Hiç mi içi acimiyor bu insanların ?

Ecel diye br şey kalmadı brlernn kurbanı oluyor artik insnlr ve vatandaslrmz da umursamaz oluyr
aynen... öldürülenler ecellen ölenlerden daha fazlalaştı sanki. kadın cinayetleri,çocuk,savaş,terör aldı başını gidiyor.buna artık dur demenin zamanı ama kimene.ancak her ailenin başına gelmeliki anlamalılar.caydırıcı cezalar gelmeli İDAM başka çare yok.bakalım birdaha kadına,çocuğa tecavüz edebiliyorlarmı ,öldürebiliyorlarmı.

bu konuya ters tepki verenler bence sizin 14 subatla ilgili sorunlarınız var.. haklı bulduğum kısımlar şunlar tamam hayatın boyunca tüm kötülüklere yas tutarak hayatını zindan edemezsin, psikopat insanları durduramazsın.. ama kızcağızın ve ailesinin acısı yeni ! insan azıcık duyarlı olur ! bir gün dahi olsa olaylarla iç içe olur. siz de kadınsınız siz de gençsiniz otobüslere dolmuşlara biniyorsunuz ! acımasızca tecavüz edilip yakılıp gitseydiniz ve arkanızdan bir yasın olmaması sizin de başınıza gelebilirdi.. siz de kadınsınız ve kadınlar kulübü nün adına yakışır şekilde bir gün de olsa hemcinsiniz için bir şeyler yapıp başka kadınların da ölmesini engelleyebilirsiniz. sevgilinizle her zaman koklaşıp hediyeleşebilirsiniz ! bu saçma yılbaşı, sevgililer günü tam bir lüks saçmalığı ! sevgilini seviyorsan yanında ol iki çift kelam et yeter ne bu koşuşturmaca pahalı hediyeler yapmacık kelimeler?? seven insan her gün sever her içinden geldiğinde hediye alır ve bugün de saçma bir şekilde abartmayıp en azından sevgilisiyle geçirir yeter. herkese yaymaya gerek yok. unutmayın bugün canım balım diyen adam yarın tekmeyi basa da bilir, el de kaldırabilir, bıçak da geçirebilir her şeyi yapabilir haberiniz olsun.. şiddetin okumuşu okumamışı sevgisi saygısı yok. kimin ne mal olduğunu bilemezsiniz. o tecavüzcülerden biri babaydı, tecavüz edilen ise çalışkan ve güzel bir psikoloji öğrencisi körpeydi.. yazıklar olsun ya !

Allah cezasını versin bu ülkenin,hala kutlamaya değer birşeyler buluyorlar demişsiniz işte.Bu durumda kime ceza okumuş oluyorsunuz? Bu ülkede yaşayan ve 14.şubat'ı kutlayan insanlara olmuyor mu bu bedduanız? Siz bence yazdığınızı düzgün okuyun..Ben ne demek istediğinizi okudum ve anladım...
Yoo, o ulkeye okuyormus. Kastamonu'nun tarlasina okuyor sanirim. Hakli cikmak icin kivirani gordum de, bu kadar komik olanini gormemistim.

Yoo, o ulkeye okuyormus. Kastamonu'nun tarlasina okuyor sanirim. Hakli cikmak icin kivirani gordum de, bu kadar komik olanini gormemistim.
Yani ülke demek insan olmadan neyi ifade ediyor..Taşa toprağa okuyacak hali yok..İnsanlar kutluyor sonuçta bunu..Üzüldüğü için konu açabilir,hepimiz üzüldük..Ama kutlayan insanlarada beddua etmek çok yersiz yani..İnsanların ne düşündüklerini,hislerini,kalplerini biz nerden bilebiliriz ki..

Dun geceden beri takipteyim, cezalandirma hususunda destekciyim.

Ama dusunmek lazim sosyal medyada olayi kinayan kadinlarin kac tanesi...

Ogullarinin eslerine fiziksel ve ruhsal siddet gostermelerini engellemede bu denli hassas acaba.

