• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç saç saça kavga ettiniz mi? Nasil oldu?

asla :umursamaz: hakaret de etmem ama çok ağır konuşurum. o da dövmekten beterdir zaten :delphin:

bugüne kadar hiçkimseyle kavgam olmadı olmasında zatensempatiksalakcinni
bende sakin bir insanım kavga küfür hakaret asla bana göre değil :1no2:ama her insanın başına gelebilir böyle birşey.biz her ne kadar seviyeli ve sakinde olsak karşımıza çok çirkef insanlar çıkabilir
allah beni öyleleriyle karşılaştırmasın:Saruboceq:

çocukken bir iki kez ettim ama bundan sonra edeceğimi sanmıyorum.

benim öyle şeylerle işim olmaz hayatta ama tek bir insana karşı öfke doluyum,onu gördüğüm yerde tek bi lafını işitiyim biliyorumki kendimi kaybederim,kimse alamaz onu elimden

bir de mahallenin delikanlı çocuklarından birinin ayaklarından tutup sürüyüp bi sokak gezdirmiştim,nedenini bile hatırlamıyorum ama adım çıkmıştı bu kızdan uzak durun diye,tam erkek fatmaydım..çocukluk işte

Son düzenleyen: Moderatör:
otobuste iki kız oturuyodu ben ablam ve kuzende ayaktaydık kızın biri dik dik baktı ne oldu dedim benim hakkımda konusuyonuz falan dedi..ne alaka falan dedim..kız ileri gitmeye basladı siz nerelisiniz falan dedi durmadan heralde yarası varkaydirigubbakcemile3 arkamı dondum ben o anda kuzenime laf soyledi ben yine dondum hakkımızda konusma kes sesini dedim ben dondugum anda gerizekalı demis ablamda kızın sacından cekmisti baya bi hareketlilik oldu cok fazla uzamadı gerci..bu sekilde bi olayım olmustu sadece onun dısında olmadı

hiç unutmam bir kere okuldan bir kız okul gezisinde arkadaşlarıyla beni koltukta sıkıştırıp dövmüşlerdi,bende dövdüm tabi ama sadece kızı,o gün gerçek arkadaşım olmadığını farkettim çünkü beni ellerinden almak için zahmet etmediler bile.alay konusu oldum okulda mydecember xten dayak yedi diye ama hiç üzülmedim hiç koymadı 5 kişiyle bi kıza dalmak şerefsizliktir ben utanmam o utansın

bir kere bi kızla birbirimize girecektik,kız sonra korktu benden özür diledi,sonra bir arkadaşımdan öğrendim bu kız mahallenin delisiymiş abisi hapisteymiş ailecek piskopatlarmış,bunu duyunca evden bir hafta çıkmadım tabi:1shok: o da benim adımı duyunca hazır ola geçiyormuş,ben ondan o benden korkmuştuk yanikaydirigubbakcemile3

evet ilkokuldayken bando takımındaydım ve 23 nisanda annem saçlarımı saldı örmedi diye kıskançlık krizine girip birden bire bana saldıran iki kızla saçsaça başbaşa olmuştuk.sonra özür dilediler...

bir arkadaşım var,sesi çizgi film karakteri gibi hanım hanımcık bir kız,ama bi kavga ediyor sormayın,bir kıza tekme atmış iç kanama geçirmiş kız,bitanesinede vurmuş kız bayılmış uzun süre kendine gelememiş ohaoldumsmile

ve zayıflıktan ölcek kız,öyle kursa falanda gitmedi,nerden buluyo gücünü anlamıyorum

etmedim.....tartışma ortamına bile girmekten hoşlanmam bırakın saç başa kavga edeceğim......karşımdaki ne kadar çirkinleşirse çirkinleşsin onun seviyesine inenem.....

Çocukluk yıllarımda dahil olmak üzere hiç o tarzda bir kavgam olmadı :1rolleyes:

Açıkcası kavgam olmadı desem yeridir :sm_confused: Yapım gereği sakin ve

kontrollüyümdür. sengözlerimebaksanab Çok sinirli ve kızgınken,sakinleşene dek

konuşmamayı tercih etmişimdir hep a.s.

tebrik ederim inanin dogrusu bu

ettim...
lisedeyken kiz kardesimi dovmuslerdi iki kizi ayni anda dovmeye basladim biri bayildi digeride perisan bir halde kacti, disiplin cezasida almadim :)))
ve yine mahallede erkek kardesimi kendinden buyuk cocuklar sopayla kovalayip korkutmuslardi aglayarak eve gelince dayanamadim disari ciktim birinin ellindeki sopayi alip kafasini yarmistim...annesi sikayete geldi daha sonra...:))

ettim...
lisedeyken kiz kardesimi dovmuslerdi iki kizi ayni anda dovmeye basladim biri bayildi digeride perisan bir halde kacti, disiplin cezasida almadim :)))
ve yine mahallede erkek kardesimi kendinden buyuk cocuklar sopayla kovalayip korkutmuslardi aglayarak eve gelince dayanamadim disari ciktim birinin ellindeki sopayi alip kafasini yarmistim...annesi sikayete geldi daha sonra...:))

yani ama gelde sakin dur boyle bir olayda ya..bende normalde sakinimdir ama yanımdaki sevdigim insanaysa yapılan sey kimse umrumda olmas dalarım

En son orta okul yaslarimda etmistim. Valla gayet zevkli oldu. kaydirigubbakcemile3
Bence her kizin boyle bir anisi olmalidir ya, insan omrunde bir kez kavgaya karismali yani, cocuk yaslarda tabii. :teytey:
Ha, simdi olsa kavga etmem, en azindan etmemeye calisirim. yasim geregi.

saç saça kavga etmedim ama ilokuldayken bir erkeğin kafasını taşla yarmıştım :37: napim uğraşmasaydı kavgayı sevmem ama damarıma da basılmasın :1:

kavga edecek kadar kızgın olmamaya çalışıyorum. bilenler bilir boğa burcunu sinirlendirmek zordur ama sinirlenince de gözü kimseyi görmez. o seviyeye gelmek istemiyorum :)

Back