- Emoji Skoru
- 186
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi gxuxlçin22
ettim ama tam girmedim böyle...ben lisedeyken bi kız vardı bn 1 -2yas küçük alt sınıflarda...aynı otobüse biniyoruz eve dönerken...bindik otobüse zaten küücük otobüs birsürü öğrenci var okul servisi gibi...bu kız bi aşşa bi yukarı otobüsün içinde dolanıyo sımarık bişi böle görmeniz lazım liseye geçmişsin sen artık uslan yani...şımarıklık asilik dikkat çekme isteği en üst noktada...neyse bu böle yine dolanııyo bende en arkada ayaktayım gledi çekillirmisin dedi çekilirim tbi deidm birasda kısık sesle çekilsemde geçemessin ya neyse dedim sora biraz ilerde bi yer boşaldı oturdum ben .geldi kolarını cama dayadı ben 2kolunun arasında kaldım..bnm boyum kısa kızınki benden daha kısa elimde ağırdır bi patlatsam yığılcak yere..bu bana basladı konuşmaya konuşmaya bende susuyorum otobüste yaslı amca vardı bikaç tane eve gidince anlatıpta otobüste 2çirkef kız vardı kavga ettiler demesinler arkamdan kötü konuşmasın diye sustum sustum bu konştu arada bi sadece hııı ölemi yaa falan diye tepki verdim tam iniyodum otobüsten bi kız kulağıma eğildi abla inerken dikkat et su dolu şişe fırlatcakmıs dedi tam iniyodum cidden dediğini yaptı ama bnm öönceden haberim olduğu için bana glmedi
sora araştırdım kızı baya gıcık bişimiş...
bu olay oldu geçti ...birinden hoşlanıyodum oda benden hoşlanıyodu.... biz böyle tenefüslerde hep birlikte takılırdık... bundan hoşlanan kız bnm diğer kavga ettiğim kızın en yakın ark.ı oldu bunlar 2kişi ...durakta sert sert bakmalar yürürken laf atmalar falan yine laf attılar dayanamadım karşılık verdim...bn bi arkadaşımla birlikteydim 2kişi bunnlar baya kalabalık Allah tan boy ortalamalrı küçüktü![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bunların sınıf öğretmenleride bnm fizik öğretmenimdi bni çok severdi onunla konuştum o halletti :) sınıfta baya bi laf sokmuş öğretmen buna sözlüye falan kaldırmış kızda cevap veremeyince iyi benzetmiş saolsun bitanecik hocam bnm :)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bu olay oldu geçti ...birinden hoşlanıyodum oda benden hoşlanıyodu.... biz böyle tenefüslerde hep birlikte takılırdık... bundan hoşlanan kız bnm diğer kavga ettiğim kızın en yakın ark.ı oldu bunlar 2kişi ...durakta sert sert bakmalar yürürken laf atmalar falan yine laf attılar dayanamadım karşılık verdim...bn bi arkadaşımla birlikteydim 2kişi bunnlar baya kalabalık Allah tan boy ortalamalrı küçüktü
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bunların sınıf öğretmenleride bnm fizik öğretmenimdi bni çok severdi onunla konuştum o halletti :) sınıfta baya bi laf sokmuş öğretmen buna sözlüye falan kaldırmış kızda cevap veremeyince iyi benzetmiş saolsun bitanecik hocam bnm :)