- 12 Mart 2017
- 1.400
- 1.458
- 53
Asistanı yazıyo hemen kendi ürünlerini satmaya çalışıyolar ona çok irite oldum.İbrahim saraç oğluna mesaj atmıştım tahlillerimi gönderip.Cevap yazmış bana
Ee ne dedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asistanı yazıyo hemen kendi ürünlerini satmaya çalışıyolar ona çok irite oldum.İbrahim saraç oğluna mesaj atmıştım tahlillerimi gönderip.Cevap yazmış bana
Yok canım tam zamanı zaten silikleştiğinde çatlıyor yumurta koyu olması bugün yarın çatlıycak demek olgun yumurta anlamına geliyor ve 24 ile 36 saat arası canlı kalıyor :)kızlar ovülasyon testimde bugün iki çizgide aynı koyulukta. dün ve bugün sünen bir akıntım oldu. dün ailemin yanında olduğum için değerlendiremedik. bu akşam geç olmaz değilmi
Ayy çok heyecanlı mis gibi çatlamış yumurtaların varrrkızlar ovülasyon testimde bugün iki çizgide aynı koyulukta. dün ve bugün sünen bir akıntım oldu. dün ailemin yanında olduğum için değerlendiremedik. bu akşam geç olmaz değilmi
20 gün önce sperm testi yaptrdı eşim sayı çok iyi hızı düşük çıktı o günden beri ilaçları ,keçiboynuzu pekmezi ve havuç kullanıyor. şimdi durum ne bilmiyoruzAyy çok heyecanlı mis gibi çatlamış yumurtaların varrr
Eşinin sperm hareketinde sorun yoksa bugünü ve yarını değerlendir.Adetinin kaçıncı günü bugün?
teşekkür ederim canmYok canım tam zamanı zaten silikleştiğinde çatlıyor yumurta koyu olması bugün yarın çatlıycak demek olgun yumurta anlamına geliyor ve 24 ile 36 saat arası canlı kalıyor :)
Hızı düşükse gün aşırı değerlendirin derim.Hayırlısı olsun inşallah tutar20 gün önce sperm testi yaptrdı eşim sayı çok iyi hızı düşük çıktı o günden beri ilaçları ,keçiboynuzu pekmezi ve havuç kullanıyor. şimdi durum ne bilmiyoruz
aynen bugun ve yarHızı düşükse gün aşırı değerlendirin derim.Hayırlısı olsun inşallah tutar
inşaallahHızı düşükse gün aşırı değerlendirin derim.Hayırlısı olsun inşallah tutar
Hoşbuldum canım :) uyutularak çekildi.hiç bişey hissetmedim.eğer çektirirsen anestezili çektirmeni tavsiye ederim.acı çekmezsin mışıl mışıl uyurken işlem biter :)
Anesteziye gerek yok ki ben çektirdim sadece jinekolojik muayenede smear testi gibi bi işlem bende çok korkmuştum çok acıdı falan dediler ama ilacı verirken hissetmedim bile ne zaman vereceksiniz diye sordum ohoo çoktan verdik bile işlem bitti dediler dünyanın en büyük acısı gibi yazmış bazıları ama korktuğuna bile değmeyecek :)Canlı canlı yaptırmamın mümkünatıı mümküüüün değil yok zaten
Zaten İnşallah ona gerek kalmadan olur
Geldiim
Benim çok iştahımı açtı ama yememek senin elşnde canımKızlar folik asit kilo yapıyo mu
Ya ben aldım ama iki kere kullandım kilo yapar dye korkuyorum valla iştahım açılırsa kendimi durduramamBenim çok iştahımı açtı ama yememek senin elşnde canım
Kist pco durumlarında işe yarıyor o canım kist vs. Yoksa bal tarçın çörek otu yap bence yumurtalıkları çalıştırıp kaliteyi arttırıyorBide soğan kürü çok işe yarıyormuş kaç kişiden onun sayesinde hamile kaldığını duydum bende adet olucam adetten sonra deniycem bakalım işe yarıycak mı
Onuda okudum çoğu kişi yapmayın yazmış valla kafam karıştıKist pco durumlarında işe yarıyor o canım kist vs. Yoksa bal tarçın çörek otu yap bence yumurtalıkları çalıştırıp kaliteyi arttırıyor
Aynennn öyle! Her nasip vaktine esirmiş vardır bizimde zamanımız.ben de bu sınıfa dahilim . Sanırım bu iş nasip işi beklemekten başka çare yok.