- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Gerçekten haklısınız hemde çok.Bu konuyu anneme açtım çok kızdı bana.Gerçekten kızdı insanlar senin gibi düşünmek ve uygulamak zorunda değiller dedi.Ama ben başka bir şey sormuştum gerçekten herkesin düşüncesi farklı özür diliyorum.Beni bağışlayın hakkınızı helal edin.Tesettürlü değilim ayrıca açığım cemaat sözü dinleyip yorum yapmam.Fetva metvada dinlemem inandığım dine göre yaşamımı özgülleştirirm.Hakkınızı helal edin olur mu inanın çok üzülürüm.
O kadar boş fetvalar var ki ama kadın pantolon giymesin üniversteye gitmesin vb.Bunlara kulak asmıyorum.Bak yine yanlış yapıyorsun . Bir kaç azar yedin diye fetva dinlemem falan nedir ? Yani inançlarının içi bu kadar boş mu ?
Özürü falan boşver de ilk olarak inandığın şeyin temellerini sağlam atmaya bak . Zaten sonra böyle soruları böyle yerlere sormana hiç gerek olmadığını anlarsın .
O kadar boş fetvalar var ki ama kadın pantolon giymesin üniversteye gitmesin vb.Bunlara kulak asmıyorum.
İnşallah kullanabiliyorumdur.Ey ablalar neredesiniz affedin beni olur mu?Hepiniz bağışlayın beniAklını kullanabiliyorsun demek ki ne mutlu sana
Aynen öyle,bende esimde ilk birlikteliklerimizi birbirimizle yaşadık dinimiz gereği.sizin de dediğiniz gibi kimseyi de yargılamak lazım.Her kesimin hayat tarzı kendine.Ben elhamdulillah müslümanım. Evlilik dışı ilişki inancıma ters. Ama Türkiye’de herkes müslüman olmadığı gibi forumda da herkes müslüman değil. Biraz saygı, karşı düşünceden olan, başka inançtan olan insanlara saygı lütfen
Mutlaka mutlaka.İnanın bin pişman oldum.Hakkınızı helal edin.Lütfen.Hatasını görmek ve bunu dile getirmek de bir erdemdir.
İçin rahat olsun, kimsenin yaşayışına laf etmemek de senin bugünkü dersin.
Sana bir abla tavsiyesi, bol bol oku araştır. Gez, öğren. Sevgili ve saygılı bir hayat yaşa.
Niye yanlış anlim tatlım, herkesin temizlik anlayışı kendine sonuçta. Benim için kıl tüy , kirli corap-don bunları ortalıkta gormemek çok önemliydi. Doğru karar vermişim haha :)yanlış anlamayın tüy dökmediyse evlenmekle iyi yapmışsınız vallahi şanslı kadınsınız
Hakkımız varsa helal olsun tabi ki. Daha çok gençsin neler göreceksin, göreceğiz :)Mutlaka mutlaka.İnanın bin pişman oldum.Hakkınızı helal edin.Lütfen.
Dur sakin ol ahretlik, yeni uykudan uyandım siteye girdim, ayılamadan konulara bakıyorum, herşey sırayla, konuyu kapatayım sonra gereken neyse yapacağım tüm kötü içerik ve konular için.Hadsiz terbiyesiz seni bacak akdar boyunla kalkmış ahkam kesiyorsun burada.
Senin gibi insanlar olmaz olsun..
Mune işi terbiyesziliğe vurdu artık,lütfen bu üye atılsın siteden dönmemek şartıyla..
Sus konuşma,boyundan büyük laflarda etme sakın..
İşte tam da bu sebeple sitede dini konu ve yorumlar yasak.Bazilarinin anlayamadigi su, burada bircok dinden uyeler var ve herkes kendi dinini teblige kalksa burasi karmasaya suruklenir. Ayrica ayni dinden insanlar bile herk onuda ayni dusunmeyebilir; otekilestirmeye, birbirini "kafir" ilan etmeye kadar gider bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?