- 13 Ağustos 2014
- 6.348
- 14.349
- 36
- Konu Sahibi yazarhanim35
Ben de telefondan yazıyorumHava bile bir acaypti bugn zaten anormal bir gündü
Telefondan ancak bu kadar düzgün yazılıyor
ne alakası var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de telefondan yazıyorumHava bile bir acaypti bugn zaten anormal bir gündü
Telefondan ancak bu kadar düzgün yazılıyor
aynen... öldürülenler ecellen ölenlerden daha fazlalaştı sanki. kadın cinayetleri,çocuk,savaş,terör aldı başını gidiyor.buna artık dur demenin zamanı ama kimene.ancak her ailenin başına gelmeliki anlamalılar.caydırıcı cezalar gelmeli İDAM başka çare yok.bakalım birdaha kadına,çocuğa tecavüz edebiliyorlarmı ,öldürebiliyorlarmı.Ecel diye br şey kalmadı brlernn kurbanı oluyor artik insnlr ve vatandaslrmz da umursamaz oluyr
Yoo, o ulkeye okuyormus. Kastamonu'nun tarlasina okuyor sanirim. Hakli cikmak icin kivirani gordum de, bu kadar komik olanini gormemistim.Allah cezasını versin bu ülkenin,hala kutlamaya değer birşeyler buluyorlar demişsiniz işte.Bu durumda kime ceza okumuş oluyorsunuz? Bu ülkede yaşayan ve 14.şubat'ı kutlayan insanlara olmuyor mu bu bedduanız? Siz bence yazdığınızı düzgün okuyun..Ben ne demek istediğinizi okudum ve anladım...
Edirnenin sınırının da Allah bin belasını versinYoo, o ulkeye okuyormus. Kastamonu'nun tarlasina okuyor sanirim. Hakli cikmak icin kivirani gordum de, bu kadar komik olanini gormemistim.
Yani ülke demek insan olmadan neyi ifade ediyor..Taşa toprağa okuyacak hali yok..İnsanlar kutluyor sonuçta bunu..Üzüldüğü için konu açabilir,hepimiz üzüldük..Ama kutlayan insanlarada beddua etmek çok yersiz yani..İnsanların ne düşündüklerini,hislerini,kalplerini biz nerden bilebiliriz ki..Yoo, o ulkeye okuyormus. Kastamonu'nun tarlasina okuyor sanirim. Hakli cikmak icin kivirani gordum de, bu kadar komik olanini gormemistim.
Haklısın canım ama bu ülke bir gecede resmi kayıtlarda 301 işçiyi yerin yedi kat dibine gömdü bugün kaç kişinin hafızasında kaldıMillet içleri acimadan 14 Şubatı kutluyor ulen allah cezasını versn bu ülkenin bir can gitti 3 pislik yüzünden hâlâ kutlamaya değer birşeyler buluyorlar. Hic mi içleri acimiyor bu insanlarında 14 şubat dan keyif alabiliyorlar ya az kaldı.kusacagim vicik vicik sevgi cümleleri hediye resimleri görmekten . milletin o bayila bayila kutladığı 14 şubat bir ana ile babanın can acisi hatırlamak istemeyecekleri bir gün artik.
Kesinlikle.Yani ülke demek insan olmadan neyi ifade ediyor..Taşa toprağa okuyacak hali yok..İnsanlar kutluyor sonuçta bunu..Üzüldüğü için konu açabilir,hepimiz üzüldük..Ama kutlayan insanlarada beddua etmek çok yersiz yani..İnsanların ne düşündüklerini,hislerini,kalplerini biz nerden bilebiliriz ki..
Herkes acısını farklı şekilde yaşar..Allah göstermesin sen ve ben kendi ailemizden birini kaybetsek ikimizinde acısı farklıdır..Sen başka yaşarsın,ben başka yaşarım..İnsanız çünkü nasıl 5 parmağın 5ide 1 değilse,insanlarında tepkileri farklı farklıdır..Sen içine atarak sessiz yaşarsın,ben bağıra çağıra kendimi yerlere atarak yaşarım yada tam tersi..Ama bu demek değildir ki ben yada sen üzülmüyoruz yada daha az acı çekiyoruz..O yüzden kimse kimsenin içini bilemez..Bilip bilmeden beddua etmek hiçbirimizin haddine değil..Kesinlikle.
Kimi cikar, ulkede yas ilan edilsin, herseye ara verilsin der. Kimi kutlamasina devam eder. Herkesin dusuncesi kendine. Herkesin icini, uzuntusunu bilemezsin. Saygi duymaktan baska bir sey yapilamaz, dogru veya yanlis bul.
Ama buralara cikip da ceza okumak, kufretmek nedir yahu? Bir de saygidan bahsetmis. Saygidan bahsedecek en son kisi kendisi aslinda.