- 10 Ekim 2023
- 359
- 126
- 23
- 39
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Eşinin huyu böyle iki çocuk olana kadar anlayamamis olamazsınız. Düzelir sandınız demekki. Benim eşim de öyle, bazen de sık arayasi tutar o zamanlarda da bu beni niye arayıp duruyor diye ben bozuluyorum. Onun gamsız umursamazligina alıştım demekBenimki de haber vermesem niye haber vermedin demez ,eve gelmesem aramaz, gün içinde bir kere bile arayıp sormaz. Hep böyleydi neyi zorluyorsam bende. Bir gün test yapacağım saat kaça kadar gelmezsem arayacak merak ediyorum
Evet yanımda arkadaslarimin annesi de arardi benim annem de bı kere bile aramaz böyle insanlarla yaşayınca biz de öyle oluyoruz demekki. Şimdi kocam da aynı. Ben bunu kırmaya çalışınca kriz oluyo adamda telefon fobisi var sanki telefonu bile sessizde hep arayınca ulaşamıyorum çünkü duymuyor, benimki sizin kocanizdan da beterHayır, eve geldiğinde kapı duvarsa bir arayıp nerdesiniz demesini istiyorum, çağımızda o kadar zor değil hani 24 saat elimizde ya o telefon. Kızım arkadaşıyla gezmeye çıktığında aramamistim.Aklı başında ve güvendiğim için rahatsız etmiyim diye (16 yaşında). Eve geldi bir kere bile aramadın,arkadaşımın annesi kaç kere aradı dedi. Bu erkek kadın ilişkisinde değil, tüm ilişkiler için geçerli. Herkes ilgi bekliyor. Beklentim de haksız olduğumu düşünmüyorum.
Tabiki canım, tek seferlik birşeye kim böyle tepki verir, 20 yıllık umursamazlık varYani işin açığı benım
Bulustugum arkadasların eşleri
saat başı arıyor sabahtan aksama dek bulustuysak(8-10 saat kadar)
Hadi ıkı Saatlık bulustuysak bu seferde ıkı saatin ıcınde bes kez konusuyorlar daha sık aralıklı oluyor yani bu seferde.
Bu da bana garip gelır mesela.
Noluyoruz
Nıye bu kadar 'nerdesın noldu napıyosun' dıye aranıyorlar bende buna gelemem ve benım iliskim boyle degıl
Dısardaysamk bence bızı rahat bıraksınlar kımse beni yemıyor yese de zaten yetısemeyecegıne göre zırt pırt aramasına gerek yok
Bence sız Baska yerden İlgi eksıklıgı yaŞıyorsunuz arkadaslarımda bence oyle...
O yuzden aramadı dıye patlamıssınız, esas sorun aramaması degıl benceDi mi? Genel ılgısızlıge dolmuşsunuz
Siz mutlu bir insan değilsiniz, mutlu bir evliliğiniz de yok. Bu yaptığınız yorumlardan belli.Evet mantıklı bir insanımdır genelde. Eşimi belli kriterlere göre seçip, memnun olmasam da kişilik özelliklerini değiştirmeye çalışmadığım, olduğu gibi kabul ettiğim ve karşılıklı gerilimi tırmandıracak gereksiz hareketler ve hakaretlerde bulunmadığımız için sakin ve yolunda giden bir evliliğimiz var. Başka soru?
Yemin et… Benim niye bundan haberim yok peki?Siz mutlu bir insan değilsiniz, mutlu bir evliliğiniz de yok. Bu yaptığınız yorumlardan belli.
Mutsuzluğunu bu kadar belli etmeYemin et… Benim niye bundan haberim yok peki?
Tamam apla.Mutsuzluğunu bu kadar belli etme
Sen günün 24 saatini burda yorum yapmakla geçir, çünkü senin böhüüü diye ağlayacağın kadar bile durmuyordur kocan evdeTamam apla.
Ne yapayım peki, kocam beni merak etmiyor böhüüü diye konu mu açayım dersin?
Allah allah. Kocamı benden iyi tanıyorsunuz belli ki. Nerden bu tanışıklık?Sen günün 24 saatini burda yorum yapmakla geçir, çünkü senin böhüüü diye ağlayacağın kadar bile durmuyordur kocan evde
He he eminim öyledir mutluluklarAllah allah. Kocamı benden iyi tanıyorsunuz belli ki. Nerden bu tanışıklık?
Olmadı şekerim, ben kocamın çok evde durmasından şikayetçiyim. Çıkmıyor adam dışarı bensizdarısı başına.
