Hiç mi sevmemiş beni bir insan nasil bu kadar kötü olabilir lütfen sonuna kadar okuyun ?

Hiç mi sevmemiş beni herşeyi mi yalanmış?

• Evet,hiç sevmemiş,yalanmış

OY: 72 84,7%
  • Hayır,sevmiş

OY: 13 15,3%

• Ankete Katılan
    85
Ne demek okuma ya ne diyorsun sen okumazsam yazık ederim kendime ne cahil diplomalı insanlar varken ben yazık edemem kendime
Bacım diplomalı cahilin bile yapamayacağı şeyleri yapmışsın :)
Seni yurt köşelerinde kesip, oldurup atsalar kimin haberi olacak ?
Adamla birbirinizin odasında yurt gibi bir ortamda girip girip çıkmışsınız bu nasıl akil tutulması ?
Sen okuma annem ciddiyim.
Git ananin dizi dibinde tentene ör.

Sözlerinden kaliteli kişiliğinizi anlıyorum insan gerçekten de sözlerinin basitliğine belli eder kendini ve zekasını herşey gerçek tamam mı bilip bilmeden ne sorguluyorum beni ve hayatımı be senin haddine mi kendine bak sen nasıl hukuk bitirdiysen kopyayla filan mi diploma almak birşey değil evet hukuk okuyorum tıpa da calisiyorum ve kazanıcam da

Ne oldu zoruna mı gitti bu yasam azmim ve mücadelem

Bu ne basitlik ya çok salak kişiler var bu sitede harbiden bazıları hariç insan gibi konuşamaz misin basitliğini böyle ortaya koymama ne gerek vardi

Ne oldu zoruna mı gitti bu yasam azmim ve mücadelem

Süzme kim belli burda intelligent olan bir insan olmadığın belli oluyor bayan zeki hanım

Offf, bir mesajla nasıl dolmuşsun yahu?
Yaz yaz bitirememişsin.
Çok azimlisin, kendini ayaklar altına aldırmaya, bayağı mücadele vermişsin bu konuda ki karşındakine hiç iş düşmemiş.
Sen hukuk okuyorsan madem, daha kendine kalkan ele karşılığını veremiyorsan adalet önünde, kime nasıl yardımcı olacaksın hak aramakta?
Ha ayrıca, nasıl hukuk bitirdiğimle ilgili varsayımların da tam sana yakışır şekilde, kişi kendinden bilir işi.
Hadi babasının cadı kızı hadiiiiii.

O öyle dedi ben böyle dedim yerine özet geçseydin belki biraz okunabilirdi.

Adam zaten sabıkalı almanyada yani gasp sucundan 7 yıl içerde yatmış burdaki polis biliyor ve bende birşeyler olduğunu seziyorlar anlatamıyorum

Adam zaten sabıkalı almanyada yani gasp sucundan 7 yıl içerde yatmış burdaki polis biliyor ve bende birşeyler olduğunu seziyorlar anlatamıyorum

Sende bir şeyler olduğunu seziyorlar? Sen ne önemli bir insanmışsın ya o değil de taktım ben sana, bu konunun sıkı takipçisiyim, bayılırım böyle ego kasan çelişki dolu şeyleri incelemeye

Ben onunla mutluydum ve okulumu derslerimi hiç ihmal etmedim sınavlarım yüksekti

Tum yurtlar meb e bglidir ve uymasi gerekn bazi kati kurallar vardir kimse sizi attim diyip atamaz fakat ahlaki normlar bu kurumlardaki o kati kurallardandir ve atilmaniza tek sebebtir bence iliskilerinizi ve mesafe kelimesini bi tekrar dusunun.

Ya başta belki fake değildir ihtimaliyle ılımlı bir yorum yazdım da, sonra diğer sayfaları daha detaylı inceledim, konu sahibinin yazdıkları, sonra bana verdiği cevap falan.. fake ise fake, gerçekse gerçek ama ben bu saçmalığın nereye varacağını merak ediyorum

Neden anlatamiyorsun korkun nedir?. Bu ilk degilse zaten iç işleri onu direk olarak sınır dışı eder. Çok özel olmazsa hangi ülkedesin ?. Eğer bir korkun varsa hemen git polise durumu anlat. Sığınma evine yerleştirirler seni. Hiçbir şeyden korkun olmasın . Özellikle Türkiye'de değilsin . Türkiye'de belki korunma kararı su bu çıkarsan bile başına birşey gelebilir. Ama bulunduğun yer Fransa , Danimarka ,İsviçre gibi AB veya AB den daha yüksek statülü bir yerse korkun olmasın . En azından korkun varsa ; hayatı tehliken olduğunu bildir. Sürekli olarak gözetliyorlar orda. Biz yurtdışından geldik ben 6 yaşındaydım akrabalarım hep yurtdışında. Ve kendi kuzenim eşiyle ayrıldı . Çocuklarını göstermedi kadın . Hiçbir şey yokken gitti şikayet etti ; canıma kast edilebilir diye. Polis zoruyla evini bastılar kuzenimin . Ve 1 seneye yakın göremedi çocuklarını . Sürekli polis gozetledi evini. Eminim alkol veya uyuşturucu esrar tarzı birseylerde kullniodur bu hap gibi. Uzak dur . Polise git . Bildiklerini anlat.

Rezil olurum anlatirsam herkes duyar okuldaki arkadaslarim hocaların hatta annem bile

Tum yurtlar meb e bglidir ve uymasi gerekn bazi kati kurallar vardir kimse sizi attim diyip atamaz fakat ahlaki normlar bu kurumlardaki o kati kurallardandir ve atilmaniza tek sebebtir bence iliskilerinizi ve mesafe kelimesini bi tekrar dusunun.
Yurtdışında okuyor . Ben mi yanlış anladım ?? . Yurtda o zaman yurt dışında. Burda okuyupta böyle bir yurt olayı varsa zaten . Olayı direk havale etmek gerekir bakanlığa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…