Hiç mi merak etmiyor

mavimavi33

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
446
655
103
Kısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bende dedim bozulsun kimyan, zaten bozulsun diye söyledim. Sen benim kimyamı bozuyorsun ya seninkide bozulsun. Ne demek arayip sormamak merak etmemek, bu ilk değil ki genelde böylesin zaten.
Sonrada küstü zaten, şu an mesafeli, konuşmamaya çalışıyor. İnsan karısını aramaya neden imtina eder. Hep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.

Valla bence siz sorun cikartmissiniz :) adam guzelce cocugunu almis, evine gelmis, kiziyla huzurlu bir sekilde duruyor. Siz sorun aramissiniz. Ben hic sevmem esim beni arasin neredesin diye sorsun! Benim sinirlarim. Isim bitince gelirim eve!!!

Ben az önce eşime anlattım erkek ya belkı daha iyi yorum yapar diye kım haklı sence dıye ben kararsız kaldım eşim dedı ki kadın haklı erkek bile haklı diyorsa sen de haklısın ben natur kaldım ama sureklı oluyor demıssın o sıkıntı işte belkı karakteri mı o acaba

Ay sağolun valla, bende mi gariplik diye düşünüyorum bir an. Arayıp hesap sorsun demiyorum bende ama evdeki insan yok yani hiç mi merak etmiyorsun be adam nerdesiniz diye.

allah askina neyini merak etsin, cocugunu alip evden cikmissin. hava karardi dedigin saat 8 9 bile degildir. bunda merak edecek ne var?
virvirvir arasa neredesin niye gittin diye darlasa daha mi iyi?
ayrica madem evden çıkıyorsunuz ve bu ekstrem bir durum neden haber vermiyorsunuz adama?
"kocaya kaçsam 3 gun haberin olmayacak" ne ayip bir cümle
konuda hatali tek kişi sizsiniz. resmen dram yaratmaya calisiyorsunuz siradan normal bir günde

Valla bence siz sorun cikartmissiniz :) adam guzelce cocugunu almis, evine gelmis, kiziyla huzurlu bir sekilde duruyor. Siz sorun aramissiniz. Ben hic sevmem esim beni arasin neredesin diye sorsun! Benim sinirlarim. Isim bitince gelirim eve!!!
Eşiniz hergun aynı saatte işten eve geliyorsa, o gün gelmediyse haber de vermediyse merak edip aramaz mısınız.

Eşiniz hergun aynı saatte işten eve geliyorsa, o gün gelmediyse haber de vermediyse merak edip aramaz mısınız.
ayni sey degil. adamin gelme saatinde gelmediyse ve haber vermediyse tabii ki ararsin kaza mi geçirdi ne oldu diye.
sizde böyle olmamış ki. eve gelmis yemek yemissiniz. gayet tüm ev halki evdeymis. sonra cocugu alip kisa sureligine evden gitmis, gelmis ki esi yok.
o arada ne olacak evi hasimlar basip sizi mi kaciracak, cocugunuz bir anda hasta mi olacak (ki acil bir sey olsa evden cikarken anlasilir kapiyi iki yerden kitlemezsiniz + panikle cikilan ev her zaman kendini belli eder)
adam da heralde gelir simdi diye acmis tv izlmemis. saat daha da gec olsa hala gelmeseniz arardi tabii ki niye aramasin.
ev insanin en huzurli olmasi gereken yerken sudan sebepler bulup caninizi sıkmayın hem kendinizin hem esinizin. böyle sacma sozler soyleyip sizi daha cok sevmesini, merak etmssini sağlayamazsınız. en fazla sizden soğumasını sağlarsınız. istediğiniz sey bu degilse bjraz daha dikkat edin sözlerinize

İşte benim eşim aramaz. Ben üç saat sonra eve gelsem yine aramazdi. Bu sadece küçük bir örnek. Evet söyledigim söz hiç hoş değil bende biliyorum ama kafasına biraz dank etsin istedim. Bu kadar rahatlık bana batıyor valla. Güveniyorum da güveniyorum, ilgisizliğin adıni güven koymuş.

İlgili erkek nasıl davranır merak ettim. Bir örnek verirmisiniz.

Ilgisizlik mi? Yaa bu benim icin de guven! hepi topu oglani kresten alinca bime ugramissiniz. O da kizi alip eve gecmis. Allah gostermesin, kimsenin basina bir kaza gelmesin bu sure zarfinda. Bunun icin trip yapmak, kendimi değersiz hissetmek saniye aklima gelmez. Acaba sorun sizin yuksek ihtiyaclarinizda mi yoksa esinizin vurdum duymazligijda mi bunu dwgerlendirmek lazim.

Benim eşim de beni hiç aramaz çünkü sabahtan gideceğim yerden haberi olur ya da evden çıkarken arar söylerim. Hava kararmışsa ve uzun süredir eve dönmemişsem elbette ki merak edip arar.

kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım.
Bence konunun geçmişi var olduğundan dolayı takılıyorsunuz çevremde benzerini yaşayan aileler var ve genelde erkeğin merak etmemesi sürekli olunca böyle bi patlama oluyor bu çok kötü. Kadın olarak merak edilmek istenmesi bence çok değil ama bunun fazlasıda insanı bıktırır emin olun . Ayrıca bana göre kullandığınız şu kelime sizi tamamen haksız yapıyor kadın olarak dışardan baktığımızda bile itici geliyor.

İlgili erkek nasıl davranır merak ettim. Bir örnek verirmisiniz.
Yüzlerce örnek verilebilir. Sorun bu değil ki.
Sorun sizi merak etmemesini, ilgiyle bağdaştirmaniz. Benim eşim de böyle bir durumda beni evde bulmasa, merak etmez. Ya annemde ya parkta ya markette olduğumu ve geleceğimi bilir.
Saat çok geç olmuştur, ekstrem bir durum vardır, çocuk ya da siz hastasinizdir, vs vs aramaz merak etmez anlarım. Ama bir markete gittiniz ve arkanıza düşmedi diye, bu kadar tartışmaya gerek yok ki. Söylediğiniz söz de gereksiz ve ağır olmuş.
Siz sanırım kıskansın, merak etsin, arkanızdan koşsun filan istiyorsunuz. Ama bunlar çok sağlıksız. Toksik dediğimiz ilişkiler bu şekilde zaten.

Benim eşim de beni hiç aramaz çünkü sabahtan gideceğim yerden haberi olur ya da evden çıkarken arar söylerim. Hava kararmışsa ve uzun süredir eve dönmemişsem elbette ki merak edip arar.
Benimki de haber vermesem niye haber vermedin demez ,eve gelmesem aramaz, gün içinde bir kere bile arayıp sormaz. Hep böyleydi neyi zorluyorsam bende . Bir gün test yapacağım saat kaça kadar gelmezsem arayacak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…