- 13 Ağustos 2014
- 6.348
- 14.349
- 36
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
aynen... öldürülenler ecellen ölenlerden daha fazlalaştı sanki. kadın cinayetleri,çocuk,savaş,terör aldı başını gidiyor.buna artık dur demenin zamanı ama kimene.ancak her ailenin başına gelmeliki anlamalılar.caydırıcı cezalar gelmeli İDAM başka çare yok.bakalım birdaha kadına,çocuğa tecavüz edebiliyorlarmı ,öldürebiliyorlarmı.
ben şunu dilerdim tüm tv kanalları sadece özgecan için değil tüm tecavüz,şiddet ve cinayet mağdurları için 1 günlük karartma uygulasın.bunu gerçekten isterdim.
Aslında burda tartışılan konu farklı..Kimse tepkisiz kalmayı savunmuyor ki..Konu sahibi sevgililer günü kutlayan insanlara ceza okumuş,bu çok yanlış..Bakın üstteki bir arkadaşımız yorumunda sabah erkek arkadaşımla eyleme katıldık özgecan için,akşamda yemek yedik sevgililer günü için demiş..Yani kimsenin hislerini,düşüncelerini ve olaylara nasıl tepkiler verdiğini bilemeyiz..Bunu bilemediğimiz içinde Allah kutlayanların cezasını versin diyemeyiz..Ne olursa olsun bu kadar insan tepki gösterdiği halde hala özgecanlar ölüyorsa tepki göstermesek kim bilir neler olur. Tepki gösteriyoruz da ne oluyor demeyin, bu gösterdiğimiz haliyse ya bır de göstermeseydık? Ya tamamen sessiz kalsaydık.
Bir çivi bir nalı bir nal bir atı bır at da bır yığıtı kurtarır.
Sesimizi çıkarmaktan asla vazgecmeyelım. Ben kınasam ne olur demeyın. Benım elımden ne gelır demeyın
Maalesef öyle ölenler ölduğu ile kaldı kimse hatrlamyrHaklısın canım ama bu ülke bir gecede resmi kayıtlarda 301 işçiyi yerin yedi kat dibine gömdü bugün kaç kişinin hafızasında kaldı
Arabistan'da ölen kral icin yas ilan ediliyor sagda solda ölen bizimle alakasız Araplar icin yas ilan ediliyor. Erdoğan ın annesi öldü ülkede hayat durdu.
Konu sahıbıne sonuna kadar katılıyorum, katılmayanları da anlayamıyorum.
Zavallı bir genc kız katledildi.
Ne olur bir kere de kutlamasanız. medyanın dayatmasını da anlamıyorum. Radyoyu acıyorum her yer sevgililer günü. Ayıp ya. Insanlık öldü bu ülkede Yemin ederim
I see humans but No humanity
Dandik olaylar icin nice milli bayramlar 29 ekimler iptal edildi. Sevgililer günü yazısız kural gibi bir sey .bugun tv yı açtığımda özgecanı gördüm evet ama reklamlar pembe kalpler güllerle dolu. Mahalle baskısı olmasa cogu duyarlı insanın icinden gelmez bile böyle acı bır zamanda
Kutlayanlara, eğlenenlere saygım sonsuz herkesin kendi kararı, kimsenin içini bilemezsin vicdanını sorgulayamazsın.
Benim sevgilim yok eğer olsaydı da bugünü 14 şubat olarak geçiremezdim ben, o anne babanın feryatlarını cümlelerini duyduktan,cenaze videosunu izledikten sonra mümkünatı yok güçlü olmanın veya eğlenecek güç bulmanın..
Hayatımızı tabiki yaşanan olaylara göre şekillendiremeyiz tüm ömür boyu her gün ölen insanlara üzülerek geçiremeyiz ömrümüzü, ama kendi ülkemizde bu denli vahşice yaşanan bi olay varken ve katledilen hemcinsimken.. ben hala şoktayım, nötrüm, ağlayamıyorum da boğazımda bi yumru var..
Bela okumaniz doğru olmamis..
Ama ne biliyim ya...dun gece ogrendim ve o saatten beri su forumu acip ozgecan haberi disindaki hicbir konuyu okumak yorum yapmak içimden gelmedi. Yapamadim da.. Göz dahi gezdiremedim beynim almadı.. Basliklara baktim bu da dert mi ya dedim geçtim..
Ayni şekilde sokağa cikma spor yapma hevesim de kalmadi... Fit olmakmis taktiğin şeye bak diye oturdum.
Ha kime ne faydam oldu...olmadı. Sokağa cikip sevgililer gününü kutlasam ne zararim olurdu yine hic...