Şaka bir yana ben burada anonim sayılmam arkadaşım. Evime giren çıkan, eşimi tanıyan bir sürü arkadaşım var bu sitede. O yüzden yalan yazmam. Mutsuzsam mutsuzum derim, mutluysam mutluyum, kocam neyse onu anlatırım. Görüyor insanlar sonuçta gerçek hayatta da. Yani bana sararak kendini komik duruma düşürme bence. Gerçekten dilerim eşin benimki kadar evine bağlı, sana düşkün bir adam olsun, beklentilerini karşılasın. Ama olmuyorsa da zorlamanın alemi yok.
Az daha abartsaydınYa bunlar ne biçim cevap vermiş. belki başına bir iş geldi. Bir telefon geldi ailenden birine bi şey oldu. Ben sabah uyanır uyanmaz eşime mesaj atarım işe gittinmi sağa salim vardın mı diye. Herkes darlanmaktan bahsetmiş. Bu darlanmak değil aynı evdesiniz. Olduda aileleriniz çat kapı geldi. Bir şey olduda. Ne cevap verecek insanlara. Ben kızmın evine gitsem kocası yayılmış yatıyor kızdan bir haber deliririm yani. Eğer arayıp eve gel diye seni rahatsız etse ikide bir bu bahsedilen darlama sıkma olur. Ama habersiz olmak kötü. Ayrıca ben de çok canım sıkıldıgında eşimin canını sıkıcak laflar söylüyorum. Yoksa o umursamayacak ben içim içimi yiyeceğim birazda o sinirlensin diy esöylüyorum. Biz kadınlar birazcık böyleyiz sinirlendiğimiz kadar sinir ederiz. Sanmıyorum bu lafındna dolayı senden sogumaz.
Az daha abartıp eşimden bir haber olayım dimi. Benim babamla annem burda bahsettiğiniz gibiydi. Bir gün annemi hastaneye yatırıyolar. Kimse ulaşamıyo okuldna geldim annem yok. Annem zor bela hastane çalışanlarında tanıdıgımız birini bulup babamı aratıyor hastanede olduğunu öğreniyoruz kadını sabah arasaydı sabahtan haberimiz olacaktı. Ya da şu örneği vereyim bi gün ben zehirlendim eşim beni arıyor ulaşamıyor annesini arıyor ulaşamıyorum diye hepsi dışardna kapıyı zorlayıp içeri girdiler beni böyle hastaneye götürmüşlerdi. Her zaman bunlar olacak değil ama aynı yatagı paylaştıgın kişiyide merak et.Az daha abartsaydın
Markete giderken haber vermemişsiniz. O da sizi aramamış. Sonraki muhabbet zaten faciaKısaca konuyu anlatacağim. Kızım okuldan geldi, dershaneye gitti. Tam kaydını yaptirmamistik. Sonra eşim işten geldi yemek yedik. Eşim ben dershaneye gidicem kaydını yaptırayım diye sessizce çıktı gitti. Hava kararmisti. Bende 3 yaşında oğlumla dışarı çıktım bir market gezdik. Eve geldim, eşim kizimi da almış gelmişler. Uzanmış TV bakıyor. Dedim eve gelmişsin bu kadın nerde diye hiç mi merak etmiyorsun, niye arayıp sormuyorsun. Mahalle de cenaze vardı. Cenaze evine gittiniz diye düşündüm dedi. Dedim öyle zannetmekle olmaz ne demek aramamak. O sessiz kalınca hepten sinir oldum. Tam odadan çıkarken, kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur dedim çıktım. Eşim buz gibi oldu hiç konuşmadı, 1 saat sonra falan bana şöyle dedi. Ne konuştuğuna dikkat et benim kimyamı bozma.
Bende dedim bozulsun kimyan, zaten bozulsun diye söyledim. Sen benim kimyamı bozuyorsun ya seninkide bozulsun. Ne demek arayip sormamak merak etmemek, bu ilk değil ki genelde böylesin zaten.
Sonrada küstü zaten, şu an mesafeli, konuşmamaya çalışıyor. İnsan karısını aramaya neden imtina eder. Hep ben sorun çıkaran taraf oluyorum. Ben haksız mıyım.
Yani bana gore sizde haklısınız kocanızdaHayır, eve geldiğinde kapı duvarsa bir arayıp nerdesiniz demesini istiyorum, çağımızda o kadar zor değil hani 24 saat elimizde ya o telefon. Kızım arkadaşıyla gezmeye çıktığında aramamistim.Aklı başında ve güvendiğim için rahatsız etmiyim diye (16 yaşında). Eve geldi bir kere bile aramadın,arkadaşımın annesi kaç kere aradı dedi. Bu erkek kadın ilişkisinde değil, tüm ilişkiler için geçerli. Herkes ilgi bekliyor. Beklentim de haksız olduğumu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?