- Konu Sahibi gxuxlçin22
ortaokuldayken etmiştim bi kaç erkek sataşıp duruyorlardı saçımı çekiyodu uzun saçlıydım çok hoşuna gidermiş ne alakaysa
en sonunda girişmiştim bi tanesine yüzünü çırmıklamıştım
sonra kendimi müdürün odasında buldum ee velilerde çabası tabi![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
en son kavgamıda bundan 3 sene önce iş yerinde bi elemanın boğazını sıkmıştım
sebebinde tabi sonuna kadar haklıydım çok uzun bi hikaye bu ama kısaca bana çıkma teklifi etmişti ben kabul etmemiştim eşimle çıkıyodum o sıralar ve lafı benim o..olmama kadar getirdi tam o esnada giriştim boğazına deli kuvveti gelmişti resmen bana 2 erkek daha girdi ayırmak için ama nafile en sonunda malum yerine dekme attım
ve tabi sonunda yine kendimi müdürün odasında buldum haklı olarak onu başka şubeye şutladılar ama namım bütün şube merkezlerine duuylmuştu![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bu arada bi kamu dairesinde güvenlik görevlisiydim![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
en sonunda girişmiştim bi tanesine yüzünü çırmıklamıştım
sonra kendimi müdürün odasında buldum ee velilerde çabası tabi
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
en son kavgamıda bundan 3 sene önce iş yerinde bi elemanın boğazını sıkmıştım
sebebinde tabi sonuna kadar haklıydım çok uzun bi hikaye bu ama kısaca bana çıkma teklifi etmişti ben kabul etmemiştim eşimle çıkıyodum o sıralar ve lafı benim o..olmama kadar getirdi tam o esnada giriştim boğazına deli kuvveti gelmişti resmen bana 2 erkek daha girdi ayırmak için ama nafile en sonunda malum yerine dekme attım
ve tabi sonunda yine kendimi müdürün odasında buldum haklı olarak onu başka şubeye şutladılar ama namım bütün şube merkezlerine duuylmuştu
bu arada bi kamu dairesinde güvenlik görevlisiydim