Hiç saç saça kavga ettiniz mi? Nasil oldu?

evet ettim hem de iki kere

bilmem sayılırmıkiii ! birinde 7 diğerinde 8 yaşındaydım anca
-ilkinde nermin diye bir sınıf arkadaşımlaydı yoluşmamız:roflol: nedeni bile hatırlamıyorum fisfisfisama çok severdim kendisini benneyaptımki
-ikincisini ise şu an halaa görüştüğüm:1hug:bitanecik arkadaşımla yoluşmuştuk:teselli:canım arkadaşım benimŞeniznasılda sebepse kapı komşuyduk ve evimizin önünü paylaşamamıştıkgamyoncuiremsuçocukluk işte

ben çok sakin çok uysal bi kız idim taaki liseye başlayana kadar süprizzzzz

valla ayarttılar, ben çok sabırlı davrandım :1closedeyes:

az kavga etmezdik bee :lepi:

abicim gelirdi 2-3 şaşkoloz iki laf söylerdi sussan bi türlü susmasan bi türlü ben de söylerdim , okul çıkışında bi bakardık 30 kişilik bi grup bizim yolumuzu gözlüyo :roflol:

arkadaşlar kendilerine güvenemiyolarya onu bunu çağrıyolar aa döveriz abi dalarız abi vs..

ama biz de taktik bol 2 .dakkada çil yavrusu gibi dağılıyo kalabalık :roflol:

biraz acımasızmıydık neydik o zaman ,tekme tokat yumrukla yormuyoduk kendimizi ..bilimum toplu iğne ,çuvaldız gibi elimize yakışan cisimlerle yaşıyorduk olayı :roflol: hey gidi günler şakkıdı

laf aramızda çok hamladım şimdi allahıma biri çıksa sataşsa kaçarım heralde :roflol:

Valla ben daha ilkokula bile başlamadığım zamanlarda mahalleden bi kıza uyuz olmuştum o da bana tabi :) sonra sokağa çıkıp saçlarını ellerimin arasına aldım yani saçını başını yoldum :)) hatta dün gece de rüyamda bi kızın saçlarını yolduğumu gördüm .. severim yani, acayip rahatlatır :dance: ama yanlış anlaşılmasın herkese yapıyor değilim çok zıvanadan çıkarması lazım beni ancak o zaman :roflol:

hayır kavgadan nefret ederim korkarımda:1closedeyes:
sokakta falan bir kavga eden görsem millet izlemek için onlara doğru giderken ben tam tersi yönde ordan hızla uzaklaşırım
elim ayağım titrer :1shok:
kolay kolay sesimi bile yükseltmem değil kavga etmek saç baş yolmak:smiley-cool:

hayırr nefret ederim kavga etmekten
ama geçenlerde etmek istemiştim:1rolleyes:
ben sesimi bile yükseltmem kolay kolay
kızarsam ya da sinirlenirsem bi bağırmaya başlarım Allah o zaman kimse beni tutamaz

evet çoook ettik çocukken
Evde 3 kız kardeş olunca kavga çok oluyordu:icecream:

bu tip kardeş kavgalarınıysa ünversiteye gelipte hepimiz bi ryere dağılana kadar yaptım..hele bizde 3 kız olunca:) yok kıyafet kavgası diip yoluşmalar filan:)

bu tip kardeş kavgalarınıysa ünversiteye gelipte hepimiz bi ryere dağılana kadar yaptım..hele bizde 3 kız olunca:) yok kıyafet kavgası diip yoluşmalar filan:)

ah ah kızlar bu konuda çok dertliyim:çok üzgünüm: ama davranışlarımdan senağlama öyle pişmanımkiiii

kızlarımın tartışmalarına gerektiği zaman kavgalarına izin vermediğim için pişmanım

geçenlerrde biryerde okudum. kardeşlerin bir birleriyle didişmeleri ''tıpkı kedi köpek yavrularının birbirleriyle boğuşarak mücadele etmeyi öğrenmeleri gibi'' çok gerekliymişyerimseniben ve faydalıymış ve ben treni kaçırdım:a015: tüh tüh CADIARZU

peki arkadaşlar catfight yani kız kavgası diye bir spor var artık avrupada saç saça bir dövüş sporu aranızda ben yaparım ya da yapmak isterdim diyen var mı acaba?

