Hiç mi sevmemiş beni bir insan nasil bu kadar kötü olabilir lütfen sonuna kadar okuyun ?

Hiç mi sevmemiş beni herşeyi mi yalanmış?

• Evet,hiç sevmemiş,yalanmış

OY: 72 84,7%
  • Hayır,sevmiş

OY: 13 15,3%

• Ankete Katılan
    85
Annem uzakta çünkü bende yurtdışında okuyorum okuduğum bölüm de kolay bi bölüm sayılmaz zaten ders calismam gerekirken yapamıyorum birara tip sınavına hazırlanıyordum şimdi çalışmayı bıraktım nerdeyse ben gerçekten çok kötü bir kizim hayırsız bir evladim artık kendimi de taniyamiyorum bu ben miyim diyorum bildiğin gibi degil hiçbişey ne hissettiğimi ne düşündüğümü bilmiyorsun çok üzülüyorum travma gibi bir yük oldu bana yaşadıklarım herşey aklıma geliyor birden her yerde onunla iyi kötü anılarım filan ve üzülüyorum öyle birini nasıl sevdiysem Allah beni kahretsin nasıl güvendiysem

Orası nasıl bir yurt öyle? Elini kolunu sallayan erkek rahatça odanıza giriyor? Yaşadıklarınız korkunç. Umarım bunlardan bir ders çıkarmışsınızdır. Kusura bakmayın ama çok saf görünüyorsunuz ve karşınızdaki de bu saflığınızdan faydalanıp sizi kullanmış. Ortada aşk sevgi filan yok yani. Ne okuyorsunuz bilmiyorum ama annenizin yanına dönseniz, sizin için daha güvenli olur sanki.

Anlamak için çok uğraştım birkaç defa okudum ama tam çözemedim konuyu hala. Siz bu adama yurttan atılırken sizi korumadığı için mi sitemlisiniz şuanda?

Diğer anlattıklarınız gereksiz kıskançlıkları, kavgaya şiddete meyilli oluşu, cinsellik konusunda sizin isteklerinizi umursamayan tavrı hep sevdiğine inandırdığı dönemlerde olmuş şeyler çünkü ve bir kısmını sevgisinin kanıtıymışçasına anlatmışsınız.

Bir de aralarda da hep benimle evlenmeyeceksin ayrılalım tartışmalarınız olmuş onların sebebini de tam çözemedim ama benim anladığım bu adam o zamanlarda da hala da sizinle romantik bir ilişki içinde olma peşinde. Yani bu adam kendi içinde tutarlı. İlişki anlayışı bu.

Sizin gözünüz açılmış bu tarz bir sevginin zehirli ve yıkıcı olduğunu anlamışsınız diyeceğim ama hala sizin için daha fazla kavga çıkarmadığına ve 3 aylık ilişki de yüzük alıp gelmediğine bozulduğunuza göre konu o da değil.

Bir silkelenip kendinize gelin bu adamla niye evli olmak isterdiniz onu düşünün. Yurttan atılmanız sizin için hayırlı olmuş bu çevreden uzaklaşmışsınız. Artık iletişim kurmayın kendisiyle yardım istemek için.

Bir de şu var konuda hem bahsettiğiniz eski sevgilinizin hem bilumum erkeğin (emlakçı/yurt sahibi/dükkan sahibi vs.) düzenli kötü muamelesine uğruyorsunuz. Bir ihtimal bu son ilişkiniz bakış açınızı bozmuş olabilir. Kendinizi dışarıdaki kötülüklere çok açık ve savunmasız hissediyorsunuzdur, normalde kendi kendinize halledebileceğiniz basit bir flört mesajı ya da satış görevlisinin kaba tavrı size altından kalkamayacağınız büyük bir olay gibi geliyordur vs.

Ya da tavırlarınızı biraz gözden geçirmelisiniz çünkü yeni tanıştığınız insanlara suistimale açık olduğunuz izlenimini veriyorsunuzdur. Yalnız olduğunuzu, yaşadığınız ülkede kimden destek alacağınızı vs. bilmediğinizi bilerek veya bilmeyerek belli ederek. Daha güçlü olun ve daha güçlü durun.

Yaşadığınız yerde yardım alabileceğiniz kadın dayanışma gruplarını ya da göçmenlerle ilgili kurumları bir araştırın. Sosyal ve hukuki haklarınızı iyice bir öğrenin mesela. Sonra okuldaki arkadaş çevrenizi geliştirin. Gerektiğinde danışabileceğiniz ve yardım alabileceğiniz arkadaşlarınız olsun. Güçlü olun ki elin dengesiz manyaklarına kalmasın sizin koruyucu şövalyeniz olmak.

İşte tam bir psikolog. Ben faninin söylemek istediklerini çok profesyonelce açıklamış. Sondan 3. Paragraf özellikle

hukuk okurken tıp sınavına mı hazırlandın senaryo yazıyorsan da geçmişte karakterler hakkında yazdıklarını unutup her sayfada yeni şey ekleme.

ekim ayında tanıdığın çocuğun elinde annenin ceptelefonu ne geziyor ya bu kadar değersizsiniz bu kadar mı kıymet vermiyorsunuz kendinize bu nasıl bir şeydir şaka gibi var ya başınıza gelen her şey müstehak adam resmen tecavüz etmiş tecavüz sayılması için illa penetrasyon gerekmiyor hala yok aramadı yok sormadı allahım ağzıma ne geliyorsa saymak istiyorum ama engelliyorlar beni sonra

Yazıp yazıp siliyorum.
Bunu okuyunca yeni yorum yazmaktan vazgeçtim:)
Bunu oku konu sahibi.

Yurt sahibi vermiş annemin numarasını ben vermedim bilip bilmeden konusmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…