- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
- 103
- Konu Sahibi Mislinadorak
-
Parayla rezil olmakla ne alakasi var.Hanımlar özel hastanede doğum yapmayı düşünüyorum ve hamileyim.İnşallah doğumada az kaldı.Doktorum 4 tane test istedi.isted bnde gidip testleri yaptırayım dedim.Dolmuşla gittim.Gidip 2.5 tl.Sonra hasta kayıttaki kadınla konuştum konuşmaz olaydım.Bana bu testleri nakit ödeyebilecek misiniz hanımefendi bunları sigorta karşılamaz dedi.Bende dünden hazırlıklıyım kocamın kredi kartını bile aldım.Nakit 100 tl aldım fln.Ben testi yaptırmak istiyorum ne kadarsa söyleyin dedim.Kadın sizi arkadaşa yönlendireyim boşuna vaktimi almayın dedi.Neyse diğeri geldi.İsterseniz doktorunuzun sekreteriyle görüşün dedi buna da tamam dedim.Doktorumun sekreteri testleri sağlık ocağı da yapıyor.Orada yaptır ve sonucu getir dedi.Neyse bunada tamam dedim.Yine dolmuşa binip evimin yakınındaki sağlık ocağına gittim.Ondanda yedim bi iki azar tam oldu.Neymiş önceki randevuma niye gelmemişim zaten bu sağlık ocağıda ayrı dert her ay çağırıyor bunlar yetmezmiş gibi her ay 2 tüp kan alıyor.(damızlığım ya ben) geçen ay gelmemişim diye onunda tiribini yedim.Sırf bebeğim için katlandım he bu yavrucakda olmasa topunu neyse.Köprüyü geçene dek yani ayıya dayı diyene dek 2 testi yaptırdım ama diğer 2 testi sağlık ocağı yapmıyomuş (glikoz ve idrar testini) bunlar için üşenmeyip yine dolmuşa para verdim.özel hastaneye gittim.Kardeşim parası neyse vereyim yeter ki testleri yapın dedim.(kavga çıkarıyodum az kalsın.) Allahtan öncekinin aksine uysal birine denk geldim.Ücret 20 tl hanımefendi dedi.Parayı ödedim.yeni yemek yediğim için tokluk glikoz testini 1 saat sonra yaptılar.Yani 1 saatde onun için bekledim.Birde dönüş için 2 buçuk tl yine dolmuşa verdim.Şimdi soruyorum size bu Allahtan reva mı? Ya bu parasıyla rezil olmak değilde nedir? Baştan 60 tl verseydim de ödeyip gitseydim yani.Bu ne böyle git gel git gel.Bide dolmuşa toplan 10 tl gitti boşu boşuna başka bişey olsa içim yanmayacak ama bu saçmalık yani.İsraf.Özel hastaneye gidiyosun bi dert devlete gidiyosun ayrı dert.Ödeyecek olan benim.Ama benim derdim onları geriyor bu ne ya.
Parayla rezil olmakla ne alakasi var.
Sizin icin bedava yere yonlendirmisler hayir paramla burada yaptirmak istiyorum deseydiniz yaptirdaydiniz.
Ücretini sormadan kim ne derse yapmissiniz.
Ücreti sordum testi yaptırmak istiyorum dedim.Kadın hemen beni başkasına yönlenyönlendirdi.Sigorta karşılamazmış ya sanane kardeşim.Baştan 60 tl versem bu rezillikler olmazdı.Bu hamile halimle dolmuşa bindim kaç kere.Bunca gerginliğe ne gerek var? Ben fiyatını sordum ödemeyeceğim mi dedim? O dinlemedi.(testlerin toplam fiyatı 60 tl imiş)
Sekreterlerin tavırlarını hiç beğenmiyorum hepsi bi havadalar. Hastalarla nasıl konuşcaklarını bilmiyorlar. Ama anlamadığım neden her gidip gelmenizde bi daha dolmuş parası verdim gidiyorum yine dolmuş parası verdim diye belirtiyosunuz ki. Taksiyle değil ya dolmuşla gayet normal gitmişsiniz.
Sacma olmus bir daha israr edersiniz.Bana odeyebilecekmisiniz bile diyemezler o ayri ucret soylenir gerisi bana kalmis.Ücreti sordum testi yaptırmak istiyorum dedim.Kadın hemen beni başkasına yönlendirdi.Sigorta karşılamazmış ya sanane kardeşim.Baştan 60 tl versem testleri yaptırsam bu rezillikler olmazdı.Bu hamile halimle dolmuşa bindim kaç kere.Bunca gerginliğe ne gerek var? Ben fiyatını sordum ödemeyeceğim mi dedim? O dinlemedi.(testlerin toplam fiyatı 60 tl imiş)
Meyraoz66 sanaydı cevabım.Anlaşılsın diye belirttim.Benim ev ve hastane arası 1 dolmuş.1 kere boşa gidip gelmemi saymazsak 10 tl gidiş geliş ödedim.2 kez git gel yani.
Hepsi dert ama haklısın :)yorgunluğu, zaman kaybını dert etmiyorsunuz da fazladan 5 lirayı mı dert ediyorsunuz?
35 lira kardasınız..
Doktorumun sekreteri testleri sağlık ocağı da yapıyor.Orada yaptır ve sonucu getir dedi.Neyse bunada tamam dedim.
Kavga çıkmasın diye bişey demedim.hayır parasıyla burda yaptırmak istiyorum deseydiniz?
Kadının soğuk tavırlarına kıl oldum biraz.Fiyatı söylemedi ödeyemeyecekmişim gibi.biraz gücendim.Hayır burada bakamayız dememişler ki
Sağlıkocağı ücretsiz demişler
Sen de atlamış gitmişsin.
Gitmeme hakkın da vardı
Yok ödemeyi yapayım burda test yaptırmak istiyorum diyebilirdin.
Kavga çıkmasın diye bişey demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?