ben sinirli biriyimdir.Öyle saç saça başbaşa kavga etmem ağzını burnunu kırarım.Ancak bunun için çok sinirlenmemi gerektirecek bir sebeb olmalı yaptımda.Sakin görünüşlü ama sinirlenince ben bile kendimden korkarım.

ben bu konuda hiç konuşmayayım en iyisi.
vukaatim çok ta ...

bende aynen öyleyim ya. Sakinin görnüyom ama damarima basildimi agzini burnunu kirarim cidden cok sinirli oluru. Ama öfkem hemen gecer.

ay istemesemde haksizliga tahammulum yoktu ve bu durum karsisinda malesef dilim yerine ellerim ayaklarim calisirdi.zamaninda az kisi dovmedim.ama suan tam bir hanimefendiyim canim.Ama yani bir zamalar erkek fatmaydim simdi o halimi dusundukce suanki halime sukur ediyorum :)

hayır hiç öyle kavga ettiğim olmadı sevmediğim istemediğim tasvip etmediğim insanlarla görüşmemeyi tercih ettiğim içindir belkide kimseyle saç saça kavga edecek raddeye gelmem bir de bazıları soğuk biri olduğumu söyler herkes öyle kolayca yaklaşamıyo zaten bana yaklaşabilenlerde yakın arkadaşlarım oluyolar sorun kalmıyo
ama sınıfta uyuz uyuz saçımızı çeken,uğraşan erkeklere karşı bütün kızlar toplanıyoruz ne yalan söyleyeyim sırnaşık şey sınav stresimizi onlarla atıyoruz zavallı neco az mı çekiyo benden sırnaşık şey

ewt saç saça cok kavga ettım -bn teke tek kavgaları sevıorm hep teke tek ettım 3-4 kere dayak yedıgımı hatırlıyorum.haftada 3 defa en az kavga ederım cok kavgacı bı yapım var. bu arada bu baslık neden acıldı aramızda kavga turnuvası falan duzenlencekse benım de adımı yaz gülçin

hiç öle bi durum yaşamadım çünkü kendimi bu seviyeye asla düşürmek istemem bana göre bi durum deil, ama içimden böle bi istek geçmedi mi geçti, sevdiim erkekle cilveleşip ona kur yapan kadını bigüzel evire çevire dövmek istedim ama sonra kendimi küçültürüm diye böle bişiye kalkışmadım hemde adamın bi tarafı kalkar diye, bak benim için saç saça girdiler diye :)) ama itiraf ediyorum rüyalarımda defalarca saçlarına yapıştım üstüne yürüdüm, hem de öldürürüm seni öldürürüm diyerek :)))

Daha o kadar aşağı düşmedim..
Bir insana zarar vermem ben..
tartışırım ağaz dalaşı belki ama ben insan gibi davranırım..
Birilerine elimi kaldıramam vuramam..
Günahtır..

ayyyevet çok ettim...br kıza senin ağzını çaaarttt diye yırtarım demiştim Çok üzgünüm çoook..oda türkan şorayın sultan diye bir filmi vardı ordan yerleşmişti aklıma çocukluk işte..saçını başını yolmuştum kız yolun ortasında ağlayarak kalmıştı...
bide bir erkek dövmüştüm...
ya ben ne kadar azgınmışım ya..sırnaşık şey
allahtan şimdi eser yok o halimden...
çocukluk işte ablası ..geçti gitti...:roflol::roflol:

sokak kızı mıyım ben ayol ne işim olur kavgayla dövüşle
daha hakaret etmeyi beceremem nerde kaldı ki kavga -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…