- 12 Mart 2018
- 119
- 102
- 13
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Temizlik alginiz ilgincmis.
Zaten eğer ilerde beyefendi çıkarsa onu tanıyacağım şap diye evlenilmez .İlla ki vardır.
Ama o kimseye bakmazken, siz kimseye bakmazken birbirinizi bulmanız baya zor olur. Bulduğunuz kişinin size uygun kişi olduğunu anlamanız da.
Bence siz kendi görüşünğze inancınıza uyacak şekilde flörte açık kapı bırakın.
Hayır mesele seks yapması değil .İnancınıza saygı duyuyorum ama benim inancımda evlilik olmadan seks olmaz bu zinadır.Ve evet dinen kirlenmiş sayılırlar Namus kavramı hem erkek hemde kadın için geçerlidir.Niye seks yapan erkek yada kadin kirlenmismi oluyor o zaman?Once şu bakis açınızı değiştirin..
Bir insani pislik hâline getiren o kadar cok sey var ki seks aklima bile gelmez.
Ahlâksız,yalanci,sahtekar,hirsiz,siddet yanlısı,dilinden küfür eksik olmayan vs...
18 yasindasiniz bu yaşta bu kadar dar bir pencereden bakmayin olaylara ve kişilere..
Farkinda degil , cok kucuk ve saf sanirim , soyledigi laflarin nereye gittigini dusunmeden konusuyor belli kiSiz şu an ''temiz değil'' ya da ''kirlenmiş'' diyerek bazı insanların yaşam tarzına hakaret ediyorsunuz,bilmiyorum farkında mısınız ?
Zaten eğer ilerde beyefendi çıkarsa onu tanıyacağım şap diye evlenilmez .
Amma velakinn her şey NASİP.
Hayır görüşeceğim tabiki ama ben yakınlaşmam evlilik dışı ilişki yaşamam onu belirtmek istedim sadeceNasıl çıkacak o bey, hani sen bakmazsan o bakmazsa.
Hadi aileler birini uygun bulup tanıştırdılar, sen de tanımak için görüşüyorsun, olmadı bitti. E şimdi başka beyle görüşmeyecek misin?
Evlilik dışı ilişki yaşamak size normal geliyor olabilir ama yanlış çok yanlış.Bir kadın olarak düşünün ki özel şey özel kişiye saklanır.Hee dinen kirli sayılır hee.
Ettiği hakaretten haberi yok.
Dini içerikli yorum-konu da yasak ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?