Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Sen öyle birini isteyebilirsin inancın gereği
Bazı noktalara katılsam bile bu diğer insanların
Yaşayışına saygı duymamak anlamına gelmiyor
inançlı biriyim lakin insanları inanç dış görünüş millet olarak Ötekileştirmek hiç hoş değil herkesi kendi konumunda kabul et saygılı ol
Bence başka insanlarında bu dünyada yaşadığını kabul et 100 99 ü sakız etmek mantıklı değil
Yurtdışına çıkınca çok daha iyi anladım
Ki tr de biz farklı olanı koröadan incitmeden yaşayamıyoruz çok üzülüyorum bu kutuplaşmaya

Düşüncelerimizin yaşadığımız coğrafyadan geldiğini bir kavrayabilsek insanlar olarak neler başaracağız var ya! Misal böcek yiyen insanlara öyk diyoruz ama orada doğmuş olsak o bizim sıradan yiyeceklerimizden biri olacaktı. Diğer her şey de böyle. İnsan biraz dünyayı görmeli. Yaşı küçük ama bir şeyleri kavrayamayacak kadar da küçük değil. Dedikleri gibi ilgi çekmek ya da kaos yaratmak istiyor sadece. Böyle konulara karşı bu kadar agresif olmasam keşke de trollü beslemesem. :olamaz:

Benim bildiğim bir olay var, hz.Ömer zina yapmış bir kadına günahını söyleme bakir erkekle evlenebilirsin Allah günahları affedendir diyor. Şimdi o kızla evlenen deyyus mu oluyor?
Saçma saçma konuşma. 18 yaşındasın daha. Ooooo hayat sana neler gösterecek. Feleğin şaşacak.
Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.

Müslüman olmaması bile şart değil. Müslüman da nefsine uyup günah işliyebilir. Tevbe eder affedilir. Sen kimsin de Allah’ın affettiği bi insana kirli diyebilirsin. Kimse sonunu bilemez ki sen de bigün nefsine uyabilirsin. Dua edersin hakettiğin gibi biriyle evlenirsin. Nasıl birini hakettiğini de Allah bilir.

Hanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?

Umarım yoktur....

Yok kardesim yok. Elini yikasa disini fırçalamaz, tirnagini kesse dus almaz.
Hepsi pis bu erkek milletinin

Anlatıpın gibi bi erkek var tamda şuan yanımda yatmış süt içiyor. Sen kendisine biraz kart kalırsın ama kendisi daha 9 aylık:) Senin yaşına gelene kadar muhtelemen o oda “KİRLENİR”. Kullandığın tabirler hoş değil. Karıya kıza bön bön bakıyo, kullanıp atıyo falan.. bence önce bi kadın olarak bu tabirleri başka hemcinslerine yakıştırmaktan vazgeç.

Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.
Gun gecmiyor ki aslında baska hayat yasamak isteyen ; yasayamayan, yasayanlara da dusman olan biriyle karsilasmayalim.

Bugun de baskasi adina utandik elhamdülillah.

Şimdiye kadar cevremde kimi gördüysem herkes dengiyle evlendi.

Back
X