Ama iste ne biliyim ya benim içimden gelmedi ben fazla takintili bir tipim belki de bu yüzden boyleyim..
Ne olursa olsun bu kadar insan tepki gösterdiği halde hala özgecanlar ölüyorsa tepki göstermesek kim bilir neler olur. Tepki gösteriyoruz da ne oluyor demeyin, bu gösterdiğimiz haliyse ya bır de göstermeseydık? Ya tamamen sessiz kalsaydık.
Bir çivi bir nalı bir nal bir atı bır at da bır yığıtı kurtarır.
Sesimizi çıkarmaktan asla vazgecmeyelım. Ben kınasam ne olur demeyın. Benım elımden ne gelır demeyın
Yok canım bela okumayı ben de savunmuyorum onlar öfkeyle yazılmış bence, ben de aynı seylerı yaptım bugun, benım dediğim de bari milletin gözüne sokmayalım sevgililer gününü bu sekılde gosterelım tepkımızı ozellestırılen bir günde pasif durarak medya ve cevre tarafından dayatılmasına rağmen bunu umursamayarakAslında burda tartışılan konu farklı..Kimse tepkisiz kalmayı savunmuyor ki..Konu sahibi sevgililer günü kutlayan insanlara ceza okumuş,bu çok yanlış..Bakın üstteki bir arkadaşımız yorumunda sabah erkek arkadaşımla eyleme katıldık özgecan için,akşamda yemek yedik sevgililer günü için demiş..Yani kimsenin hislerini,düşüncelerini ve olaylara nasıl tepkiler verdiğini bilemeyiz..Bunu bilemediğimiz içinde Allah kutlayanların cezasını versin diyemeyiz..
Mawsef saygi kalmams beklediğimiz saygı genç bir.arkadaşımız vahşice öldürüluyor o an yasadklrni göz önüne getirmeye çalıştıkça çığlık çığlığa bagirasim geliyor ama millet umuraamiyor yok yeni tektasim nasıl kızlar yok çiçeğim Nasılın derdindelerKonu sahıbıne tepki gösterenleri anlamıyorum, tamam belkı öfkeyle yazılmış satırlar anlam kayması olabılır ama sadece istenilen bıraz saygı. Mıc mıc olsanız bıle bümilletin gözüne sokmayın barı yanı
Blmem ne kralı öldü nerdeyse bzm ülkede de yas ilan edilecekti ama.ülkemizi. vatandaşı ölüyor bze.ne diyor mlletBu ülkede, Suriyeli, Filistinli bacılar öldürülünce lanet yağdıranlar, bugün nerde?
Evet herkes tepkisini koymalı bunda hemfikiriz zaten..Ama konu sahibine olumsuz cevap veren üyeler(ben de dahil) tepkisiz kaldıkları yada umursamadıkları için değil,ceza okuduğu için kızdılar.Yok canım bela okumayı ben de savunmuyorum onlar öfkeyle yazılmış bence, ben de aynı seylerı yaptım bugun, benım dediğim de bari milletin gözüne sokmayalım sevgililer gününü bu sekılde gosterelım tepkımızı ozellestırılen bir günde pasif durarak medya ve cevre tarafından dayatılmasına rağmen bunu umursamayarak
ben sıze bır nebze katılıyorum
sevgılıler gununu kutlasın ınsanlar
ama buraya gelıp de sevgıılıler gunu ıcın yardıım dıye konu acmak da neyın esı
ya da koltuk takımı
hem de ozgecanın olayından sonra
bi durun da mıllet yasını yaşasın bıraz
Kesinlikle katılıyorum size. Benim psikoljim çok kötü oldu, millet çiçekle böcekle uğraşıyor.
Yapmayın allah aşkına gençler.
Blmem ne kralı öldü nerdeyse bzm ülkede de yas ilan edilecekti ama.ülkemizi. vatandaşı ölüyor bze.ne diyor mllet
evettt ikence yapılmalı. şerefsiz,sapık adamların cinsel organını halatla bağlayıp arabanın arkasına bağlayıp sürükleyeceksin.Aslında idam masum kalır özge canın ve digerlernn yasadiklrnn bin katını yapmak gerk oylelerne
Müslümanlığı indirgedikleri şekil şartını! taşısaydı özgecan, bak nasıl yıkarlardı ortalığı bacıları için. Off içim daralıyo
evettt ikence yapılmalı. şerefsiz,sapık adamların cinsel organını halatla bağlayıp arabanın arkasına bağlayıp sürükleyeceksin.