- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi Mislinadorak
-
Karşımdaki görevli durup dinleseydi kendimi ifade edebilirdim ama o direk sizi başkasına yönlendireyim diyerek kalktı.Sanırım kalktığı için bnm sorumu yani ücreti sorduğumu duyamadı.
E haklı değiller miGitmeyince garip garip bakıyolar :)
Duymadıysa tekrar edersin sizin gönlünüz yokmuş orda yaptırmaya yoksa nolursa olsun orda yaptırmak istediğinizi ifade ederdiniz
Dilekçe fikri için sağolun.Daha önce birine sağlık ocağının aramaması için ne yapacağımı sorduğumda kimse dilekçe ver dememişti.Bunu bi deneyim.E haklı değiller mi
Siz bence gidip ben tedavilerini kendi irademle reddediyorum diye bir dilekçe verin
Onların da sorumluluğu kalmasın
Ama bu onların değil sizin suçunuz onlar bilgilendirme yapmışlar size düşüyordu kabul edip etmemek.Niye gönlüm olmasın.Bebeğim için herşeye razıyım.O an şaşkınlığıma denk geldi.
Ama bu onların değil sizin suçunuz onlar bilgilendirme yapmışlar size düşüyordu kabul edip etmemek.
Ben bugün gittim.Gebelik takibi istemiyorum dilekçe imzalayacakmışım dedim.Oyy nerden söyledim.Aldılar beni dr odasına."o da nerden çıktı?Öyle bişey yok!Kim söyledi de kim söyledi?"Dilekçe fikri için sağolun.Daha önce birine sağlık ocağının aramaması için ne yapacağımı sorduğumda kimse dilekçe ver dememişti.Bunu bi deneyim.
Şimdi bu yorum nerden çıktı böyle insanlarla çok mu karşılaştınız? Ben sağlık hizmetleri için öfkeyle bi genelleme yapıp hepsine öfkemi belirttim ya siz? Sizin bu yaptığınızda bnden eksik kalır değil.Öfkeden bana sataşıyorsunuz.Madem bizim vereceğimiz 3 5 parada gözleri yok o zaman adam gibi muamele ederler.
Sağlık çalışanları değil ama böyle k.çını yayıp otururken canını disine takıp sağlık çalışanlarına atıp tutanların temiz bir dayak yemesi lazım. Ve insallah iğrenç leş kokulu kafanız düzelmeden bir derdiniz olduğunda sağlık çalışanı bulamazsınız. Siz ve sizin gibilerle ayni ülkede yaşadığım için utanıyorum.
Bende utanıyorum. Sağlıkçı olarak bedduanız bile sinirlendiğinizde ölmemiz..
Ölsek zaten kimsenin umrumda değil. Kendinize bakarak yola çıkmışsınız ama yola çıktıklarınızdan haberiniz yok.
Yazdıklarım tecrübe ile sabittir.
Mesleğinizi savunun güzel bir şey demek ki hakkıyla yapıyorsunuz..
Peki ya yapmayan?
Sizce herkes adil mi?
Bu kadar insan yalan söylüyor bir siz mi doğrusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?