• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç saç saça kavga ettiniz mi? Nasil oldu?

ettim ama tam girmedim böyle...ben lisedeyken bi kız vardı bn 1 -2yas küçük alt sınıflarda...aynı otobüse biniyoruz eve dönerken...bindik otobüse zaten küücük otobüs birsürü öğrenci var okul servisi gibi...bu kız bi aşşa bi yukarı otobüsün içinde dolanıyo sımarık bişi böle görmeniz lazım liseye geçmişsin sen artık uslan yani...şımarıklık asilik dikkat çekme isteği en üst noktada...neyse bu böle yine dolanııyo bende en arkada ayaktayım gledi çekillirmisin dedi çekilirim tbi deidm birasda kısık sesle çekilsemde geçemessin ya neyse dedim sora biraz ilerde bi yer boşaldı oturdum ben .geldi kolarını cama dayadı ben 2kolunun arasında kaldım..bnm boyum kısa kızınki benden daha kısa elimde ağırdır bi patlatsam yığılcak yere..bu bana basladı konuşmaya konuşmaya bende susuyorum otobüste yaslı amca vardı bikaç tane eve gidince anlatıpta otobüste 2çirkef kız vardı kavga ettiler demesinler arkamdan kötü konuşmasın diye sustum sustum bu konştu arada bi sadece hııı ölemi yaa falan diye tepki verdim tam iniyodum otobüsten bi kız kulağıma eğildi abla inerken dikkat et su dolu şişe fırlatcakmıs dedi tam iniyodum cidden dediğini yaptı ama bnm öönceden haberim olduğu için bana glmedi :Dsora araştırdım kızı baya gıcık bişimiş...

bu olay oldu geçti ...birinden hoşlanıyodum oda benden hoşlanıyodu.... biz böyle tenefüslerde hep birlikte takılırdık... bundan hoşlanan kız bnm diğer kavga ettiğim kızın en yakın ark.ı oldu bunlar 2kişi ...durakta sert sert bakmalar yürürken laf atmalar falan yine laf attılar dayanamadım karşılık verdim...bn bi arkadaşımla birlikteydim 2kişi bunnlar baya kalabalık Allah tan boy ortalamalrı küçüktü :D

bunların sınıf öğretmenleride bnm fizik öğretmenimdi bni çok severdi onunla konuştum o halletti :) sınıfta baya bi laf sokmuş öğretmen buna sözlüye falan kaldırmış kızda cevap veremeyince iyi benzetmiş saolsun bitanecik hocam bnm :)

fiziksel şiddeti ve ruhsal şiddeti kınıyorum ayrıca.. Bu şiddeti kendine hak gören kişi ve kişilerdir....
Yapılan yanlışın arkasındada sorunların dayakla çözülebileceğine inan cahil insanlar yatmaktadır ...
Bişeyi göstermek şiddetle değil anlatılarak ve anlatarak olur .... böyle bir bayanın da nasıl eş ve aile kavramını bilip sağlıklı anne olacağını hiç düşünmüyorum.ve şiddette büyüyen çocuk illa şiddet yapar denemez ama yapma olasılığı yüksek.. ve özellikle iş biz bayanlara düşüyor hem erkek hem kız çocukları eşit yetiştirmek ve onları dövmeden ruhlarını ezici sözlerle değil doğrulukla büyütmek düzelmenin başlangıcı ama bunu görmek için benim ömrüm yetmez sanırım

Etmedim etmemde...
Zaten yüksek sesden bile korkup ağlıyorum (rahatszlık geçirdiğim için )
Bana sataşan olsa bile lafını yer oturur ki bu bile en son safhada.

valla hiç hoş değil evet ama ettim üst katımda oturup beni delirten ve her yaptığını inkar eden eltimi tekme tokaaat saç saça baş başa dövdüm...sonrasımı ..ne siz soruuuun nede ben anlatıyım....

Yeterince tahrik olursa herkes saldırır bence :1closedeyes:
Tam konuşmak için hazırlanırken, yüzünüze yumruk yerseniz, o kişinin boynuna sarılıp iyi ki vurdun, bir de öbür tarafa vur demez kimse sengözlerimebaksanab
Ya da yumruğu yiyip, sessiz kalamaz ağlayanlar, bayılanlar olabilir ama bu da bana uymaz şakkıdı
Sinirlendirilmesi zor bir insanım yalnız, biri bana vurursa karşılığını veririm .
Ve ve ve çok iyi bir anne olacağımı biliyorum.

