Hiçbir erkeğe güven olmayacağını acı bir şekilde öğrendim

Hiç belli etmedi, o dönem zaten ailelerin isteği ile nikahlarimiz kıyıldı ara sıra beraber olmaya başladık iyiydi cinsel olarak. Evlendikten sonra olan oldu
Keşke belli etseydi o zaman derdim hayırsız olduğunu rabbim size göstermiş diye ama şu an gösteriyor. Yol yakınken zorda olsa yollarınızı ayırın çünkü insanlar değişmiyor sadece kendinizi yıprattığınızla kalırsınız.

Arkadaşım selam, öncelikle ne kadar sabırla yorumlara cevap vermişsin. Yok şimdiye kadar anlamadın mı böyle olduğunu, yok yeni mi bu huyu olduğunu öğrendin, yok daha evvelden de yapıyormuş şimdi mi sorun oldu.
Açıkça nikahınız olana kadar beraber olmadığınızı yazmışsın.
Bu demek oluyor ki beraber olma problemini evlenene kadar anlamaman çok NORMAL.
İstiyorsan 15 sene sevgili ol evlendikten sonra erkekler o kadar değişiyor ki hiç sevgililik dönemindeki hallerinden eser kalmıyor.
bunu ben değil evli olan binlerce kadın söylüyor.
Sana yalan söylemesi çok kötü bir şey.
Yalana hiç tahammülüm yok. Bana karşı kullanılabilecek en büyük yaralayıcı güç yalandır. Ben eşimle tanıştığımda onu sevmeden önce ona güvendim.
Malesef ufak tefek onunda yanlışları oldu ama bu türden değil.
Bu çok büyük bir sorun.
Büyük ihtimalle bekarlığındaki gibi bu tür şeyleri izleyip işini hallediyor.
O yüzden beraber olmaya yanaşmıyor. Yoksa normal sağlıklı bir erkeğin bundan kaçmasının imkanı yok. Sende sağlıklı bir kadınsın ve bu evliliğin temelini oluşturuyor.
Terapiste gözükmek fayda eder mi bilmiyorum.
Sorun onda ve seni seviyorsa hareket etmesi lazım.
Bilgisayarda telefonda aşırı vakit geçiriyorsa buna bi sınırlandırma getirmeli. Kaç yaşında insan yahu. Bağımlı gibi bilgisayarda ergen oyunları oynanamamalı.
Bunların hepsi tavsiye…
Sabrını alkışlıyorum ama bana bu tür yorumlar gelse böyle sakinlikle cevaplamazdım.
Umarım kimsenin başına bu tür bir şey gelmez.
Büyükte konuşmamak lazım başına gelmeden ölmezsin…

Teşekkür ederim yorumunuz için. Her ne kadar gerçekten kırıcı yorumlar yazılsa da bunu bilerek bu siteye üye olup derdimi açtım. Malum böyle şeyler arkadaşlara dahi açılmıyor en azından ben zorlanıyorum. O yüzden kırılmadım diyemem kırıldım ama en kötü yorum bile en nihayetinde yol gösterici oldu.

Şu anlık eşimle birbirimizi anlamaya çalışıyoruz. İlişki sıklığı haftada 2 şeklinde devam ediyor. O günden sonra daha da ilgili bir eş oldu. Zaten ilgili bir insandı bu konuda asla yalan söyleyemem. Bu kavgadan sonra ikimizin de ilişkimize bakış açımız olumlu anlamda değişti.

Beni en çok üzen yalan söylemesi olmuştu. Onu da aramızda konuşup çözdük. Hani güveniyor muyum tamamen, asla güvenemiyorum. Yine kolluyorum ne yapıyor nelerle ilgileniyor diye. Bunu ona belli etmeden yapıyorum, o da biliyor bir yalanını daha yakalarsam ilişkimizin kökünden değişeceğini. Bu süreçte burnundan getirdim, iyi de oldu.

Ben eşimi gerçekten çok seviyorum, kim evlendiği insanı sevmez ki. Düşünceli bir insandır. Bana yakındır. Her şeyden önce çocukluğumuzu beraber geçirdiğimiz için aramızda arkadaşlık bağı var.

Amma ve lakin - sadece evlilik açısından değil arkadaşlıkta vs de böyleyim - sevmeme rağmen ilişkileri kestirip atma huyum vardır. Eşimi seviyorum evet, ama bir sonraki hatasında onu asla affetmeyeceğimi de çok iyi biliyor ve buna göre davranıyor kendisi de fark ediyorum.

Su an duzelme yolunda gidiyor, tabii bunun geçici bir süreç olduğunu fark edersem boşanmayı da bir seçenek olarak değerlendirmekten çekinmem ekonomik özgürlüğüm olduktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…