- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Evlilik dışı ilişki yaşamak size normal geliyor olabilir ama yanlış çok yanlış.Bir kadın olarak düşünün ki özel şey özel kişiye saklanır.
Evlilik dışı ilişki yaşamak size normal geliyor olabilir ama yanlış çok yanlış.Bir kadın olarak düşünün ki özel şey özel kişiye saklanır.
Çok yanlış düşünüyorsunuz bu sadece kadına özgü bir şey değil...Ben kimseyi küçümsemedim sadece benim inandığım HAK dine ve daha batıl nice dinlere göre böyle bir şey yanlış.Sonunda ne oluyor evlilik dışı hamile kalmalar normalleşmeler.Kızlık zarının sizin düşündüğünüz gibi bir işlevi yok, araştırmanızı tavsiye ederim bunun üzerine böyle derin anlamlar yüklemek yerine, ayrıca saygı duyulmasını bekliyor ancak sizin görüşünüzden farklı olan koca bir kesime hakaret ediyorsunuz bu da hiç doğru değil. Erkeğin bakir olup olmadığını anlayabileceğiniz bir yöntem yok sizin inancınız yalnızca kadına o "özel şeyi" veriyor anlayacağınız. Sözüne güveneceğiniz birini bulun yeterli, gerisini bilmenizin imkanı yok zaten.
Hayır görüşeceğim tabiki ama ben yakınlaşmam evlilik dışı ilişki yaşamam onu belirtmek istedim sadece
Çok yanlış düşünüyorsunuz bu sadece kadına özgü bir şey değil...Ben kimseyi küçümsemedim sadece benim inandığım HAK dine ve daha batıl nice dinlere göre böyle bir şey yanlış.Sonunda ne oluyor evlilik dışı hamile kalmalar normalleşmeler.
Batı kültürünü medeniyet sanmakla
Arap kültürünü İslam sanmak aynı hatadır.
Burada bir suru degisik inanistan kadin var. Hak din, batil din diye siniflandirma yapmaniz diger inanislardaki insanlara hakarettir.Çok yanlış düşünüyorsunuz bu sadece kadına özgü bir şey değil...Ben kimseyi küçümsemedim sadece benim inandığım HAK dine ve daha batıl nice dinlere göre böyle bir şey yanlış.Sonunda ne oluyor evlilik dışı hamile kalmalar normalleşmeler.
Hayır anne ve babamla bir alakası yok.Bu benim kendi fikrim.Ve burası Türkiye bu millette müslümandır.Densizlik
Sevgilisi olan, ilişki yaşayan insanlar kirli mi yani bu ne saçma sapan bir başlık
Annenizin babanızın fikirleriyle yaşıyorsunuz henüz kendinize ait fikriniz bile yok. Biraz oku, kendini geliştir gözünü seveyim.
Çok yanlış düşünüyorsunuz bu sadece kadına özgü bir şey değil...Ben kimseyi küçümsemedim sadece benim inandığım HAK dine ve daha batıl nice dinlere göre böyle bir şey yanlış.Sonunda ne oluyor evlilik dışı hamile kalmalar normalleşmeler.
Hanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?
Nerden biliyosun müslüman oldugumuzu?Hayır anne ve babamla bir alakası yok.Bu benim kendi fikrim.Ve burası Türkiye bu millette müslümandır.
Herkes inandığını yaşar ama namus önemlidir kimse kusura bakmasın bir adamın/kadının elini tut eee ayrıl sonra başka adam/kadın eee o da olmado başka..
bu kadar mı değersizdir kadın/adam.
Kimse kusura bakmasın insanı hayvandan ayıran şey edep ve hayadır.Konun hızlıca dine geldi..
Konun hızlıca dine geldi..
Kimse kusura bakmasın insanı hayvandan ayıran şey edep ve hayadır.
İstediği yerlere çeksinler.
Yoksa sen de Türkiye'nin %99'u müslüman sananlardan mısın?Hayır anne ve babamla bir alakası yok.Bu benim kendi fikrim.Ve burası Türkiye bu millette müslümandır.
Herkes inandığını yaşar ama namus önemlidir kimse kusura bakmasın bir adamın/kadının elini tut eee ayrıl sonra başka adam/kadın eee o da olmado başka..
bu kadar mı değersizdir kadın/adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?