- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
TesekkurlerSanırım tam karşılığı ''uydurma din'' oluyor,yanlışsa düzeltsin biri.Çok da dini bir yorum yapmak istemiyorum,yasak çünkü.
Olabilir , hersey beklenir bundanBence kendi düşüncesine uymayanları öyle bir sınıflamaya sokmuş
Yorum yapmiyorum daha fazlaKusura bakma abla, ben de nickime bakmadan alintiladin diye dusundum. Benim anladigim kadariyla batil din konu sahibinin inanmadigi dinler oluyor. Onun inandigi=hak, inanmadiklari da batil.
Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.
Anlatıpın gibi bi erkek var tamda şuan yanımda yatmış süt içiyor. Sen kendisine biraz kart kalırsın ama kendisi daha 9 aylık:) Senin yaşına gelene kadar muhtelemen o oda “KİRLENİR”. Kullandığın tabirler hoş değil. Karıya kıza bön bön bakıyo, kullanıp atıyo falan.. bence önce bi kadın olarak bu tabirleri başka hemcinslerine yakıştırmaktan vazgeç.
18 yaşında bunu düşünüyorsan hormonların seni ele geçirmiş demektir.
Çok da ahkam kesme yani !!!
Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.
Gun gecmiyor ki aslında baska hayat yasamak isteyen ; yasayamayan, yasayanlara da dusman olan biriyle karsilasmayalim.
Bugun de baskasi adina utandik elhamdülillah.
18 yaşımızdayken hocalara içimiz gitmiyordu kızım bizim.. arkadaşta libido tavan yapmış gelmiş anasından sonra kendisini görecek adam arıyor
Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum
Yaz var kış var evecek ne iş var demiş atalar
Arasın dursun
Bak iste o beyle gorustun olmadi evlenmedin bitti senin deyimine gore sen de kirlenmis olacaksin...yani kendi deyimine gore temiz evlenmek icin ilk gsorustugun kisiyle ne olursa olsun evleneceksin oyle miHayır görüşeceğim tabiki ama ben yakınlaşmam evlilik dışı ilişki yaşamam onu belirtmek istedim sadece
18 yaşında bir genç kızın şöyle cümleler kurmasıHayır anne ve babamla bir alakası yok.Bu benim kendi fikrim.Ve burası Türkiye bu millette müslümandır.
Herkes inandığını yaşar ama namus önemlidir kimse kusura bakmasın bir adamın/kadının elini tut eee ayrıl sonra başka adam/kadın eee o da olmado başka..
bu kadar mı değersizdir kadın/adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?