Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Hadi seksi boşver o daha hassas bir konu da, birini sevip sevgili olan ama olmayınca ayrılan erkek(insan) pis mi oluyormuş? :KK12:

Bence 18 yaş için fazla düşünüyorsun. İnsanın aydan aya fikri değişiyor. Çok düşünme ileride fikrin değişir.
Çok katı kuralların olmasın. Her şey insanlar için.

Ben de 28 yaşıma kadar evlilikten kaçtım hep önyargılıydım. Ama eşim çıktı karşıma ve geçmişlerimiz hiç umurumuzda olmadı..

Tavriniz cok yanlis. Bazi seyleri zamaninda yasamak gerekiyor. Bence insan karsilik bulsa da bulmasa da 16-17 yaslarinda ilk aşk ı tatmalı. Tatmalı ki ilerde daha dogru kararlar alsin. Hatalarinin farkina varsin yeniden yapmasin. Bilmiyorum ben boyle düşünüyorum. Aşık olunca ille kirlenmis olmuyorsunuz. Ya hu kirlenmiş olmak ney? Ne kadat kaba bir tabir. Kendinizi evleneceginiz insana saklamanizi anliyorum ama bunu bu sekilde ifade edemezsiniz. Etmemelisiniz. Gercekten kadinin kadina yaptigini bir baskasi yapmiyor. Ya sizin tabirinizle “kirlenmemis” erkek yok mu? Var. 20 yasinda erkek kardesim var daha hic kiz arkadasi olmadi. Universiteden bir arkadasim vardi. Onunda hic kiz arkadasi olmamisti oyle de mezun oldu. Bu arada esimin de ilk kiz arkadasi bendim. Yani oyle imkansiz degil “kirlenmemis” erkek bulmak!
16 _17 yaşında
??
Hani çocuk dediğiniz yaşlar

Sevgilisi olsun .
Pekiala

Ben önceki konularına baktım da sürekli ilgi çekmek isteyen "hoff ben farklıyım ergen değil olgunum." kafasında bir ergensin. Psikolojik rahatsızlıklar hakkında konu açıp kendine teşhis koydurmaya çalışman kendi kendine teşhis koyman da bundan. Kimsenin seni taktığı yok sen sürekli kendi düşüncelerin hareketlerinle öne çıkma derdindesin. Durup durup bir şeyler uydurup kafanı kurcalıyorsun. Senin görüşün sanadır burada alttan alttan kimseye hakaret edemezsin. Daha at gözlüklerin gözünde burada hayat tecrübesiyle seni beşe çarpıp üçe bölecek insanlara ahkam kesiyorsun.

Eşimden önce de sevgilim oldu. Demek kirlenmiş sayılırım. Hepimizin inancı var elhamdülillah. Ama bakış acınız çok farklı. Başlığı görünce temizlik derken hijyenden bahsettiğinizi sanmıştım. Yaşınız daha küçük yaşayarak zaten göreceksiniz hayatı ben şimdi tek tek yazamam. Islah istediğiniz gibi TEMIZ insanı bulursunuz.

Ben önceki konularına baktım da sürekli ilgi çekmek isteyen "hoff ben farklıyım ergen değil olgunum." kafasında bir ergensin. Psikolojik rahatsızlıklar hakkında konu açıp kendine teşhis koydurmaya çalışman kendi kendine teşhis koyman da bundan. Kimsenin seni taktığı yok sen sürekli kendi düşüncelerin hareketlerinle öne çıkma derdindesin. Durup durup bir şeyler uydurup kafanı kurcalıyorsun. Senin görüşün sanadır burada alttan alttan kimseye hakaret edemezsin. Daha at gözlüklerin gözünde burada hayat tecrübesiyle seni beşe çarpıp üçe bölecek insanlara ahkam kesiyorsun.
İnsanı olgunlaştıran yaş değil yaşadıklarıdır kimisi 18 yaşında kimisi 40 yaşında olgunlaşır.

Banlanmaya gerek yok bence.

Eklentiler

• dftt.webp
    dftt.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 73
Yavrum fake misin nesin, gelip forumun ortasına, yasak olduğu defalarca söylendiği halde (Ki hala daha aynı ısrarla) dank diye bırakıyorsun polemiği. Senin küçük dünyana göre yürümüyor o işler, özelse konuşma da gelip burada.

Gansgta sakin..
Sadece toplumun şimdiye kadar boşanmış kadına, dula vs. yapıştırdığı KİRLİ yaftasını yeni keşfettiğini sanıyor..
Henüz çok kısıtlı bir düşünce yapısı var..

Bak flörtten bakmaktan girdi sekse bağladı. Tam olarak ifade edemiyor bile..

İnsanı olgunlaştıran yaş değil yaşadıklarıdır kimisi 18 yaşında kimisi 40 yaşında olgunlaşır.
Ne yaşadığını az önce teşhis ettim ben.
Ergen benmerkezciliği, hayali seyirci ve kişisel efsane kavramlarının tipik örneğisin.

Bana bakir olup hiç ilişki yaşamayan ama bakire olmasada olur diyen bir adam gösterin

Siz milletin alt taraflarıyla bu kadar ilgileneceğinize, üni.nize yoğunlaşsanız da insanların temiz-kirli diye cinsel münasebetler yoluyla sınıflandırılmadığını kavrayacak bilinç düzeyine ulaşsanız da parmakla gösterilecek başarılar elde etseniz mesela?

Back
X