• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç ruh çağırdınız mı?

ruh çağırdınızmı

• evet

OY: 13 56,5%
  • hayır

OY: 10 43,5%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

cokmasum

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
101
Puanlar
688
arkadaşlar ruh çağardınızmı hiç biz çocukken çok yapardık toplanıp ruh çagırırdık evde
aklıma geldi şimdi en çokta tarkanın ruhunu çağırırdık dalga geçerdik

Cagirdik...ben ablam ve kuzenimzle....:1ninca:

15-17 yaslarindaydik iste...:hulya:

Simdi parada verseler yapmam...:1ninca:

hayatta denemem

çok korkağımdır

ortaokuldayken okulun bodrumunda bi ara her teneffüs gider ruh çağırırdık ama gelmezdi:1no2:

tam az önceki mesajı yazarken yere bişey düştü aklım gitti mesela

bi de ruh çağırsam korkudan ölürüm heralde

Evet çağırdık.Bekle bekle gelen giden yok ,sıkılınca fincanı hep ben oynatmıştım,herkesin istediği cevapları vermiştim:kedi:11-12 yaşlarındaydım kaydirigubbakcemile3

aslaaaaaaaaa
tırsarım bennn

Cahilik iste ya.benneyaptımki...simdi diyorum ya para verseler yapmam....akannehir

Tirsak degilmdir aslinda...fakat bu ruh cagirma olaylarini inceledikten sonra gelenlerin kesinlkle ruh degil üc harfliler oldugnu duydugumda ahanda böyle akannehiroldum...

Aman aman sakin sakin...:olmaz:

küçükken çağırmıştık bikaç defa. ama hatırlamıyom geldimi gittimi.
tabi şimdi yapmam korkarım:)

Son düzenleme:
küçükken inanırdım birde

Şimdi ben de çağırmam..Aman aman hiç işim olmaz..delikafadulden

:1shok: :1shok::)))) çağırmıştık tabi yaaa..
amanin şimdi olsa yapamam doğrusu
cahillik işte...
fincan oynuyordu herkesin parmakları fincanda harflere gidip geliyor falan ....
bilmem artık gelen ruh olmadığı kesinakannehir
aman allah korusun
bidaha mıııı tu tu tu evlerden ırak......
:bbo:

çokkkkkkkkkkkkk cahillik zamanlarımızda meraktan çok yaptık.ama adamın başına ne gelirse meraktan gelimiş ya biz yine bir gün böyle seans yaparken işte bize sizin peşinizi bırakmayacağım gibi bir şey yazmıştı üstüne bir de aynı dakkada elektirik keislmesin mi biz çığlık çığlığa nasıl kaçtığımızı hatırlamıyorum bayağı bir tekisinden çıkamamıştık.daha da o son oldu.

çokkkkkkkkkkkkk cahillik zamanlarımızda meraktan çok yaptık.ama adamın başına ne gelirse meraktan gelimiş ya biz yine bir gün böyle seans yaparken işte bize sizin peşinizi bırakmayacağım gibi bir şey yazmıştı üstüne bir de aynı dakkada elektirik keislmesin mi biz çığlık çığlığa nasıl kaçtığımızı hatırlamıyorum bayağı bir tekisinden çıkamamıştık.daha da o son oldu.

Ehhhhhh.......bir musibet bin nasihattan iyidir dememisler bosuna...kaydirigubbakcemile3

Kizkardesimin bir arkdasina resmen musallat oldu böyle bir olaydan sonra...Allah korusun...:Saruboceq:

hatta teyzemde yapmış bir ara ölmüş akrabalardan birinina adıyla ama mussallat olmuş tüm duvarlardaki eşyalar düşmüş neler neler teyzem kafayı yiyecekmiş dualar hocalar zor kendine getirmişler.ve teyzem bunu yaptığında evli koca kadındı.aman kızlar sakın haaaaaaaaa.

çağırdığınız RUH değildir..Gelende RUH değildir.
CİN dir dadanırsa hayatınızı karartır duyurulur...

çağırdığınız RUH değildir..Gelende RUH değildir.
CİN dir dadanırsa hayatınızı karartır duyurulur...

Biliyoruz canim....ama o yaslarda cahilik iste cidden ruh oldugna inaniyorsun....akil bali olduktan sonra aman Allah korumus diyorsun sadece....benneyaptımki

asla yapmam yapanında yanı nda durmam...

üc harfli seyleri cagiramam ben..

Kalpten giderim ben :sinifsinif:

Ehhhhhh.......bir musibet bin nasihattan iyidir dememisler bosuna...kaydirigubbakcemile3

Kizkardesimin bir arkdasina resmen musallat oldu böyle bir olaydan sonra...Allah korusun...:Saruboceq:

o mussallat olayına yönelik yaşadıklarım var tuhaf rüyalar görüyordum ama her gece aynı rüya rüyamda üç harflileri görüyorum beni kovalıyorlar ben bildiğim tüm dualrı sürekli okuyorum tam da rüyamınn bitiminde bu sefer elimizden kurtuldun ama bidahi sefere kurtulamayacaksın diyorlardı ama her gece aynı riya bikere yakaladı bitanesi ama nasıl can çekişiyorum rüyada rüyamda ak sakallı bir adam geldi beni elinden aldı.o sıra tabi onların etkisiyle yönlendirmesiyle ben manyak fal bakmaya başlamıştım kahve ve su falı.hiç tanımadığım insanların hayatlarındaki kişi isimlerine kadar hatta duyan soluğu bizim evde alıyordu.bu onlara davetiyeymiş iletişime geçmekmiş daha beter olmuştum.bazı şeyleri yaşamadan hissetmeye başlamıştım.bizim orda bir hoca vardı karnında girmiş dedi bayağı bir belimde okunmuş düğümlü iple gezdim bana gece aynaya bakma ve resimli kıyafet giyme demişti.adam aldım okuya okuya dedi özellikle küçük kızları seçerlermiş ya da aklı noksanları onları idare etmek kolay olurmuş.ne büyük cahillik.sen Yüce Allahın yasakladıklarını yaparsan böyle olur.

Back