Hiç mi merak etmiyor

Eşinin huyu böyle iki çocuk olana kadar anlayamamis olamazsınız. Düzelir sandınız demekki. Benim eşim de öyle, bazen de sık arayasi tutar o zamanlarda da bu beni niye arayıp duruyor diye ben bozuluyorum. Onun gamsız umursamazligina alıştım demek

bence uygun hakareti secememis:))
yoksa kaprisle "hayatimdaki insana agzimiza geleni soylemiyorum" lafının ne alakası var
kaldi ki ben de eskiden sinirlenip sevgililerimim karnina vurup saçını falan cekerdim (onlar da salak gülerlerdi), anlik sinirle büyük buyuk cumleler kurup pisman olurdum.
sonra "iyy" dedim "ben ergen miyim ya. ne iğrenç bir hareket. hiç bana yakisiyor mu?"
sonra yoga kursu nefes egzerisizi falan epey caba sarfedip bana iyi gelen şeyi buldum. simdi birine bir laf etmeden önce "bu olay tum bagimi kesecek kadar büyük mü?" diye soruyorum kendime. cevap evetse agzina edebilirim. ama cevap hayirsa birkac saniye düşünüp bekleyip söyledigimi farzedip susuyorum:))
herkese de öneririm.
bjr de ağzına geleni soyleyeni ya kocasi ciddiye alir sinir olur kavgalar eder, karisindan sogur. ya da "amaan bos bos konusuyor iste tadimiz kacmasin" der duymaz, onemsemez.
ikisi de birbirinden beter

Evet yanımda arkadaslarimin annesi de arardi benim annem de bı kere bile aramaz böyle insanlarla yaşayınca biz de öyle oluyoruz demekki. Şimdi kocam da aynı. Ben bunu kırmaya çalışınca kriz oluyo adamda telefon fobisi var sanki telefonu bile sessizde hep arayınca ulaşamıyorum çünkü duymuyor, benimki sizin kocanizdan da beter

eşini neden kışkırtmaya çalışıyorsun ki anlamadım. yüz göz olmak bu ve bunun geri dönüşü de yok daha dikkatli olmalısın

Tabiki canım, tek seferlik birşeye kim böyle tepki verir, 20 yıllık umursamazlık var

Siz mutlu bir insan değilsiniz, mutlu bir evliliğiniz de yok. Bu yaptığınız yorumlardan belli.

Sen günün 24 saatini burda yorum yapmakla geçir, çünkü senin böhüüü diye ağlayacağın kadar bile durmuyordur kocan evde
Allah allah. Kocamı benden iyi tanıyorsunuz belli ki. Nerden bu tanışıklık?

Olmadı şekerim, ben kocamın çok evde durmasından şikayetçiyim. Çıkmıyor adam dışarı bensiz darısı başına.

Şaka bir yana ben burada anonim sayılmam arkadaşım. Evime giren çıkan, eşimi tanıyan bir sürü arkadaşım var bu sitede. O yüzden yalan yazmam. Mutsuzsam mutsuzum derim, mutluysam mutluyum, kocam neyse onu anlatırım. Görüyor insanlar sonuçta gerçek hayatta da. Yani bana sararak kendini komik duruma düşürme bence. Gerçekten dilerim eşin benimki kadar evine bağlı, sana düşkün bir adam olsun, beklentilerini karşılasın. Ama olmuyorsa da zorlamanın alemi yok.

evli çocuklu kadınsın, kocana kocaya kaçsam üç gün sonra haberin olur demek gerçekten nerden aklına geldi? Hasta mıyım sağ mıyım çocuğa bir şey mi oldu vs desen neyse. Kötü bir varsayım olmuş seninki.

He he eminim öyledir mutluluklar

Az daha abartsaydın

Az daha abartsaydın
Az daha abartıp eşimden bir haber olayım dimi. Benim babamla annem burda bahsettiğiniz gibiydi. Bir gün annemi hastaneye yatırıyolar. Kimse ulaşamıyo okuldna geldim annem yok. Annem zor bela hastane çalışanlarında tanıdıgımız birini bulup babamı aratıyor hastanede olduğunu öğreniyoruz kadını sabah arasaydı sabahtan haberimiz olacaktı. Ya da şu örneği vereyim bi gün ben zehirlendim eşim beni arıyor ulaşamıyor annesini arıyor ulaşamıyorum diye hepsi dışardna kapıyı zorlayıp içeri girdiler beni böyle hastaneye götürmüşlerdi. Her zaman bunlar olacak değil ama aynı yatagı paylaştıgın kişiyide merak et.

Markete giderken haber vermemişsiniz. O da sizi aramamış. Sonraki muhabbet zaten facia

Yani bana gore sizde haklısınız kocanızda
Yani sizin soyledıgınız şey agır olmus biraz daha sakin şekilde merak edildiğini bildiğinizde hoşunuza gidicicegınızı ıfade edebilirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…