Cocukken tabiiki ettim ama büyüdükce cok duygusal,dokunsan aglayacak türden oldum.Bu yüzden öyle $eyler bana hic uygun degil.Hatta ben agiz kavgasi bile yapamam.Beceremem.
Ama acikcasi yapabilmeyi cok isterdim bazi durumlarda.Cünkü benim gibi insanlar ne olursa olsun sadece kendilerini yer dururlar.Buda insanin kendini yipratmasindan baska bisey degil.

bi araştırma yaptımda avrupa da son zamanlarda bir spor var adı da catfight kadın dövüş sporu özellikle rusya v.b doğu bloku ülkelerde yaygın garip bi spor saç çekme filan serbest...bir kaç resim yolluyorum ilginç bir spor...
3751281yj4.jpg
]
3752091mx4.jpg

3752122xi6.jpg

fom264202111qd9.jpg

Son düzenleme:
genelde tekme tokat vurmak yokmuş bu sporda saç çekmeli güreş şeklindeymiş hatta avrupalılar ilerletmiş bu sporun kursları var bunu yapan kadınlar genelde stres atmak ve kendilerini savunmak için bu sporu yaptıklarını söylüyorlar...

saç saça baş başa kavga edecek kadar kendimi kaybetmedim çok şükür daha
yüce rabbim insanı şaşırtmasın ama asla da böyle birşey yapmam herhalde:1rolleyes:

eee sonra? ne oldu? anlatır mısın?....
Yanımdakiler tuttu karşılık bile vermedim bu yaştan sonra deliyle delimi olucam...:bbo:
Olayın neden kaynaklandığını sorma hasetlik fesatlık bide çatlaklık bir araya gelince olabiliyo....:enbuyukkk:
Hiçkimse başıma gelmez demesin :1rolleyes: acı biber yemesin hehe (iyi tekerleme oldu):roflol:

bence bu duruma gelinebilmesi için insanın hakikaten çileden çıkaracak bir olay olmalı .herkes asla kendime yakıştıramam der ama o durumla karşı karşıya kalınınca tepki nasıl olunur bilinmez ben hiç öyle olmadım ama bana saldırılırsa otourp durmasını beklemem herhalde kendimi savunurum.

bir kaç kez oldu tabi...
ama bi yandan da iyi insan rahatlıyo:dance:

etmiştim.

ama bi kere cok kötü dayak yedim 3 kız beni tek basıma sıkıstırdılar bi yerde
tekme tokat dayak yedim
ve benden 5-6 yas büyük bunlar

kucukken kız kardesimle olmustur
ama eriskin bir insanken hic olmadi oyle bisey

ben de kızkardeşimle girmiştim saç saça kavgaya..kardeşim biraz agresiftir, inatçıdır..oğlak burcu ne de olsa...bişey dedi bu bana,neyi paylaşamadıysak artık...bana bacak filan savurdu bu ben de ablayım yaaa, büyüklükten gem vurmucam, elime ne geldiyse o an yakalım meğer saçından tutmuşum..kardeşim de can havliyle benim saçtan tabiii...baktım halledemicem, benden kuvvetli kapattım kendimi odanın birine babamı arayıp şikayet etmiştim :D hey gidi günlerrrrr...şimdi böleee kötü laf bile ne demek, biribirimize sarılır kokumuzu çekeriz içimize......

ya evet yapmıştım çok kötüydü gerçekten ama küçükdüm 6.sınıftım kızın biri bana çingene demişti çekemez di beni başkandım ve konuşuyor diye adını tahtaya yazdım bana çingene dedi ağladım ablama söyledim oda sınıfdaki kızları toplayıp kızı dövmüştü :hooray: müdür bizi odasına çağırdı bir sürü bağırdı çağırdı herkez okuldan atılcak diyordu ogün müdür yardımcısı kızı evine götürdü ve kız muhtarın kızıydı çok korkardım salak kafam sanki cumhurbaşkanı babası gelip beni dövcek diye psikoloğum bozuk dolanırdım şimdi anlatıp anlatıp gülerim o halimee çok komikti hayatımda ilk ve son kavgamdı

Son düzenleme:
ben saç başa diil ama tekme tokat dövdüm bi kaç kişiyi.en son olanda yurttan bi kız Türk bayrağı asmamdan ötürü bana küfür ederek, bayrağı indirmemi söyledi.. Ve tokatı hakettiğini düşünerek sille tokat yumruk daldım kıza.. Sonrasında ben 2 hafta o ise 3 hafta uzaklaştırma aldı. Normal şartlarda kavgadan, tartışmadan nefret eden ben, bazen kendime hakim olamıyorum.Ama sanıyorum ki yerimde kim olsa aynısını yapardı.

Son düzenleme:
Back