• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir problemi olmayıp yinede hamile kalamayanlar gelin buluşalım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ovülasyon testimde bugün iki çizgide aynı koyulukta. dün ve bugün sünen bir akıntım oldu. dün ailemin yanında olduğum için değerlendiremedik. bu akşam geç olmaz değilmi

kızlar ovülasyon testimde bugün iki çizgide aynı koyulukta. dün ve bugün sünen bir akıntım oldu. dün ailemin yanında olduğum için değerlendiremedik. bu akşam geç olmaz değilmi
Yok canım tam zamanı zaten silikleştiğinde çatlıyor yumurta koyu olması bugün yarın çatlıycak demek olgun yumurta anlamına geliyor ve 24 ile 36 saat arası canlı kalıyor :)

Ayy çok heyecanlı mis gibi çatlamış yumurtaların varrr:21:
Eşinin sperm hareketinde sorun yoksa bugünü ve yarını değerlendir.Adetinin kaçıncı günü bugün?

Ayy çok heyecanlı mis gibi çatlamış yumurtaların varrr:21:
Eşinin sperm hareketinde sorun yoksa bugünü ve yarını değerlendir.Adetinin kaçıncı günü bugün?
20 gün önce sperm testi yaptrdı eşim sayı çok iyi hızı düşük çıktı o günden beri ilaçları ,keçiboynuzu pekmezi ve havuç kullanıyor. şimdi durum ne bilmiyoruz

20 gün önce sperm testi yaptrdı eşim sayı çok iyi hızı düşük çıktı o günden beri ilaçları ,keçiboynuzu pekmezi ve havuç kullanıyor. şimdi durum ne bilmiyoruz
Hızı düşükse gün aşırı değerlendirin derim.Hayırlısı olsun inşallah tutar

Hoşbuldum canım :) uyutularak çekildi.hiç bişey hissetmedim.eğer çektirirsen anestezili çektirmeni tavsiye ederim.acı çekmezsin mışıl mışıl uyurken işlem biter :)
Canlı canlı yaptırmamın mümkünatıı mümküüüün değil yok zaten:bicak:
Zaten İnşallah ona gerek kalmadan olur:dua::emir_bebek::emir_bebek:
Anesteziye gerek yok ki ben çektirdim sadece jinekolojik muayenede smear testi gibi bi işlem bende çok korkmuştum çok acıdı falan dediler ama ilacı verirken hissetmedim bile ne zaman vereceksiniz diye sordum ohoo çoktan verdik bile işlem bitti dediler dünyanın en büyük acısı gibi yazmış bazıları ama korktuğuna bile değmeyecek :)

Bende anestezisiz çektirdim çok az acı duydum o da tüplerim tıkalı olduğu için yoksa hiç acı yok tüplerimide açtılar çok şükür

Bide soğan kürü çok işe yarıyormuş kaç kişiden onun sayesinde hamile kaldığını duydum bende adet olucam adetten sonra deniycem bakalım işe yarıycak mı

Bide soğan kürü çok işe yarıyormuş kaç kişiden onun sayesinde hamile kaldığını duydum bende adet olucam adetten sonra deniycem bakalım işe yarıycak mı
Kist pco durumlarında işe yarıyor o canım kist vs. Yoksa bal tarçın çörek otu yap bence yumurtalıkları çalıştırıp kaliteyi arttırıyor

Back