Sadece buradaki kaynana gelin anlasmazliklari bile kadinlarin hemcinslerine ettigi zarari gosterirken...

Ustune toplumdaki erkek evlatlarin cogunun gayet rahat ve duyarsiz yetistirilisine...

Ve biz hesaplarimizda yas ve isyan ilan ederken suclulari cezalandiracak kanun ve mercilerin durumuna bakarsak...

Ayni hesaplarda suresiz olarak olaylari lanetleyen yayinlar yapsak da...

Kendimizi avuttugumuzla kaliriz.

Her olayda boyle zaten, sosyal medya uc gun cosar, herkes sanal gorevini yerine getirmis olur.

Bu canilere gereken cezayi vermesi gerekenlerin gundemine aldiklari konulara bakarsak...

Cicekli bocekli paylasimlari yapanlar cok masum kalir.

Hassasiyetini anlıyorum
üzülmeni de
bugun arkadaslarimla buluştuk
yedik ,içtik güldük
eve geldim
annemle konuştuk güldük
ara sıra cezaevi işkence yazıp aratip Rahatliyorum

Facebooktan o şerefsizin arkadaslarina mesaj atıyorum Rahatliyorum

Eee herkes senin gibi mi yaşamak zorunda üzüntüsünü

Millet içleri acimadan 14 Şubatı kutluyor ulen allah cezasını versn bu ülkenin bir can gitti 3 pislik yüzünden hâlâ kutlamaya değer birşeyler buluyorlar. Hic mi içleri acimiyor bu insanlarında 14 şubat dan keyif alabiliyorlar ya az kaldı.kusacagim vicik vicik sevgi cümleleri hediye resimleri görmekten . milletin o bayila bayila kutladığı 14 şubat bir ana ile babanın can acisi hatırlamak istemeyecekleri bir gün artik.
Haklısın canım ama bu ülke bir gecede resmi kayıtlarda 301 işçiyi yerin yedi kat dibine gömdü bugün kaç kişinin hafızasında kaldı :KK43: :KK43:

Yani ülke demek insan olmadan neyi ifade ediyor..Taşa toprağa okuyacak hali yok..İnsanlar kutluyor sonuçta bunu..Üzüldüğü için konu açabilir,hepimiz üzüldük..Ama kutlayan insanlarada beddua etmek çok yersiz yani..İnsanların ne düşündüklerini,hislerini,kalplerini biz nerden bilebiliriz ki..
Kesinlikle.
Kimi cikar, ulkede yas ilan edilsin, herseye ara verilsin der. Kimi kutlamasina devam eder. Herkesin dusuncesi kendine. Herkesin icini, uzuntusunu bilemezsin. Saygi duymaktan baska bir sey yapilamaz, dogru veya yanlis bul.
Ama buralara cikip da ceza okumak, kufretmek nedir yahu? Bir de saygidan bahsetmis. Saygidan bahsedecek en son kisi kendisi aslinda.

Insanlar tabiki çok uzuluyor ama isteyen sevgililer gününü kutlar isteyen kutlamaz sizi ilgilendirmez sizde üzüntunuzu dile getirebilirsiniz ama başka insanların hayatına laf atacak,eleştirerek kadar değil ...

Arabistan'da ölen kral icin yas ilan ediliyor sagda solda ölen bizimle alakasız Araplar icin yas ilan ediliyor. Erdoğan ın annesi öldü ülkede hayat durdu.

Konu sahıbıne sonuna kadar katılıyorum, katılmayanları da anlayamıyorum.
Zavallı bir genc kız katledildi.

