Hiç mi sevmemiş beni bir insan nasil bu kadar kötü olabilir lütfen sonuna kadar okuyun ?

Hiç mi sevmemiş beni herşeyi mi yalanmış?

• Evet,hiç sevmemiş,yalanmış

OY: 72 84,7%
  • Hayır,sevmiş

OY: 13 15,3%

• Ankete Katılan
    85
Allah razı olsun sizden valla, gözüm kanadı okuyamadım üyenin konusunu.
Kusura bakma konu sahibi ama aile besleyip büyütsün belli bir yaşa getirsin, kelimenin tam anlamıyla kıçını yırtsın iyi yetiştirmek için(kusura bakmayın), çocuğumuz okusun diye yurtdışına kadar göndersin, siz de okumaya diye gidip gününüzü gün edin. Rezillik bu yaptığın. Alınabilir veya kırılabilirsin ama sen bu kafayla daha çok kazık yersin. Sana değil ailene acıyorum. Ve evet çok merak ediyorsan sevilmemişsin, kullanılıp iş bitince de atılmışsın bir kenara.

Yani konu bana inandırıcı gelmiyor açıkçası
Benim aklıma yurt sahibi Nuri Alço ve arkadaşı coşkun görüntüsü geliyor

Yada dediğimiz gibi yurt olmayan bir eve falan konu sahibi yurt diyor

O sevmiş mi bilmem de önceki konudaki küçük ayrıntıya istinaden söylüyorum: Siz kendinizi sevmemiş, kendinize değer vermemişsiniz

Sanmıyorum onun benimle işi bitti daha da aramaz sormaz beni karşıma çıkacağını sanmıyorum

arkadaş sözde hukuk okuyor bir de.he başka bir yorumda da tıp sınavına hazırlandığını söylemiş yersen
Hahahah ne seviyesiz insanlar varmış bu sitede ya senin gibi çok güldüm beni tanimiyorsun etmiyorsun ama masallah nasıl yorum yapiyorsun hangi organinla konusuyorsunn acaba merak ettim de kusura bakma

Seni de Allaha havale ediyorum o zaman ben kötü bişey yapmadım sadece sevdim inandım bu mu suçum

Evet bi arkadaşım vardi erkek okuldan o çok beni uyardı ama onu dinlemedim gözüm kör olmuştu resmen onu da terslerim sanane diye bak yazık edersin kendine o adamın seninle evleneceğini sanmıyorum gönül eğlendiriyor kullanip atar seni üzülürsün aileni de üzersin desi seni tehdit ediyorsa şöyle bana polis var hukuk okuyan bi kızsın bide tip sınavına çalışıyorsun dedi akıllı bi kız olduğunu biliyorum kendine gel dedi ben onu karışma diye terslerim sanane filan çok pişmanım o da iletişimi kesti sonra benimle çıktığım adamla iki kez filan kavga etmislerdi

hiç sevmemiş kullanmış seni.bence bu adamdan uzak dur.dengesizin teki bu adam

Nasil bir ilişki bu adam resmen kullanmis sizi uzak durun arasa bile gorusmeyin bir hata yapmissiniz guvenmissiniz bidaha ayni hataya dusmeyin ...okulunuzu bitirin ve kosarak uzaklasin oradan
Ve hala öyle birini seviyorum Allah beni kahretsin sevdiğim adam başka bir insan olmuş sanki o değil şimdiki adam

Canım ben de hukuk bitirdim, aktif olarak avukatlık da yapıyorum ama senin kadar süzmesini görmedim bizim kulvarda. Yani ya fakesin-ki inşallah öylesindir yoksa meslek adına utanırım senin gibilere kadar düştük mü diye- ya da baya süzmesin. Bana verdiğin cevaptan bu iki ihtimal çıkıyor. Herkes senin için kavga ediyor da hem hukuk okuyup hem tıp için hazırlanıyorsun da PEH PEH PEH. Egonu beslemeye çalışırken çok zorlanmıyorsundur umarım?

Neden kendinize eziyet ediyorsunuz yazık değil mi size? İyi niyetinizle sevmişsiniz sevilmek istemişsiniz bu çok doğal... ama şunu kabullenin karşısında ki adam adam değil ... kurtulduğunuza sevinin böyle bir psikopattan...

Yani öyle biri sevemez mi hicbir kızı belki sevdiği bi kız vardır yada şuan hayatında başka biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…