Hiç mi sevmemiş beni bir insan nasil bu kadar kötü olabilir lütfen sonuna kadar okuyun ?

Hiç mi sevmemiş beni herşeyi mi yalanmış?

• Evet,hiç sevmemiş,yalanmış

OY: 72 84,7%
  • Hayır,sevmiş

OY: 13 15,3%

• Ankete Katılan
    85
Çok detay yazmışsın hatırladıklarıma yorum yazayım.
1. İstediğin kişiyle istediğin şeyi yaşayabilirsin ancak yaşadıklarının sorumlulukları altında ezileceksen yapmamalısın.
2. Yurt sahibi seni beden yurttan çıkardı? Bu ilişkinin yurtta yaşandığını öğrenmesi nedeniyle mi? Eğer böyleyse çok kötü bir durum. Öncelikle kendi imajını toparlamalısın. Nerde barınıyorsun?
3. Seviştikten sonra sevgilinin sana seversin diye para vermesini anlamadım. Bu ne terbiyesizlik! Sen de almadın ve gerekli cevabı verdin diye umuyorum. Birine cevap vermek ş...z.vs demekle olmaz onunla iletişimi keserek olur. Sen üstüne üstüne gidiyorsun hala adamın.
4. Kıskanmak marifet değil. Şöyle düşün beraber yolda yürürken sana birisi laf atıyor ve yanındaki adam sana laf atanla kavga ediyor diyelim. Kavga etmesi seni sevdiğini göstermez. Sadece yanında olduğun için arkasından yanındaki kıza sahip çıkamıyor denilmesin diye de kavga etmiş olabilir.
5. Annesiyle evlilik hakkında konuştuk yazmışsın. Yurtdışıda okuyorsun okurken gelin evi modundaki kadınlar gibi evlilik lafına heyecanlanıyorsun.
5. Bu adamın seni sevmiş ya da sevmemiş olması birşeyi değiştirmez. Yaşananları unut. Adam karaktersiz. Sen de cahillikle diyeyim çok hata yapmışın, görüşmeyi sürdürerek yanlış yapmaya devam etmişsin.

Hayır etmem ben onu hayatımdan sildim ve o da dönmez zaten işini gördü işi bitti nasılsa benimle yurt sahibinin sözünden dışarı da çıkmazdı o ne derse oydu

çok haklısın ilk defa adam akıllı bi yoruma rastladım teşekkür ederim görüşün için ben onun gerçek yüzünü göremedim çok iyi rol yaptı ayrilalim dediğimde yada kiskandiginda bazen gözleri doluyordu o derece iyi rol yaptı inandım iste her ne kadar ona sana güvenmiyorum sen beni sevmiyorsun desem bile

Yurt sahibi bana odan temiz değildi gibi bahanelerle çıkarttı beni ama o da ayrı bi şerefsizmis hep derdi bak bu cocuk seni gerçekten seviyor bana hep seni konuşuyor filan

Anal yapmayan adam sevmez mi diyelim ne diyelim

Onu silmişsin, o yüzden fikrim değişti mi diyelim

Son düzenleme:
Yani yurttan atılmam onun yüzünden mi diyorsun bikere ilişkiye girdiği ve beni artık istemediği için ama bana dedi ki sonra istersen birlikte benim odada yasayalım diye kira da ödemezsin demişti pislik

Yani yurttan atılmam onun yüzünden mi diyorsun bikere ilişkiye girdiği ve beni artık istemediği için ama bana dedi ki sonra istersen birlikte benim odada yasayalım diye kira da ödemezsin demişti pislik
Ben se arkadaşa katılıyorum. Yurt sahibi zaten hem Arkadaşı hem patronu sanırım. Siz bu durumu anlamadınız mı gerçekten?

Yurt sahibiyle birlikte tezgah yapmışlar bence biri çok güzel kullanmış diğeri de ona yardım etmiş. Sonuçta sıkılınca bir bahaneyle çıkarmışlar. Bu kadar kolay güvenip her şeyi sonuna kadar yaşamayın. Sonradan ben neler yaptım böyle diye üzülmektense baştan dik durun. Hakaret eden adama son kez olduğunu bile bile sadece suratına tükürülür başka bişey yapılmaz. Okulunuza derslerinize bakın evlilik için bu kadar acele etmeye evli gibi yaşamaya hiç gerek yok bence. En önemlisi kendinize değer verin başkasına değil

Tövbeler olsun. Çocuğum senin ailen yok mu? Bırak sevgiyi falan git ailenle yaşa mümkünse. Yazıp yazıp siliyorum gencecik bir kızı kırmamak için ama mümkünse ailenle yaşa. Bir daha da senin odanın anahtarını birilerine veren, o anahtarla içeri girip sana tecavüz eden adamlarla muhatap olma. Hiç mi sorgulamadın kardeşim bu nasıl yurt, bunlar nasıl insanlar diye. Hani bir an bile ben ne yapıyorum bana ne muamelesi yapıyor bu insanlar demedin mi?

Ama kirayı oduyordum aksatmıyordum ne istediler benden yurt sahibi dedi ki onun suçu yok o bana dedi seni cikartmiyim diye seni ben çıkardım o kim ki burda karışsın sadece bi çalışan dedi

Ben o adamla sevgiliydim ve ilişki de onun odasında olmuştu

Benim tek annem var babam yok

Benim tek annem var babam yok

Tamam neden annenle yaşamıyorsun mesela? Çünkü anlattıklarına bakılırsa burası yurttan başka her yere benziyor. Rezil bir yer. Hakaretler, kovmalar, odanın anahtarını vermeler. Bu nedir yahu. Sevgili falan değilmişsiniz ayrıca. Bizler de genç olduk, sevgililerimiz oldu. Böyle muamele görmedik kimseden. Mevzu cinsellik de değil üstelik. Mevzu, cinselliğin bile pazarlık şeklinde yaşanması. Kardeşim biraz kendinize saygınız olsun yahu. Size orospu diyen, hakaret eden adamların (lafın gelişi) yatağına girmeyin mesela. Seviyor mu diyorsunuz hala. Sevgi böyle bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…