Ne olur bir kere de kutlamasanız. medyanın dayatmasını da anlamıyorum. Radyoyu acıyorum her yer sevgililer günü. Ayıp ya. Insanlık öldü bu ülkede Yemin ederim

I see humans but No humanity

Dandik olaylar icin nice milli bayramlar 29 ekimler iptal edildi. Sevgililer günü yazısız kural gibi bir sey .bugun tv yı açtığımda özgecanı gördüm evet ama reklamlar pembe kalpler güllerle dolu. Mahalle baskısı olmasa cogu duyarlı insanın icinden gelmez bile böyle acı bır zamanda

Katılmıyorum. Hergün birileri tecavüze uğruyor maalesef ki. Bu son olay yalnızca daha çok ses getirdi. Tek farkı bu. Bu mantığa göre hergün yas tutmamız gerek. Hergün cinayet, hırsızlık, terör, tecavüz, yolsuzluk.... yaşanıyor. Yas tutmak ölenleri geri getirmez. Bizim kalanlar olarak vazifemiz mutlu, umutlu olup azimle sağlıklı bir nesil yetiştirmektir.

Kutlayanlara, eğlenenlere saygım sonsuz herkesin kendi kararı, kimsenin içini bilemezsin vicdanını sorgulayamazsın.
Benim sevgilim yok eğer olsaydı da bugünü 14 şubat olarak geçiremezdim ben, o anne babanın feryatlarını cümlelerini duyduktan,cenaze videosunu izledikten sonra mümkünatı yok güçlü olmanın veya eğlenecek güç bulmanın..
Hayatımızı tabiki yaşanan olaylara göre şekillendiremeyiz tüm ömür boyu her gün ölen insanlara üzülerek geçiremeyiz ömrümüzü, ama kendi ülkemizde bu denli vahşice yaşanan bi olay varken ve katledilen hemcinsimken.. ben hala şoktayım, nötrüm, ağlayamıyorum da boğazımda bi yumru var..

Bela okumaniz doğru olmamis..

Ama ne biliyim ya...dun gece ogrendim ve o saatten beri su forumu acip ozgecan haberi disindaki hicbir konuyu okumak yorum yapmak içimden gelmedi. Yapamadim da.. Göz dahi gezdiremedim beynim almadı.. Basliklara baktim bu da dert mi ya dedim geçtim..

Ayni şekilde sokağa cikma spor yapma hevesim de kalmadi... Fit olmakmis taktiğin şeye bak diye oturdum.

Ha kime ne faydam oldu...olmadı. Sokağa cikip sevgililer gününü kutlasam ne zararim olurdu yine hic...

Ama iste ne biliyim ya benim içimden gelmedi ben fazla takintili bir tipim belki de bu yüzden boyleyim..

Kesinlikle.
Kimi cikar, ulkede yas ilan edilsin, herseye ara verilsin der. Kimi kutlamasina devam eder. Herkesin dusuncesi kendine. Herkesin icini, uzuntusunu bilemezsin. Saygi duymaktan baska bir sey yapilamaz, dogru veya yanlis bul.
Ama buralara cikip da ceza okumak, kufretmek nedir yahu? Bir de saygidan bahsetmis. Saygidan bahsedecek en son kisi kendisi aslinda.
Herkes acısını farklı şekilde yaşar..Allah göstermesin sen ve ben kendi ailemizden birini kaybetsek ikimizinde acısı farklıdır..Sen başka yaşarsın,ben başka yaşarım..İnsanız çünkü nasıl 5 parmağın 5ide 1 değilse,insanlarında tepkileri farklı farklıdır..Sen içine atarak sessiz yaşarsın,ben bağıra çağıra kendimi yerlere atarak yaşarım yada tam tersi..Ama bu demek değildir ki ben yada sen üzülmüyoruz yada daha az acı çekiyoruz..O yüzden kimse kimsenin içini bilemez..Bilip bilmeden beddua etmek hiçbirimizin haddine değil..

Sabah erkek arkadaşımla özgecan için eyleme gittik,akşam da yemekyedik sevgililer günu için.Münevver Karabulut cinayetinde de aynı olay olmuştu,kıyamet koptu,bakın şimdi kimse konuşmuyor.Yani hem tepki gösterip hem yaşamını devam ettiren kişiler de var.Ama ben sizin demek istedıginiz kesimin etrafındakilerden haberi olmayan hayatını retrica instagram faceüçlüsünde geçiren kesim olduğunu düşünüyorum ve bu konuda size hak veriyorum.

X