4. Ya da 7. Günü olması lazım saraçoğlunun web sitesine gir bak izle yapılış videolarıda var internette.
Rahim ve rahim yolu için çok iyi bir temizleyici bu kür enfeksiyon mantar vs. İçin şifa resmen.
Ama dediğim gibi yapılışına dikkat et ve 15 gün sabah akşam düzenli iç.
İnşallah sanada şifa olur:emir_bebek:
7.günü diye okudum canım bende 7 gün oluyorum zaten ben anestol kullandığım için sürekli idrarda yanma falan oluyo mantar oluyorum inşallah iyi gelir tadı nasıl peki

7.günü diye okudum canım bende 7 gün oluyorum zaten ben anestol kullandığım için sürekli idrarda yanma falan oluyo mantar oluyorum inşallah iyi gelir tadı nasıl peki
Bırak artık şu anestolü o mahvetti seni vajinanın ph dengesini alt üst ediyor.İhtiyacın kalmadı senin artık ona:KK66:

Bırak artık şu anestolü o mahvetti seni vajinanın ph dengesini alt üst ediyor.İhtiyacın kalmadı senin artık ona:KK66:
Oof bi bırakabilsem ya eşim çok ara veriyor ayda 5 kere zorla yaptığımız oluyo niye böyle yapıyo anlamıyorum bende onu kullanmadan yapamıyorum

Back