• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç saç saça kavga ettiniz mi? Nasil oldu?

sokak kızı mıyım ben ayol ne işim olur kavgayla dövüşle :utangac:
daha hakaret etmeyi beceremem nerde kaldı ki kavga :delphin:-tatlicadiarzu-
:roflol:
kermit kıvırda kimsenin bilmediği bir platformda kıvır şakkıdı
tüm K.K senin ne şirret ne mendebur kavgacı olduğunu bilmiyor sanki:ecrin_bebek:-tatlicadiarzu-

valla kımse damarıma basmasın...oyle laflar ederım kı dayak yemış gıbı olur...
ama dıgerı...hıc tarzım degıl...ama ızlemesı guzel oluyor.....saka saka... valla kavgadan laftan korkarım ben....hıc yapmadım ....:mymeka::tomato:.

Son düzenleme:
bayanlar sızlere tavsıyem hıc kımseye ne olursa olsun kendınızı ezdırmeyın yıcegınız en fazla 2 yumruk olur elbet sızde ona zarar verebılırsınız ben hemen hemen her hafta duzenlı olarak kavga edıyorum bundan da pışman degilim

hiç öle bişey yaşamadım ve zaten yaşamam da..
zaten benimle o tarz bir görüntü içerisine düşebilecek ve hatta buna sebep olabilecek birisiyle işim olmaz.
en fazla hırsımı alamamış olurum,orası da cok yaşadığım bişey zaten-tatlicadiarzu-

ne temiz bi geçmişiniz ve bugununuz var keske benımde bole olsa her gun yenı vukuat:S her gun yenı kavga yenı yaralar ama maalesef kendımı tutamıyorum

bende bu yaşlarımda ağız kavgasını bile sevmiyorum çünkü kendime yakıştıramam ama sabrımın taştığı zamanlarda öldüresiye dövebiliyorum okul yıllarında çok kavga ederdim şimidide evde sadece ses çıkarabiliyorum ama çok bağırıyorum bi sinirlenince çok çirkin oluy insan ama rahatlıyorum bağırınca

bir keresinde benden sadece 1 yaş büyük olmasına rağmen , haksızlığa uğradığımı göre göre bana ahkamlar kesmeye kalkan ev arkadaşımın saçlarını yolmuştum...
sonucu tabiki kotu oldu,kimse elinden geleni ardına koymadı...
Yanlız bende nefret etme duygusu yok hala bilmesede severim Mehtapı :)

bence bi bayana yakışmayan çirkin bi durum...
ben hiç öyle öyle saç baş kavga etmedim ağız mlakaşasına girdiğim çok olmuştur onada bi laf söylerim zaten dayak yemiştem beter olur..
ama kavga edenleride kınıyo değilim bazıları delirtiyo insanı.

bi keresinde bi arkadaş demişti bi kız var bana sataşıyor dıye tamam cagır gelsın dedım geldı türbanlı bı kızdı o ters konustu bende orda girdik saç saça baya bı hasar aldım dayak yedım de denılebılır rezıl olmustum o gun arkadasıma bu arada türbanlı kızların hepsı mi bole güclüü ona gore uzak durıyımkaydirigubbakcemile2

ay ben cok kötuydum küçükken hep kavga ederdım bıde kareteye gıtmıstım kendınme güvenıyom ya:))ayy neyse lısedeyım benım eteklerım hep cok kısa olurdu.bı kız wardı bızım sınıfta yeşim takardı eteklerıme bende sınır olurdum neyse kantınde calısan bı cocukla cıkıyodu yeşim.cocuk benı sormus sızın sınıftakı kız cok güzel falan demıs.yeşimde sınırlı sınırlı yanıma geldı.o eteklerı gıymesen kımse sana bakmaz falan dedı.bı tokat attı bana.sok oldum bende bı sınırlendım aldım bunu duvara carptım.kızın bası kanadı.cok korktum benımde ılk we son kavgamdı ayy bı daha yapmam yaa allah korusun orda kıza bısey olsaydı ömur boyu vıcdan azabıı:(((

kavga çok ettim de saç saça diil karşımdakine dokunmam

eeth ettim kaşındılar çünki genelde bana karışan biriyle değil arkadaşıma karışan biryle saç başa kavga etmişimdir yni etmişizdir

arkadaşlar bende nedendir bilinmez kavga hastalığı var dayak yesemde yemesemde kavga edıyorummmm cok sınırlıyımm bırının bana ters bakması bıle kavga sebebım olabılıyor bole bana benzer bı kısı varsa ya da bu konuları konusabılecegım kısıler bana ozelden ulasabılırler.

bu devirde kavga etmeyen pasif olan kadınlar ezılıyor en basıtınden okulda burnu uzun kızlar vardır onlara karsı kafan onde gıdersen kaybedersın hepsının agzının payını verceksın ya kavgayla ya sozle nasıl ooluyorsa

valla sac saca basbasa degilde agiz dalasim oldu hic sevmem ben oyle cirkefler gibi kavga etmeyi asilligime yakismaz yani ama illaki kasintisi olan brileri oldugu icin bende kendimi korumak nefsi mudafaa yanii :) ettim beni zorla tesvik etmisti o kisi terbiyesiz saygisizin da teki zaten deli gibi bisey herkes arkasindan konusur yuzune canim cicim der bende durust oldum kavga cikti .. hahah

Back