- 23 Ocak 2010
- 2.279
- 765
-
- Konu Sahibi Lawyergirl97
Allahım ben ne okudum şimdi
Üşenmedim sonuna kadar okudum bi mok anlamadım
Anal nerde ki : DSonuna kadar okuyanlara madalya vereceklerdi
bir çoğumuz anal’a kadar okuyup koptuk konudan maalesef
Haklisin senin kafa yerde burnun kaf dağında resmen çok büyük çelişki kutlarim bu özgüveni
Dün aynı konuyu açmıştı ve ordaydıAnal nerde ki : D
Orayı kaçırdım
Rezil olurum anlatirsam herkes duyar okuldaki arkadaslarim hocaların hatta annem bile
Bir dkka ya kafam karıştı bu olay Türkiye' de mi oluyor ????? Tekrar okuyamiycam yazıyı biri açıklasın durumu ??. Hayır öyle ise kızım bütün yazdıklarımdan vazgeciyorum. Deli misin sen ? Yurda git dava aç. İster isteyerek olsun ister istemeyerek. Rezil olursan ol . Adam seni belki afedersin birşey yapıp atacak sonra kenara. Bak yaşın küçük anlıyorum böyle düşünmekte haklısın. Ama aç gözünü . Bu olay şimdi nerede?
Bu kadar çözüm odaklı düşünüp kendimizi yormayalım bence, arkadaş Varolmayan Ülke’de yaşıyor olabilir
Yav ne rezilligi vezir olacak değilsin ya anlatmayıp. Gömerler helvani yerler rezillik yerine vezir olacağım demeye devam edersen!!!Bu kadar çözüm odaklı düşünüp kendimizi yormayalım bence, arkadaş Varolmayan Ülke’de yaşıyor olabilir
Ya işte çelişki beni konuya çeken, arkadaş sözde hukuk okuyor, tıp da okuyacakmış, oldukça idealist ama daha sözde kendi karşılaştığı haksızlıkla baş etmeye yeltenmiyorYav ne rezilligi vezir olacak değilsin ya anlatmayıp. Gömerler helvani yerler rezillik yerine vezir olacağım demeye devam edersen!!!
Çaktırma ben anladım sanıyordum . Ama hala muallaktayim . Galiba o 17 sayfa ben gibi olanların eseri .Ben konuyu anlamayıp çıkmıştım siz anlayıp üstüne bir de 17 sayfa döşediniz mi
Ne bilim çoğunluk öyle demiyor amaRuhsal durumu kötü olan senden başka insan göremiyorum ben burda ya canım sende keşke yaşasan bunları da o zaman anlasan beni belki
Galiba sosyal sorumluluk projesi ödevi falan vardıYa işte çelişki beni konuya çeken, arkadaş sözde hukuk okuyor, tıp da okuyacakmış, oldukça idealist ama daha sözde kendi karşılaştığı haksızlıkla baş etmeye yeltenmiyorhayır bi insan durduk yere neden böyle bir hikaye uydurur, at da destekli at @Babasinincadikizi
Aynen ya, gerçeksen önlemini güvenliğini al sonra da tedavi ol @BabasinincadikiziGaliba sosyal sorumluluk projesi ödevi falan vardı
Bizde onun taslağı olduk. Ne olursa olsun yani kim olursan ol. Tekrar söylüyorum arkadaşa . Hayatını bitirirsin git herşeyi anlat . Anlatamiyorsan polise. Gidemiyorsan kaç git . Gömerler seni . Bizde bir kız vardı fake galiba sesi soluğu kesildiğine göre deriz. sonra yorumlarda adın geçer. Geçen müge anlı da anlattilardi. Aynı o muhabbet diye . Korkma gerçeksen !!!
Allaha havale ediyorum sizi ve senin gibileri ....bide dalga geçmeye kalkıyorsunuz lan bu site ne kadar salak site bisürü gereksiz saçma sapan konuşan insan var kizlarsoruyor bin bssar buraya be bura kadar salak insan yok en azindan tedavi olması gereken çok kişi var burda yazık içim acıdı ya...Aynen ya, gerçeksen önlemini güvenliğini al sonra da tedavi ol @Babasinincadikizi