Hiç saç saça kavga ettiniz mi? Nasil oldu?

Sanirim en son öyle bir durumu lise yillarinda yasadim!!

Kesinlikle siddete karsiyim ama bazi insanlar vardir öyle bir raddeye getirirki seni, haydaaa benden günah gitti dersin....Çok üzgünüm çoook

Yine öyle bir duruma getirilisem ki cok zor aslinda allah yaratti demem muhtemelen!!!

OOOOO hemde kaç kere özellikle ilkokul ve ortaokulda lisede hic olmadı zaten daha da lise bitmedi:)

yok ne sac basa nede agiz dalaşi yapmadim kimseyle..yapamamda..elim ayagim boşalir,gözlerim dolar,dumur olurum öyle durumlarda :)

ağbimle çok kavga ederdik yumruk yumruğa hemde...Çok üzgünüm çoook

naniknanik

valla yaptımmı yapmadımmı bilmiyorum ama silah çekmistim:))) görümcemle oldu mevzu nisanlı iken o laf söyleyip durdu arabada bende ön koltukdayıdım sinirden gülüyordum kendisi arkadan saçımı yolacktı bende barettayı aldım doldurdum hadi bi yap yıgarım seni yere dedim dengesiz yaratık birde ögretmen adayısın beeee dedim korkudan koltuga nasıl yapısmıstı ayyy hala gülerim simdi aramız çok iyi :)) iyiki silah çekmisim diyorum... ya sçımı yolsaydı kavgada edemezdim öle dayak yer otururdum

çok naif, sessiz, hanım hanımcık,kendi halinde bir duruşum vardır,bu duruşumdan ve yapımdan ötürü beni kolay lokma sanan çok kişi oldu..benim sessiz kalacağımdan emin olup,üstüme komple kurup,canımı yakmaya çalışanlara, aslında tam tersi de olabildiğimi ne yazık ki,ancak bu yolla anlatabildim,zaman zaman..ben gökkuşağı gibiyim,her renk, her ton var bende...uçlardayım..ya çok iyi...ya çok kötü... kişiye ,tavrına ,tarzına göre şerbetimi sunar,önüne koyarım..tadını aldımı,ciğerine oturur...şerbeti tadanlar, tadını da dersini de aldı,hem benden ,hem hayattan yana...

Son düzenleme:
aslaa.. değil saç baş mahalle kavgasına bile girmm. hakaret etmem.. bazı şeleri insanlar hakaret die değerlendirir o ayrı. onlarda zaten hakaretle ağır sözü ayıramayanlar artık..bize yakışmaz kavga.

Çocukluk yıllarımda dahil olmak üzere hiç o tarzda bir kavgam olmadı :1rolleyes:

Açıkcası kavgam olmadı desem yeridir :sm_confused: Yapım gereği sakin ve

kontrollüyümdür. sengözlerimebaksanab Çok sinirli ve kızgınken,sakinleşene dek

konuşmamayı tercih etmişimdir hep a.s.

ewet ettim ama ortaokulda küçüktüm o zaman kızlar benle o kızı kızıştırmışlardı .şimdiyine olsa yaparmıyım bilemiyorum çok ama çok üzerime gelirlerse yapabilirim belki.allah korusun yinede yaşatmasın.güzelbirşey degil.

yani orta okul lise yıllarında kavgam oldu ama o zaman küçüktüm şimdi olsa yapamam utanırım o zaman delilik çağlarımmış guclubacismile

Ortaokul zamanlarımda ettim hemde çok kişiyle
Sapığın teki vardı sınıfta onu iyi benzetmiştim böle bi kaç erkeği dövmüştüm genelde şeylerine bi tekme atıodum yetiodu zaten kaydirigubbakcemile3
bide en yakın arkadaşımla ayy nasılda yoldum saçlarını çocukluk işte..

Şimdi olsa hayatta yapmam yakışmaz :1closedeyes:

saç saça kavgam olmadı hiç. Allah'da göstermesin hiç hoşlanmam. ama tartışmalarım çok olmuştur. e onlarda olsun yani adamı delirtiyolar.

sayisini hatirliyamayagim kadar coktur diyebilirim,ama simdi kibarliktan kirilabilirim evlendikten sonra sesim bile yuksek cikmaz oldu

21 yasindaydim turkiyeye izine gittim kuzinim esinden ayrilmis calisan bir kadindi cocuklarini bakiciya vermis bir kadina kadinda cocuklara eziyet etmis dovmus hirpalamis korkutmus neyse kuzinim bunu ogrenince kadindan aldi cocuklari ve bir daha konusmamis...ayni mahalledeler.. Neyse ben yazin onlardaydim yigenim geldi 6 yasinda esma abla topumu aldi patlatti banada p.c dedi diye agliyor neyse teselli ettik kuzinim elleri titriyor sinirlenince bayilan tiplerden oglen tekrar aglayarak geliyor kolu kizarmis sekilde "esma abla bu sokaktan gecmeyecen diye beni cimdikledi" dayanamadi annesi gitti evine konusmak icin yaninada bir yasli teyzeyi alarak.. Ben de dayanamadim pesinden gittim bunlar avluda tartisiyorlar.. Kadin beni gorunce bu alamanci o..uyu niye cagirdin buraya benimi korkutacagini sandin kah..ler diye bagirdi tam cirkef kadin.. benim kuzin hassas citi piti eli ayaga titremeye basladi.. Dikildim kadinin karsisina dedimki bir daha bu cocuklara dokunursan cok fena olur sikayet ederim seni dedim.. anaaa hayatimda duymadigim kufurler ediyor kadin tam deli.. O kadar hakaretler ediyorki birde kolumdan itirerek avlunun disina cikartmaya calisiyor.. Herkes kadina kiziyor bu arada benim gozlerim karardi nasil oldu bilmiyorum aldim elime kadini yenmi yemenmi Allahim kimse alamiyor elimden ama o kadar acimasiz dovdumki onu parmagi ve burnu kirildi.. Kan icinde yuzu gozu.. beni ayirdilar neyse bir saat sonra on kisi elinde degnek bizim kapinin onunde kadinin annesi babasi kaynanasi kardesleri sopalarla geldiler disari ciktim (ne gozu karaymisim) bu arada kuzinim korkusundan bayildi "dedim ne var" kadinin annesi yasli kadin geldi bir tane yapistirdi yuzume "dua et yasli kadinsin yoksa suyunu cikartirdim" dedim bu sefer kardesi geldi dovmeye ustume bende bir iyice giristim kardesine bu sefer mahalleli geldi ayirdi onlari kovdular polis geldi ifademi aldi bu arada "sizin gibi bir hanfendi nasil bunu yapar" diye yavsamaya baslamisti numarasinida verdi bir sey olursa arayabilirsiniz diye cep numarasini verdi bende bagirarak utanmiyormusun cep numarani vermeye yapiyorsan isini adam gibi yap diye onuda rezil ettim.. Aileme bu olayi tatil donusu anlattim iyi bir firca yedim ama pismanda olmadim sadece kadinin yuzundeki kani gorunce uzulmustum.. 8 sene gecti aradan daha kimseyi dovmedim iki adam haric

düşünemiyorum bile :umursamaz: sözlü tartışmaya dahi bir noktaya kadar devam ederim.. sevmem öyle şeyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…