Hiç mi sevmemiş beni bir insan nasil bu kadar kötü olabilir lütfen sonuna kadar okuyun ?

Hiç mi sevmemiş beni herşeyi mi yalanmış?

• Evet,hiç sevmemiş,yalanmış

OY: 72 84,7%
  • Hayır,sevmiş

OY: 13 15,3%

• Ankete Katılan
    85
Hem sevgilinin hem de yurt sahibinin sana bunları söyleyecek kadar haddini aşmasının tek sebebi sensin. Şuan gençsin anlamayabilirsin. Heyecan peşinde koşuyorsun sadece gerisi çöp... kendine yazık etmişsin. Böyle bi adam seni sevse ne olur sevmese ne olur. Zorla şöyle yaptı Böyle yaptı yazmışsın hiç inandırıcı gelmedi. Sevgilinde farkında olmalı ki defalarca sen (ne hikmetse) sen istemediğim halde seni bi.şeylere zorlamış.

takıldığın tek nokta bu mu seni akıllı kız. utanma da yok ki ahahhaha neyse.
Evet utanma da yok tamam Allah ıslah etsin seni yaşadıklarımdan bide dalga geçmeye kalkıyorsun akıllı kadın bu ne özgüven sana kim verdi bu hakki yorumlardsn degerin ederin belli oluyor zaten konusmalardan anlasiliyo insanın elitligi

:))) oh olmuş sana. yaptığı bin tane rezilliği gelip burada marifet gibi anlatan her zaman eleştiriliyor, görmüşsündür. yüzüne vurulunca zoruna gitmesin. elitlikle bağdaşan bir yanı yok bunun. boyun eğdiğin ve ellerinle müsade ettiğin onca saçma şeyden sonra kimin bu mesaja ne cevap yazmasını bekliyorsun? evet seni hiç sevmemiş. sen de bütün yaptıklarına, küfür, hakaret, şiddet ve tecavüze varan cinsel istismarına müsade etmişsin.

Ikinizde de gurur onur yok ve yasadiginiz ask degil...neyin kafasi bu diyesi geliyo insanin saglikli bisey degil bu yasadiginiz yani bunun sonunda bi evlilik bi duzgun bisey beklemeyin olmamis zaten kendinize sayginiz kaldiysa uzak durun uzak tutun...evlencekmiş miş hee 2019 dayiz azcik uyanin

''hakaret küfür etmesi beni zorla kolumdan tutup arabaya bindirmesi yolda önümü kesmesi bağırması'' ...
Ah kızlar, ah kızlar... Şu dediklerini genç kızlara ebeveynlerinden birisi yapsa resmen evi terk edersiniz ama sevgiliniz yapınca daha adamın peşinden ayrılmıyorsunuz.

Allah kızlarımıza akıl fikir versin ve böyle adamlarla karşılaştırmasın.

Haddimi aşmak istemem ancak aileniz sizi okumaya göndermiş oraya namusunuza hakaret edilsin, tokat yiyin, itilip kakılın diye değil.
Evet doğru bilmişsiniz hiç sevilmemiş üstüne bir de küçük düşürülmüşsünüz.
Kendinize çeki düzen verip hayattaki değerlerinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Size sevgilinizin yaptıklarını anneniz babanız yapsa evi terk edersiniz, hakkında bir sürü şey söylersiniz ama yapan sevgili olunca, bağıran, çağıran, küfür eden, kolunuzdan cekip arabaya zorla bindiren, önünüzü kesen anormal bir varlığın peşinden kosarsınız, azıcık gururunuz olsa keşke..

Sevmiş yada sevmemis ne fark eder adam sana sevistikten sonra para vermiş bu kabuledilemez resmen o... demiş sen anlamamissin sonra ağzıyla demis yurt muduru nasıl senin odanın anahtarını ona verir yurttan bi şekilde çıkman iyi olmuş o adamı sil at kafandan azcık kendine değer veriyorsan cevap sevmemis resmen seni kullanmis ayrıca ben yurt müdürüne şaşırdım sizi videoya falan almış olmasınlar aklima bu geldi bide yurt erkek kizmi ya ben hiç görmedim öyle karışık yurt

biri özet geçebilir mi ya

Arkadaşımız uni okumaya uzağa gitmiş ve orada bir yurda yerleşmiş.
Gittiği gün kendinden büyük yurt sahibinin yardımcısını görmüş ve tanışmılar. Ardından sevgili olmuşlar.
Bazı geceler yurtta beraber kalıyorlarmış oğlanın odasında aralarında birşeyler geçiyormuş.
Çocuk çok kıskançmış, koruyomuş kolluyormuş ama aynı zamanda kavgalarında hep hakaret küfür vs. Varmış. Kız da ayrılmak istemiş ama çocuk yalvarmış etmiş ikna edip kızla yine tensel temaslarda bulunuyormuş. Evlenicem gel yüzül bakalım diyormuş ama hiç bir şekilde ciddi değil.
Neyse bir gün yine ayrılmışlar kız çocuğun çalıştığı yeri basmış ve söylenmiş sen kandırdın beni ş...z diye o da herkesin içinde namusuna dokunan küfürler edip kolundan tutup kapıya atmış.
Yurttanda gönderilmiş, çocuk hiç kalsın etsin vs yardımcı olmamış.
Başka yurda yerleşmiş işte adam başta yardımcı olmuş ama artık arayıp sormuyomuş.
Şimdi de beni kandırdı gerçekten hiç sevmemiş mi diyor.

Hala sorguluyor yani :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…