- 10 Ekim 2014
- 31.848
- 142.639
- 798
- Konu Sahibi Mislinadorak
-
Konuyu nereye sürüklüyosunuz bnde onu anlamıyorum.Paramşa kimseyi ezdiğim yok para verdiğim halde ezilen benim bilginiz ola
Hanımlar özel hastanede doğum yapmayı düşünüyorum ve hamileyim.İnşallah doğumada az kaldı.Doktorum 4 tane test istedi bnde gidip testleri yaptırayım dedim.Dolmuşla gittim.Gidiş 2.5 tl.Sonra hasta kayıttaki kadınla konuştum konuşmaz olaydım.Bana bu testleri nakit ödeyebilecek misiniz hanımefendi bunları sigorta karşılamaz dedi.Bende dünden hazırlıklıyım kocamın kredi kartını bile aldım.Nakit 100 tl aldım fln.Ben testi yaptırmak istiyorum ne kadarsa söyleyin dedim.Kadın sizi arkadaşa yönlendireyim boşuna vaktimi almayın dedi.Neyse diğeri geldi.İsterseniz doktorunuzun sekreteriyle görüşün dedi buna da tamam dedim.Doktorumun sekreteri testleri sağlık ocağı da yapıyor.Orada yaptır ve sonucu getir dedi.Neyse bunada tamam dedim.Yine dolmuşa binip evimin yakınındaki sağlık ocağına gittim.Ondanda yedim bi iki azar tam oldu.Neymiş önceki randevuma niye gelmemişim zaten bu sağlık ocağıda ayrı dert her ay çağırıyor bunlar yetmezmiş gibi her ay 2 tüp kan alıyor.(damızlığım ya ben) geçen ay gelmemişim diye onunda tiribini yedim.Sırf bebeğim için katlandım he bu yavrucakda olmasa topunu neyse.Köprüyü geçene dek yani ayıya dayı diyene dek 2 testi yaptırdım ama diğer 2 testi sağlık ocağı yapmıyomuş (glikoz ve idrar testini) bunlar için üşenmeyip yine dolmuşa para verdim.özel hastaneye gittim.Kardeşim parası neyse vereyim yeter ki testleri yapın dedim.(kavga çıkarıyodum az kalsın.) Allahtan öncekinin aksine uysal birine denk geldim.Ücret 20 tl hanımefendi dedi.Parayı ödedim.yeni yemek yediğim için tokluk glikoz testini 1 saat sonra yaptılar.Yani 1 saatde onun için bekledim.Birde dönüş için 2 buçuk tl yine dolmuşa verdim.Şimdi soruyorum size bu Allahtan reva mı? Ya bu parasıyla rezil olmak değilde nedir? Baştan 60 tl verseydim de ödeyip gitseydim yani.Bu ne böyle git gel git gel.Bide dolmuşa toplam10 tl gitti boşu boşuna başka bişey olsa içim yanmayacak ama bu saçmalık yani.İsraf.Özel hastaneye gidiyosun bi dert devlete gidiyosun ayrı dert.Ödeyecek olan benim.Ama benim derdim onları koyuyor bu ne ya.
Parayı sorun etsem özel hastaneye gitmem diyom hala 60 tl nin muhabbetini yapıyo diyosunuz.Kimsenin ezdigi yok. "Ödeyebilecek misiniz?" cumlesine bozulup 60 lira için "param var" gösterisi yapmaya kalkmasaydiniz belkide o kişi ilgilenecekti sizinle. Ayriyeten yine kendinizi ifade edemeyip kavga cikar diye git gel yapan kendinizsiniz.
Yok kardeş yediğim azar aldığım karşılı bide üstüne yorgunluk için :)Tüm bu tantana fazladan veriğiniz 5 lira dolmuş parası mı?
Parayı sorun etsem özel hastaneye gitmem diyom hala 60 tl nin muhabbetini yapıyo diyosunuz.
Tüm bu tantana fazladan veriğiniz 5 lira dolmuş parası mı?
Ya bnm sağlık ocağında aile hekimim her ay çağırıyor.Her ay 2 tüp kan alıyorlar birde izlem dedikleri bişey var bebeğin kalp atışlarını dinlemek için heray çağırıyolar yani.)Onlar sizin iyiliğiniz için demiş hanımefendi yani ne var ki bunda orada boşa para vermeyin diye özeldeki görevli sağlık ocağında da yaptırabilirsin diye doktorun sekreterinle görüş demişler ne güzel yoksa alırlardı parayı yaparlardı yani o zaman yok ben burada yaptırmak istiyorum gidemem deseydiniz yok biz sizin kanınızı alamayız diyecek halleri yok ya bir barkoda bakar. Azar falan yok yani.
Sağlık ocağına gelince neden ayda bir çağırıyorlar sizi ve neden kan aldılar ilk başta anlamadım bende hamileyim gittim kaydımı açtılar sorular sordular tansiyon tartı falan o kadar ayda bir gel falan demediler kan da almadılar ilk başta. Sadece ikili test sonucunu bildir, tetanoz aşısı için geleceksin dediler o kadar. Oraya heyr ay gitmene neden gerek var ultrasona almıyorlar ki olabilir böyle şeyler oraya gitmeyi seçen sizsiniz
Kavga çıkmasın diye bişey demedim.
Ya bnm sağlık ocağında aile hekimim her ay çağırıyor.Her ay 2 tüp kan alıyorlar birde izlem dedikleri bişey var bebeğin kalp atışlarını dinlemek için heray çağırıyolar yani.)
Sorun para da değilmiş aslında azarlanmasıymış ama konu içerisinde o kadar çok 2,5 lira okudumki sorun 5 lira 10 lira değilmiş hep biz yanlış anlamışızOyle deme. Parayi sorun etse özele gitmezmiş. Parasi neyse soylesinler odeyecekmis ugrastirmasinlar insani. Onlar kim ki konu sahibine odeyebilecek misin diye soruyor!!! Konu sahibinin yaninda esinin kredi karti ve 100tlsi var yaniii. Sanki odeyemeyecek.
Resmen kimseye iyilik yapip dusunmeyeceksin bu devirdeEeee madem öyle baştan sağlık ocağına gitmeseydiniz madem paranizla yatıracaktınız tamm beni dusunmus olabilirisniz ama beb hepsini burda ücretli yaptırmak istiyorum diyebilirdiniz kimse de buna karşı çıkmazdı ve her ay o kanı kimse sizden boştan yere almiyor sizin ve bebeğinizin için damızlık değilsiniz bilin istedim
Sorun para da değilmiş aslında azarlanmasıymış ama konu içerisinde o kadar çok 2,5 lira okudumki sorun 5 lira 10 lira değilmiş hep biz yanlış anlamışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?