Başta çok zorlandim okumakta. Biraz önce tekrar denedim; sonuna kadar okudum. Bir an önce hayatindan çıkar. Onun seni koruması ya da birilerine bağırması; seni sevdiği anlamına gelmiyor. O sevgi değil canım. Seni bildiğin malı olarak görmüş. Yani eşyanın bile manevi değeri olabilir. Ama bu adam manevi değer yüklememis. Anladığım kadarıyla baban yok ayirisiniz yada başka bir durum. Psikolojik olarak da büyük ihtimal ya ailesel problemlerin var ya da sevgi ihtiyacin var. Çünkü bu kadar kör olma şansın yok. Senin babanın olmadığını en başta öğrenmiş ya da biliyor. Erkekler bunu kullanır. Özellikle pislik olanlar. Hareketlerinde sürekli ona muhtaç olduğunu ve yapayalnız olduğun imaları gözüküyor ,bittiğinde bile. Senin bir hayatın var ; zor şeyler yaşamış olabilirsin . Ama hayat sadece ondan ibaret değil ! . İnan bana sevgi bu da değil. Eğer kendini ; bir ilişkide yanlış bir şeyler olduğunu, aklının bir köşesinde ,geciriyorsan o şeyler gerçekten yanlıştır. Sana önerim olabildiğince uzak dur . Numaranı değiştir. Yerini veya kaldığın yeri değiştir. Değiştirmiyorsan bile bir an önce; herhangi yanlisinda veya problemde polis ile görüş. Yurtdisinda bu tür durumlar çok daha dikkat ediliyor. Uzaklaştırma karari çıkar. Bir ilişkin olması ya da bağını devam ettirmen onlar için farketmez. Tokat atmış sahitleri bile gosterbilirsin ya da geçen olayın yerini adresini verebilirsin; bir problem olduğunda polise ilk olayı değil diye bilgilendir mutlaka . Senin oraya gitmiş olman farketmez. Kendini çaresiz sakin hissetme böyle bir durumda. Kimsenin yargılamasına gerek yok. Önemli olan senin doğru adımlar atabilmende . Eğer ilk kez onla yasadiysan birşeyleri ben ne yapcam şimdi ne yaparım gibi sakin düşünme . İnan bana hayatının hatasını yaparsın . Afedersin başka türlü olupta ben ter temizim demektense cesaretinle doğruyu anlatırsınAdam olan bir insan sok hayatına boylelerini değil. Hiçbir zaman başkalarınin çok iyi insan şöyle böyle lafına da kanma , en yakının annen arkadaşın dahi olsa bu. Yanlışı görüyorsan ; "hadi biraz daha deneyim kurtaririz düzelir" gibi gibi laflar sadece hayatini bitirir. Dediğim gibi yalnız hissedip hayatımın sonu yapcak birseyim yok diye sakın ola bu adamla görüşme . Büyük ihtimal psikolojik bozukluklar var cinsellikle ilgili yazdıklarına dayanarak açık ve net söylüyorum. Haberlerde bir ton insani böyle katlediyorlar. Hayatını karartma . Korkma; bir problem olunca, " yaparım , ederim , polisi aricam" git demek yerine; direk olarak polisi ara ve hayatından tamamen çıkar .!!! Bu adamı tanıyorum o kadarda değil yapmaz deme emin ol yapar. !! Bu arada uzun oldu galiba
. Ve lütfen yazın duzenle.