Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Cocugum burasi turkiye , bende turkum ama musluman degilim
Konustukca cehaletin iyice cikiyor ortaya

Kimse kusura bakmasın insanı hayvandan ayıran şey edep ve hayadır.
İstediği yerlere çeksinler.

Hayvanlar edepsiz,insanlar edepli öylemi..
Vay yavrum vayyyyy...

Girişten belliydi Hanım abla, hususi açılmış olta konulardan. Birinin bugün canı çok sıkılıyor olmalı..
Cümbür cemaat banlanmalık hale gelmeden Mune yetişse bari, kiblemekten ciğerim soldu

Kaç tane kib yaptım varyaa.
Attı oltayı bakalım..

Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.

Mune
Bilhassa bu yoruma sizi etiketlemek istedim.
Diğer yorumları hadi hakaretti, genele salladı bilemedi, yok diniydi filan dedik ama bu çok ileri.
Böyle yorum yapan birini ben bu forum içinde görmek istemiyorum, burada yeri olduğuna inanmıyorum. Kadınlara hakaret etti yetmedi, sıra eşlerine geldi. Çocuklarına da eder bu gidişle... Rica ediyorum sizden.

16 _17 yaşında
??
Hani çocuk dediğiniz yaşlar

Sevgilisi olsun .
Pekiala
Sevgilisi olur olmaz fark etmez, insan o yasta aşık olmali dedim. Cunku o yaş aşık olma yaşıdır. Olmazsan ne olur biliyor musun? 40 ina gelirsin. Yaninda kocan kucağında cocugun, hic olmadik yerde hic olmadik kisiye vurulursun. Bazi duygular bastirilmamali. Gerektigi yerde gerektigi zaman yasanmali.

Batil din ne demek ?
Valla benim tabirim degil bu, konu sahibinin.

Ooo hamama git kırklan hemen!

Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.
Haddini bil terbiyesizlesme
Sanaa benzer o yazdigin
18 yasinda veletsin kalkmis anan yasindaki kadinlara neler yaziyorsun?
Haddini bil , git kendi yasitlarinla cocuk bahcesinde oyna
Insallah da kendin gibi terbiyesiz densiz bulur mutlu mesut yasarsiniz ve insallah uremezsiniz , dunyanin hic ihtiyaci yok sizin gibilere

Hadsiz terbiyesiz seni bacak akdar boyunla kalkmış ahkam kesiyorsun burada.
Senin gibi insanlar olmaz olsun..

Mune işi terbiyesziliğe vurdu artık,lütfen bu üye atılsın siteden dönmemek şartıyla..

İstediğiniz yerlere çekiyorsunuz olayı?

Sus konuşma,boyundan büyük laflarda etme sakın..

Bu haddi nereden buluyorsun? Burasi binlerce farkli fikrin barindigi bir forum, agzini acmadan once 2 kez dusuneceksin. Evinin salonu degil burasi.

Sen öyle birini isteyebilirsin inancın gereği
Bazı noktalara katılsam bile bu diğer insanların
Yaşayışına saygı duymamak anlamına gelmiyor
inançlı biriyim lakin insanları inanç dış görünüş millet olarak Ötekileştirmek hiç hoş değil herkesi kendi konumunda kabul et saygılı ol
Bence başka insanlarında bu dünyada yaşadığını kabul et 100 99 ü sakız etmek mantıklı değil
Yurtdışına çıkınca çok daha iyi anladım
Ki tr de biz farklı olanı koröadan incitmeden yaşayamıyoruz çok üzülüyorum bu kutuplaşmaya

Onu anladim tatlim , sen alinti yapinca biliyosun anlamini sandim
Konu sahibini muhatap almiyorum kendime
Kusura bakma abla, ben de nickime bakmadan alintiladin diye dusundum. Benim anladigim kadariyla batil din konu sahibinin inanmadigi dinler oluyor. Onun inandigi=hak, inanmadiklari da batil.

İyi işte canım benim sen o DEYYUSlardan uzak ol herkes rahat etsin..

Bakir olup bakire olmayan ile evlenen deyyus ise bundan SANA NE?

Mune gel valla cımbızın körelecek yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…