- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi Lawyergirl97
Evet utanma da yok tamam Allah ıslah etsin seni yaşadıklarımdan bide dalga geçmeye kalkıyorsun akıllı kadın bu ne özgüven sana kim verdi bu hakki yorumlardsn degerin ederin belli oluyor zaten konusmalardan anlasiliyo insanın elitligitakıldığın tek nokta bu mu seni akıllı kız. utanma da yok ki ahahhaha neyse.
:))) oh olmuş sana. yaptığı bin tane rezilliği gelip burada marifet gibi anlatan her zaman eleştiriliyor, görmüşsündür. yüzüne vurulunca zoruna gitmesin. elitlikle bağdaşan bir yanı yok bunun. boyun eğdiğin ve ellerinle müsade ettiğin onca saçma şeyden sonra kimin bu mesaja ne cevap yazmasını bekliyorsun? evet seni hiç sevmemiş. sen de bütün yaptıklarına, küfür, hakaret, şiddet ve tecavüze varan cinsel istismarına müsade etmişsin.Evet utanma da yok tamam Allah ıslah etsin seni yaşadıklarımdan bide dalga geçmeye kalkıyorsun akıllı kadın bu ne özgüven sana kim verdi bu hakki yorumlardsn degerin ederin belli oluyor zaten konusmalardan anlasiliyo insanın elitligi
bu saydıklarının hiçbiri yurt sahibinin yapacağı şeyler değil.sen başka yerde kalıp yurt mu diyorsunuz orayaYurt sahibi vermiş annemin numarasını ben vermedim bilip bilmeden konusmayin
konu buram buram fake kokuyo sallakonunun başındaki anket ?
umarım öyledir valla ay canııım yazık dememizi bekliyor herhalde sinir oldum yakonu buram buram fake kokuyo salla
biri özet geçebilir mi ya